Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

kete bizim yöresel hamur işimiz:)

Kızlar önce biraz araba denemesi yaptik ardındansohbet
Sonra ppazar.
Görumcem bi aradı apartmanda yangın var.
Nasıl geldiğimizi bilemedik.
Simdi arabada oturuyoruz.
Bi an evvel söndürürler inşallah

Ayy cnm okadar aynıyız ki seni cok iyi anlıyorum
Oglusun dershanesinde 2-3veli var biri okuldan oglusun ayni sifinda digeri yan sinifimizdan goruselim falan diyolar ben bise demiyorum
Belki iyiler ama ben ön yargılıyım
İstemiyorum
Yeni insan tanimak,guvenmeye calismak,evimi acmak istemiyorum

Kim ekmegimi yediyse kuyumu kazdi
Hepsinin canı cehenneme

karanfilim ne oldu ya geçmiş olsun nasıl çıkmış yangın? ben bile korktum burdan ?
bugün hiç oturamadım yoğun ve yorucu bigündü şimdide oğlanla türkçe çalışıyoruz kızlar

merhaba kızlar
okuyorum sizi hep
bazen fırsat buluyorum yazmaya
trlelli,papatya ben de sizin gibiyim korkuyorum samimi olmaya
şimdi bi arkadaş grubum var haftada 2 kez buluşmak istiyorlar
benim zaten bebekle bu mümkün diil ama mümkün olsa bile 2,3 haftada bi görüşmek istiyorum
sık muhabbet hep tez ayrılık getirdi ben de
karanfilce geçmiş olsun arkadaşım
sevimsiz nasılsın cnm
bebiş nasıl
royemcim sen nasılsın
diğer arkadaşlara da merhaba bu arada

karanfilce çok geçmiş olsun.
tr_lelli ben bu işlerin yanında bazen de kazıklarımı temizleyip sonra yerine koyuyorum.. Tövbe tövbe...
Seviyorum böyle yaşamayı. Zaten hafta içi bir sürü insan görüyorum. Arkadaşlarımla öğle arası yemeğe çıkıyorum. Hafta sonunda ise evim ailem diyorum.

Hosgeldin

Ben yapamıyorum olmuyo ya cok dedikodu edeni buluyo beni ya cok takıntılısı
Sonradan gormelerden bahsetmek bile istemiyorum

Suna inanin ki biri sizin yaninda birini kotuluyorsa sizide mutlaka bi yerlerde konusuyodur

Örnekler:

Bir sene sıkı fıkı oldugum biri onla gorusmeyi kestigimde ortak arkadaslarimzla arami acti benle gorusmesinler diye

Bi arkadas grubum vardi gün yapiyoduk cok yapmaciklardi herseyleri gosteris,dedikodu ve en son olay ytak odasi muhabbetine donmeye basladi ilisigimi kestim.

Baska bi arkadasim oldu hatun zırt pırt aramadan sormadan geliyodu hic isin var mi diye sormadan gelip kapimin onune gel suraya gidelim ben assadayim diyip beni mecbur birakiyodu
Cok yaramaz bir kizi vardi oglumun arabasini krdi tvsine kumandayi firlatti kumanda hala kırik neyseki tv bise olmadi
Evine 1defa bile gitmedim
2defada sana gelicem diyip hazirlik yaptirip gelmedi(gelcem diyince gelmiyo ama habersiz geliyo hey yarabbim)

Diger evimde karsi komsum vardi iyi biri dedim girip cikiyoduk

Kadin surekli esim saat kacta geliyo
Nereye gidiyoruz
Nerden geliyoruz
Ne almisim
Sormaya, durbunden gozetlemeye falan basladi

Evime bise alsam hemen bakim diye ozellikle geliyodu
Sogudum bi anda kestim muhabbetimi

Boyle bi kac sey basima gelince herkesten korkar oldum.

