Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

kızlar ütüleriniz hangi marka?
benim ütümü evlenirken biri hediye aldı philips,aşağıdaki.ilk zamanlar eşim çok takım elbise giymediğinden mi bilmiyorum fena ütülemiyordu.ama artık kumaş pantolonlara iz yaparken,gömlekleri açarken canım çıkıyor ve yine de doğru düzgün açmıyor.tavsiye edebileceğiniz bir marka model var mı? buhar kazanlı pek düşünmüyorum ama normal ütülerde istediğim gibi bulamazsam buhar kazanlı da alabilirim

Karanfilce iyi?guzel? Diyosunda yasayan benim,icinde?olan benim nekadr zor oldugunu tahmin bile edemezsiniz
Yasamayan anlamayaz beni
Gayt rahat gayt piskin
Bnim param var onlarimi muhtacim diyomus
Bize onlar ddiyo
Dusunebiliyomusun
PArasiyla kendine baktirirmis
Ne kardesimi ne beni zerre?sevmiyo dusunmuyo

Ben onu öldu sayiyorum
ONun ancak zarari dokunur bana
bbenim herseyim annem

Hrseyi parazanneden parasiylakendini adamyerine koyduran adam olmasada olur
Haa bu para dedigimgibi miraz kala binadanaldigi kiralar bu arada kendi bisi yok?dikili bir agaci yok

Tabiki yaşadıklarını bilemeyiz.
Allah yardımcın olsun.
Hidayet nasip etsin.
Pişman olsun.
Senin bir baba şefkatine çok ihtiyacın var.
Şu genç yaşında nasip olur inşallah..

kızlar tefalin hangi modeli peki biliyor musunuz?
bende ütüde tefal iyi diye biliyorum ama kullanıcı yorumu almak istiyorum
yok canım ya en ıyı değil sanırım.
f/p açısından philips iyi sanırım.
benimkinin tam modelini bilmiyorum ama 8 program 5 yıl önce 170 e almıştım herhalde.
şimdiki aklım olsa o kadar pahalı almazdım.
kardeşimin öğrenci evinden getirme 70 tl ye aldığı philips ütüden annem çok memnun buharından filan. seninkinden sanırım

o benimkinde de yazıyor
supergliss
superglide
tubo
diye. ama o değil herhalde. yanmaz yapışmaz kaygan gibi bişey herhalde.
benimkinde program 8 250 yazıyor.

ben bmemnun değilim ya da ben ütü yapmayı bilmiyorum
Ben baska yazi bulamadim
Benim ki 5 yillik
isimi goruyo
89tl indirimde yakalamistim

Bebirşeyler.yazi bulamadim
Benim ki 5 yillik
isimi goruyo
89tl indirimde yakalamistim
Zaten çok çeşitleri var herhalde canım her yıl yeni bişeyler cikiyor.. Modeli de anca kutusunda kalmış gitmiştir.
Ben buharı çok iyi versin şöyle bastığımda güzel bi buhar versin istedim püfür püfürr ama vermiyor.
Bi kaç kez basınca uzun süre beklemek gerekiyor yine şiddetli buhar vermesi için

Hayırlı sabahlar kızlar

benimkinin buharında sıkıntı yok çok iyi buhar veriyor ama nasıl söylesem ütüleyince kumaşı düzleştiriyor ama kırışıklık izlerini açmıyor.düz renk eşyalarda özellikle gömleklerde o kırışıklıklar belli oluyor. önceden kot+renkli gömlek giyebiliyordu eşim ama görevi değişti şimdi hergün takım elbise giymesi gerek.e bu da bana 3 kat ütü demek.
ütü yapmayı seviyorum onda sıkıntı yok ama açmayan ütüyle ütü yapmak da hiç işime gelmiyor açıkçası

bu aradan bugün benim doğum günüm

Hayırlı sabahlar ve sevdiklerinizle birlikte nice sağlıklı mutlu yıllar diliyorum.
Bende birikim yapmaya karar verdim ve evet bu iş tasarruftan geçiyor aranıza katılmak istiyorum
Bu arada philips azur iyonizerli ütü kullanıyorum çok memenunumm.Almadan önce baya araştırmıştım ütü de en iyi philips diye biliyorum.

Sağol canım teşekkür ediyorum..
Gel tabii ki bende sonradan geldim beni hemen bağırlarına bastı kızlar ,seni de basaraız

Ya kafam çok karıştı şu ütü konusunda.Annem garibim hep der beyaz eşya şans işi diye.annem sanayi tipi baharlı ütü aldı yine memnun değil yine değil.illa problem çıkıyor.bende anneme benzicem diye korkuyorum o yüzden çok para vermek istemiyorum.senin dediğin bu mu? fiyatı 300 tlymiş

Hoşgeldin limonlupasta

nickinde çok güzelmiş

Hoşbuldum canım evet benim ütü o canım ben memnunum :) Buharı çok iyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…