- 25 Mart 2010
- 4.015
- 3.921
- 49
- Konu Sahibi karanfilce
- #4.981
sue canım gidebilirsen diyetisyene git gidemiyosan klasik önerilere kulak ver .Mesela akşamları çok uzun olduğu için insan acıkıyor o yüzden erken yat .Acıkınca yulaflı tam buğdaylı bisküvi bir iki tane yanında bir bardak tarçınlı süt olabilir bir kase içine meyve doğranmış yoğurt olabilir ,bir küçük kase yağsız patlamış mısır olabilir,bir dilim kepek yada tam buğday ekmegi yanında bir dilim peynir olabilir.Gece bunların dışına çıkmamaya çalış ille dayanamıyorum diyosan.Ekmeği tam buğday ekmeği var bimde baton şeklinde tavsiye ederim çok tok tutuyo.her öğünde avuç ortası kadar bir et olsun salatan olsun.evet her zaman alamıyoruz ama etli öğünler tok tuttuğu için zayıflamaya yardımcıdır.Kanda uzun süre kalan ve acıkmayı geciktiren lifli beslenmektir.Kışın bakliyatların hepsi kurtarıcıdır.Tatlılar göbek çevresini yağlandırır çaya atılan şekerde dahil .4 kesme şeker bir dilim ekmeğe bir hazır poğaça 6-7 dilim ekmeğe eşdeğerdir.Son olarak kaçamakları mümkün mertebe sabah saatlerine denk getirmeye çalış.1 yıl çok iyi bir ekiple çalışıp 16 kilo vermiş ,envai çeşit kronik hastalığı olan,diyetisyeni artık kankası olmuş biri olarak söylüyorum bunları canım.bilmişlik gibi olduysa affola ....Hayırlı geceler..kızlar hepinize bol bol slm:)yazdıklarınızın buyuk bir kısmını okudum..kızlar benimde bu aralar bir sorunum var ..acilen zayıflamalıyım..hergece yemek yeme alışkanlığım başladı..suan bile yiyorum( ben ne yapcam ne olur bir şey söyleyin...kim görse bayağı kilo almışsın diyor ya..cnm sıkılıyor ve veremiyorum nerden baslıyım.