Merhaba poe
İyiyim hamdolsun
Bebis büyüyor işte
Binlerce şükür bugünüme
Sende ne var ne yok
Nasil gidiyor
Her şey yolundadir umarım

Kuzu bende yeni kaziklarim olmasin diye kaciyorum herkesten
Ayy bide buluyolar beni anacım ben de mi bi sorun var ben anlamadım ki

Cinsim ama bende bisi gorup hissedersem cabuk soguyorum ve eskisi gibi olamıyorum

Bazen istemiyomuyum sanki beni anlasin , dinlesin ,sır saklasin , yol gostersin biri olsun bir tane olsun ama yok.
Annem var sükür
O da olmasa napardım

Ben seviyorum yalnızlığı. Telli cim senin gibi benim de başıma gelmeyen kalmadı. Ben daha çok işte mobbing mağduruyum aslında. Benimle konuşmaya selam vermeye korkanlar oldu. Keşke o zamanlarda şimdiki aklım olsaydı. Ben sorardım onlara da neyse.
Ben bugün neler yaptım. Bakıyorum şöyle. Spor yaptım kitap okudum namazlarımı kıldım esmalatımı çektim. Yemeğimi yaptım.
Biriyle görüşsem hem bunları yapamayacak hem de belki dedikodu yapacaktım.
Yalnızlık iyidir.....

teşekkürler sevimsiz
bizim ki de büyüyor çok şükür
bir problemimiz oldu
bıngıldağı ufak doğdu
her ay düzenli kafa ölçümü yaptırıyoruz
bol dua ediyoruz kafası büyüsün diye
papatyacım inan en güzelini sen yapıyorsun bak bugününü ne güzel değerlendirmişsin
biz de de elektrik yoktu bugün dışarı çıktık,biraz gezdik,balıkçıda karnımızı doyurduk geldik

trleli cnm sık muhabbet olunca mutlaka bir kıskançlığa dönüşüyor iş
o yüzden mesafe en iyisi

Aynen kuzu illa laf lafi aciyo ve laf birine geliyo sende yorum yapiyosun
İstemiyorum
Pisman oluyorum ufacik yorum yapsamda icime bi sıkıntı dusuyo

Mahalledekii bi abla gecen ben seni evde yoksun bayadir saniyodum dedi
Neden nereye gidicem oglum okula gidiyo dedim
Ne bilim hic gorunmuyosun dedi

Cıkmıyorum boyle iyi dedim.

Bu mahalle dedikodu yarismasi yapilsa oscara aday olur

Fenalar ozellikle 3kisi var gerisinin gunahini almim o 3kisi koca mah.yetiyo yoldan cevirip soruyolar ne ogrenemek istiyolarsa

Gecen bi tanesi bizim aile problemlerimizi ogrenmis(su babamla olan) binamizda yakaladi beni bende oglusu kurstan almistim
Bana diyoki babandir ne yapsada siz suscaksiniz diyoo
Sok oldun bu ne curret
Kimene bizim aile sorunumuzdan millete dert mi olmus dedim soylene soylene duymustur ciktim eve

Seytanin istanbul subesi kadin
Birlikte calisiyolar kesin.

Sağolun kızlar.
Zemin kattakinin çocuğu yatak odasında ateşle oynamış sanırım.
Yatak filan yanmış.
Bize görümcem yangın var diye haber etti.
İnsan gözüyle görmeyince daha kötü oluyor.
Ben önce bizde sandım.
Çok ilerlemeden söndürdüler ama abi ev simsiyah olmuştur kesin.

Suan tek dusundugum oglum..onun gelecegi,huzuru,aile sevgisi,ahlaki egitimi, mutlu bi cocuk olarak buyumesi...

En gec 40-50yil sonra bir cogumuz ölmus olacak o sebepden cok da dert etmeye gerek yok aslinda
Boyle dusunmeye karar verdim artık.

changelife böyle gerçekten mutluyum. Işte de öyle. Haftanın her günü öğlen yemeğe çıkamıyorum. Yemeğe çıksam 11:45 gibi çıkıyorum odamdan. arkadaşımla buluşuyorum. Yemek yiyoruz çay içiyoruz. Ben oday gelene kadar saat 13:30 oluyor. Haftada 2 en fazla 3 gün Arkadaşlarımla görüşüyorum. Diğer günler odama yemek söylüyorum. Hem çalısmaya devam ediyorum. Böylece işimi erken bitirip işten etken çıkıyorum.
Bazı öğlenleri kuaföre gidiyorum. Pazara markete gidiyorum. Illerini hallediyorum.
tr_lelli benim de apartmandaki insanlar öyle. Eskiden girer çıkardım. Sonra dedikodu ve laf getirmeler nedeniyle komşumun biriyle küstük. Ve aklım başıma geldi. Diğerlerinin de notunu verdim. Şimdi küs olmayacak kadar girip çıkıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…