- 16 Ağustos 2011
- 2.784
- 3.124
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #4.461
Ben sana masaj kese yaparim esim agri kremi almis gelmis oohhhh bi de kremleniriz, 10kaplan gucunde oluruz
sevimsiz gozun aydin canim:)cok guzel heyecanlar bunlar,ilk dis,ilk emekleme,ilk yurume,ilk konusma ,cok guzel duygular bunlar.Allah daha nice guzel gunlerini gostersin insallah.
Bu arada kizimda hasta oldukucagima almadigim,uzak durdugum halde.sirtimi donuyorum,gelip ,aglayip uzerime cikiyor ne yapalim amca beraber,kanca beraber :)
Ah canım bazı şeyleri yasamadan ogrenemiyoruz malesef, bunlar hep ders oluyor işte. Sonra da böyle düşüne düşüne kafayı yiyorum.S sevimsiz_25 maşlahh oğluşa. Bundan sonrası Çorap söküğü gibi gelir.
tencerekapakmisali evet canım malesef bazı insanlar öyle. Yok yok derler ama hiçbirşey den de geri kalmazlar.
Açıkcası ben kimseye borç vermiyorum. Çünkü giden gelene kadar ben fıtık oluyorum sinirden. Canım biraz tezdir benim. Onun için herhalde. Bekleyemiyorum.
Aen de takılma ama bundan sonra öyle paralar istediğinde görümcen aaaa bende de yok dedi. Açıp cüzdanına mı bakacak.
Bende genelde birsey canım istediğinde usenmem yaparım.@royemim gecmis olsun ayni havayi soluyunca dahi bulasiyo bu meret.
Kuzuya da gecmis olsun.
sta viaporta gidiyomusun indirim var mi?
Ayyy canı bise cekince usenmeyip yapan var mi?
Su saatte patates kizarttim bi basima yiyorum
Canim fena istedi
Bi ara gece canimiz cekti diye tavada gozleme falan yapiyodum
Canimiz bise cekerse hic usenmiyorum
Umarimm o yagi ceken pecete kurtarir azicik kaloriden
Oglusu aldim dershaneden anneme kacti sıpa
Kaldım yine tek tabanca
Bak bakalim kuzu var mi aklinda bisiBende genelde birsey canım istediğinde usenmem yaparım.
Viaport a epeydir gitmedim geçenlerde otobandan geçerken gördüm bahçesinde bambi nin indirim çadırı vardi, yine böyle birkere kemal tanca ya denk gelmiştim 70 tl ye deri ayakkabı almıştım. Uygun oluyor yani, dünde evlilik yıldönümümüzdu eşim yurtdışına gitti birsey yapamadık, yarın islerimi bitirebilirsem gidip hediye bakacağım..
Ah canım eşimle zevklerimiz pek uymuyor malesef, o yüzden emin değilim. Evde giymeye sweete yok, en kötü waikikiden o tarz birsey alırım. Siyah kot istiyordu epeydir denk getirirsem kot da alabilirim..sizinde fikirlerinize acığımBak bakalim kuzu var mi aklinda bisi
Ayy kıyamam ya bende öyleyimBen evde yalnızım bugün.
Sabah kahvaltımı yaptım
Kitap okudum
Namaz kıldım esmalatımı okudum spor yaptım. Şimdi de kahve keyfi yapıyorum.
Spor yaparken de film izledim.
Seviyorum işte ben evde Olmayı @tr_telli
Ben de hiç çıkmak istemiyorum hafta sonu. Akşam bir düğÜn için dışarı çıkmam gerek. O bile Yük gibi geliyor.Ayy kıyamam ya bende öyleyim
Gunlerce cıkmasam aklıma gelmiyo cıkmak
İsim olmazsa ckmıyorum
Keyfini cıkar canim
Ufacık seylerde mutlu oluyoruz dimi aslında
Bende azicik hamur mayaladim gozleme yaptim kendime ispanakli canim istedi
Simdide tv karalsisinda uzandim