- 16 Ağustos 2011
- 2.784
- 3.124
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #4.601
akşam kayınpederim dedi ki amatör yazar ve sohbet hocasıdır bu arada.
İnsanın en büyük imtihanı ana babayla olan imtihanıdır.
Çünkü bilirsin ki ana babadır ve saygı göstermek zorundasın, kırmamak zorundasın..
Öyle anne babalar var işte onlar tam imtihan sebebidir..
Canım seninki de gerçekten büyük imtihan..
Neler yapmış ki bu hale gelmişsiniz. durup dururken küscek halin yok ya.
İmtihanlara sabır sonunda şükrü yani nimeti getirir.
Sen de sabret..
ve hidayet için Rabbimize dua et.
Nice Allah dostları var ki kafirken zulmederken imanla şereflenip çoğu müslümanlardan üst mertebelere çıkmışlar..
Günahından, kibrinden, gafletinden dolayı kimseyi kınayamayız.. Son nefesimizde ne olacağını bilmiyoruz.
Rabbim hidayet nasip etsin babana ve bütün yaptıklarına pişman olsun.
Öyle değişsin ve senden özür dilesin ki, sen de affet ve öbür dünyaya sılayı rahimi kesmiş babaya küs olarak gitme.
Dünyada çektiklerimiz bize öyle ağır geliyor ki ahiretteki çetin hesabın yanında hiç bişey olduğuğunu göremiyoruz.
bir kişinin sana yapabileceği kötülüğün sınırı yoktur. ve o sınırı zorlayanlar hele bir de yakınındaysa vay ki vay.. burda herşeyi anlatmıyorum ama çok iyi biliyorum bu duyguyu canım.
Bi insanın yaptıklarını unutamazsın..
Her ikramında, iyiliğinde o bunları haketmiyor da diyebilirsin..
Ama işin içine Rabbinin rızası girmişse.. düşün tr_lelli Rabbinin rızası..
mecbur katlanırsın.
ve mükafatı da güzel olur inşallah... böyle düşün canım.. olmaz olmaz deme bu hayatta herşey olur.
Ve bir gün inşallah babanla barışırsınız.. sen ne kadar istemesen de benim duam bu yönde..
Biliyorum ki kurtuluş Allahın bize emrettiklerinde..
yok canım ya en ıyı değil sanırım.kızlar tefalin hangi modeli peki biliyor musunuz?
bende ütüde tefal iyi diye biliyorum ama kullanıcı yorumu almak istiyorum
o benimkinde de yazıyorSta uzerinde supergliss 10 yaziyo eger buysa
Ben baska yazi bulamadimo benimkinde de yazıyor
supergliss
superglide
tubo
diye. ama o değil herhalde. yanmaz yapışmaz kaygan gibi bişey herhalde.
benimkinde program 8 250 yazıyor.
ben bmemnun değilim ya da ben ütü yapmayı bilmiyorum
Zaten çok çeşitleri var herhalde canım her yıl yeni bişeyler cikiyor.. Modeli de anca kutusunda kalmış gitmiştir.Bebirşeyler.yazi bulamadim
Benim ki 5 yillik
isimi goruyo
89tl indirimde yakalamistim
Hayırlı sabahlar kızlar
benimkinin buharında sıkıntı yok çok iyi buhar veriyor ama nasıl söylesem ütüleyince kumaşı düzleştiriyor ama kırışıklık izlerini açmıyor.düz renk eşyalarda özellikle gömleklerde o kırışıklıklar belli oluyor. önceden kot+renkli gömlek giyebiliyordu eşim ama görevi değişti şimdi hergün takım elbise giymesi gerek.e bu da bana 3 kat ütü demek.
ütü yapmayı seviyorum onda sıkıntı yok ama açmayan ütüyle ütü yapmak da hiç işime gelmiyor açıkçası
bu aradan bugün benim doğum günüm
Hayırlı sabahlar ve sevdiklerinizle birlikte nice sağlıklı mutlu yıllar diliyorum.
Bende birikim yapmaya karar verdim ve evet bu iş tasarruftan geçiyor aranıza katılmak istiyorum
Bu arada philips azur iyonizerli ütü kullanıyorum çok memenunumm.Almadan önce baya araştırmıştım ütü de en iyi philips diye biliyorum.
sağol canım teşekkür ediyorumSağlık huzur mutlulukla geçen uzun ömürler diliyorum sana
İyi ki doğdun sta
Hayırlı sabahlar ve sevdiklerinizle birlikte nice sağlıklı mutlu yıllar diliyorum.
Bende birikim yapmaya karar verdim ve evet bu iş tasarruftan geçiyor aranıza katılmak istiyorum
Bu arada philips azur iyonizerli ütü kullanıyorum çok memenunumm.Almadan önce baya araştırmıştım ütü de en iyi philips diye biliyorum.
Hoşbuldum canım evet benim ütü o canım ben memnunum :) Buharı çok iyi :)Sağol canım teşekkür ediyorum..
Gel tabii ki bende sonradan geldim beni hemen bağırlarına bastı kızlar ,seni de basaraız
Ya kafam çok karıştı şu ütü konusunda.Annem garibim hep der beyaz eşya şans işi diye.annem sanayi tipi baharlı ütü aldı yine memnun değil yine değil.illa problem çıkıyor.bende anneme benzicem diye korkuyorum o yüzden çok para vermek istemiyorum.senin dediğin bu mu? fiyatı 300 tlymiş