- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #4.581
Kuzum hepsi üst üste gelir mi yaTr lellicim eşyalar artik eskisi gibi kaliteli üretilmiyor.
Belli bi süreyi geçtimi hepsi başlıyor mızıldanmaya..
Bir de bi kaç defa taşındın mı tamam.
Uğursuzluk filan yok öle bişey üzme kendini Allah can sağlığı versin
servisler yenisini aldırmak için pahalı söylüyor ya da tam olarak yapmıyor olabilirler.Kuzum hepsi üst üste gelir mi ya
Bi de bukadar sıkıntının icinde
Çok isterse servis yenisini mi alim sence şaştım kaldım
Başka bozulacak ne var çıkın ortaya diyorum artık
Ütüm bozuldu yine yenisini aldım
Mikserim bozuldu yenisini aldım
Kettle bozuldu yenisini aldım
Elektrikli süpürgem bozuldu
Belli aralıklarla hepsi bozuldu
Bunları saymıyorum bile
Ama beyaz eşya önemli çamaşır falan bakalım ne tutcak ne diecekler zaten kac yıllık diye soruyorlar hasar büyükse yenisini al daha iyi diyolar
ciceklientari çok saçma sapan insanlar var İnan
Kimseye borç vermemek en iyisi
Ufak tefekleri saymazsak sadece araba taksiti kalıyo bizim o da 2016. Da bitiyo
Bizim suan düşündüğümüz 2016 da eşimlerin sözleşmeleri bitiyo büyük bir firmayla tekrar sözleşme yenileyemezlerse eşimin maaşı düşecek suan nolur naparızı düşünüyorum (eşim kadercidir kim öle kim kala diyo)
Çamaşır mak. Su akıtıyo
Bulaşık mak. Su akıtıyo(gecen yıl 150tl verdim yaptırdım yine akıtıyo)
TV kablosu bozuldu yaptırdık
Telf bozuldu
Gecen yıl buzd. Bozuldu tamirci çağırdım yapmakla olmaz değiştir dedi yenisini aldım
Ya ben çok büyük sınanıyorum
Binada 8 daire var tv kablosu bnm bozuluyor
Bu eşyalar niye aynı anda böyle oldu
Ev demi var bı uğursuzluk ben de mi çözemedim gitti
Bu evi sevmiyorum ya o daa beni sevmiyo bence
Şimdi servisi çağırsam bakalım ne tutcak çok tutarsa yenisini alıcam 10senelik oldular Eror veriyorlar
Napcamı şaşırmış durumdayım
Bilmiyorum
Artık ciddi hiç bişi bilmiyorum düşünemiyorum çok yoruldum
Mutfak parke ikiside mutfakta biri ordan akıtıyo dığeri ordan bi onu siliyorum bi ötekini oturup ağlayasım geliyo
5kurusta para yok
Alıp basımı gidesim var
KUzumkarismaz olurmu kovdu beni gitcektim esime yalvarmistr_lelli canım buara herşey üstüste gelmiş belli epey canın sıkılmış.
ailevi açıdan yaşadıkların kolay şeyler değil,çok büyük imtihandasın. hadi eşinin ailesine el diyip geçiyorsun ama işte kendi baban bile böyle yapınca ister istemez üzülüyorsun.Ama elden birşey gelmiyor,dua edeceğiz Allah hidayet versin diyeceğiz. Şükret ki aile meselelerine evde oturmana falan karışmıyor,yapacak olsa onları da yapar.
beyaz eşya konusunu da çok takma kafana bak ben 3 senelik evliyim,hem çay makine mi hem blendirimi bozdum.geçenlerde de çamaşır makinesi su akıtmaya başladı bir baktım,lastiğinden minik bir parça kopmuş.kesin ben yapmışımdır yine.ama ne yapayım üzül üzül biryere kadar,dünya mali dünyada kalıyor napalım..