Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

merhabalar kızlar
limonlu pasta hoşgeldin sefalar getirdin
Stacım Allah hayırlı uzun ömürler versin canım.
Benim de bugün stajerleri kontrol günüm.
Bugün uykunun dibine vurdum ama :-)
Şimdi de çarşılarda koşturiciğim.

Kuzu tablet linki kendi seçip attı düzelttim ama
Benim tablet cool takılıyo beni dinlemiyo

stacim :) dogum gunun kutlu olsun,nice guzel yaslar dilerim.
Limonlu pasta hosgeldin,yine bekleriz:)
Bu arada Kendimi biraz daha iyi hissetsemde,hastayim halen,kizimda kibar kibar oksuruyor,bu aralar gece on ikiye kadar uykusu oldugu halde uyumuyor,ne yapcami sasirdim.Havada buz gibi,Kuru soguk var kac gundur.Dun disari ciktik,Sozde ihtiyacimi alip gelicektim,bi kararla esime iki kazak aldim,bayadir almamisti birseyler,bide bu aralar cok stresli,sevinsin istedim.cepte 20 lik kaldi,ev ihtiyacim olmadigi icin ufak tefek seyler icin ,haftaya paramiz gelene kadar idare eder insallah.

stacim :) dogum gunun kutlu olsun,nice guzel yaslar dilerim.
Limonlu pasta hosgeldin,yine bekleriz:)
Bu arada Kendimi biraz daha iyi hissetsemde,hastayim halen,kizimda kibar kibar oksuruyor,bu aralar gece on ikiye kadar uykusu oldugu halde uyumuyor,ne yapcami sasirdim.Havada buz gibi,Kuru soguk var kac gundur.Dun disari ciktik,Sozde ihtiyacimi alip gelicektim,bi kararla esime iki kazak aldim,bayadir almamisti birseyler,bide bu aralar cok stresli,sevinsin istedim.cepte 20 lik kaldi,ev ihtiyacim olmadigi icin ufak tefek seyler icin ,haftaya paramiz gelene kadar idare eder insallah.
Sağol canım Allah razı olsun :KK36:
Paranıza bereket tez zamanda da şifa versin inşallah :anneadayı:

Kızlar selamünaleyküm ...geçmişi okuyamadım.Bu ara üst üste misafirim geldi birde oğlanın okulda bir sorunu var onu çözmeye uğraşıyoruz diğer velilerle birlikte .Uğrayamadım buralara.İyisiniz umarım.Simdi bizim oğlanın sınifi türkçe öğretmeni konusunda çok şanssız.Geçen seneki bir gün varsa üç gün raporluydu.Çocuklar zayıf kaldı türkçeden. Bu yil yeni biri geldi.O da tam geçen yilkini aratti.Adam da ne diksiyon var ne bir ogretme kabiliyeti var birde cocuklara tekme tokat gırla gidiyor.bizde imza topladik bizim siniftan alin bu ogretmeni diye.okulumuzda mudurde yok m.yrdm.ugrasiyor.sonucolarak simdi olmaz ikinci donem bisiler yapariz dedi. Bilmiyorum bu cocuklar seneye teogda ne yapacak.bide adam 63 yasinda emeklide olmuyo.hayatimda ilk kez boylebisey yasiyorum şaka gibi yaa.iste boyle.mesgul bi kadinim ben anlicaniz

sta,sagol tatlim allah razi olsun.
Arkadaslar bise sorucam,annemden tarhana almistim,ama yiyemedik bir turlu,sanirsam kemik suyu koymus bu yuzden tadi ve kokusu cok agir,atmakta istemiyorum,bana bu konuda oneride bulunabilecek var mi?ne yapsamda tadinin agirligi,kokusu gitse?

X