Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

@geztapom cok guzel anatmissin
Boyle yeme icme meraklilaklarini saymadim bile ben
Bi tane vardi bende gelmeden once siparis veriyodu kek yap pasta yap bana yap getir diye
Ben cok iyi niyetimin kurbani oldum
Ama kullanildigimi anlamadim
konduramadim yani.

Sonra baktim baya baya emir veriyo bana hic rica yok anladim

Ammann ben babama guvenmiyorum ki kime guvencem
Bu dunya icin fazla iyi niyetliyiz biz insanlari kullanip nankor olanlarda da bi sans bi sans sormayin gitsin.

Merhaba kızlar
Bugün yine yalnızım evde. Yemeğimi yaptım.
_sekerpare_ ne güzel yazmışsın. Ben de pazara 2 haftada bir gidiyorum. Pazara gittiğim hafta sebze gitmediğim hafta bakliyat ve buzluktan idare ediyorum.
Benim isteğim üzerine bizim ee gelirimiz düşince toparlayamadık bir türlü. Zamanında karta bir sürü taksit yaptırmışız. Şimdi öde öde bitmiyor. Eylül 15 de 4800 tl karta ödedik. Bu ay 2700 civarı gelecek. Inşallah öteki ay 2000 tl ye indirmeyi planlıyoruz.
@tr_telli ne diyeyim canım ya. Valla erkelere bir tuhaf. Herşey kadına bakıyo. Bi hafta gidiyorsa bi hafta gitmese mesela arkadaşlarının yanına. Bu şekilde belki orta yol bulunur.

Arkadaslari memur,ogretmen yani onlarinda hafta sonu var eskiden beri her pazar gorusurler dernekleri var takildiklari
Muhabbet,mac,oyun 5-6gibide gelr eve
Bi pazarim var diyoo iyi tamamda bizimde onla gecirdigimiz bi pazarimiz var zaten surekli soylemeyiz bindebir
Oglum bile artik goturmez ki yapmaz ki diyo huyunu ogrenmis.

Oda da dedim ki ona boyle yapip cocugu kendinden sogutuyosun zaten buyuyunce sen gotursende senle gelmeZ cocuk o heves ediyo hevesini kiriyosun dedim
Oglumda o ara dayim bugun evde ben anneanneme gidicem onla oynicam dedi gitti.

Sonra gelmis bana diyoki tamam git al cocugu hazirlan birakim
Ya hvesimizi kirmissin daha ne gidicem
Boyle yapiyo yani bizi gotur die yalvarcam bir defa demek etmiyo bende isarari hic sevmem

Cok pisman olucaksin is isten gecicek dedim
Haftaya goturim diyo hep boyle

Artik ondan bise istemek istemiyorum
Biktim cünkü

Karti verdi para verdi istedigini versin gonlumu almaya calisiyo gecti artik.

Son düzenleme:
@trlelli ne diyim kuzum yaa seninki ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen gitmek öyle kolay değil napcan hep idare hep idare ...Keşke biraz kadınların şifresini çözmeyi bilse şu odun erkekler.@papatya nerde seninkiler pazar pazar?

tr_lelli malesef erkekler bizim kadar ince düşünmüyor. Benim oğlum da bazen babasını sevmediğini söylüyor. Gerçek bu olmasa da birşeylerin habercisi olabilir.
_sekerpare_ oğlum kayak ve snowboard Takım'ında. Hafta sonları kaymaya yani antremana gidiyorlar.
BaI haftalar ben de gidiyorum kaymaya. Evimden ayrılabilirsem.

cnm yazdıklarına bayıldım:)

Erkekler hep aynı cnm

Sanirim boyle geneli yani tanidiklarimda boyle hep bi vurdumduymazlik

Hic cnm istemesede disari ciktim zorla esofmanlarlaesofmanlarla
1kg cinekop aldim 13t
Ordan markte girdim
Maydanoz
Dereotu
Oglusa okul icin ayran
Su
Yumurta aldim

Harcamıcam harcamıcam desemde harcanıyo
Ozellikle oglum şu yok mu? Bu yok mu? Diyince dayanamiyorum alıyorum
Esimle bizim evde ne varsa idare ediyoruz
Aksam meyve cay biskuvi ne varsa artik yiyoruz.

Dereotlu pogca yapicam yarin esti yine aklima firini acmisken kek de yaparim esim soruyodu

Oglus banyo yapcakyapcak
Trfikden ödevini yapmadi onu yapcak
Turkce matematik fen sosoyal bunlari hemen ypiyo
Ama trafik olsun, resim yapilcak olsun, diyalog falan yaparimmm yaaaa lar basliyo

Yine bi yaparimm yaaa lar sonucu gunlerdir yapilmayi bekleyen odev

Aiyy bunlar buyucekte bizde gorceZ

günaydın kızlar
ben de abur cubura çok harcıyorym
eşimin sigarası var
bu ikisine giden parayaçok üzülüyorum
onun dışında kombiden,yemekten kısamıyorum
Canım bizler böyle her şeye dikkat ediyoruz ya bu yeni nesil yarın birgün evlenince nasıl idare edecek inan bilmiyorum
Ellerinde bi cep telefonu, çay koyuyor ağzına kadar farkında bile değil, yoğurt yiyecek koca tabağı doduruyor
Ben ne yerim ne kadar yerim bu yediğim kalınca ağzını kapatıp dolaba mı koymam gerek. Değilse masada yencek hali kalır mı demek yok.
Her an watsup twitter face..
Nasıl ders çalışıyolar bilmiyorum.
inan gençler birlikte sinemaya gidiyolar ya 2 saat sabredip o filmi izleyebildiklerinden şüpheliyim.
Ayrılamadıkları bi sanal dünya var.

Kizlar bide unuttum ben kendimi ruyamda hamile gordum
Hatta karnim baya buyuktu uzerimde beyaz bir bluz vardi minik cicekleri olan baya hatirliyorum yani
Hatta yazin tatilede gidemem ben simdi ekimde dogacak diye de hesap yapiyorum ruyamda
Hemen ruya tabirine baktim bolluk bereket mal sahibi olmak diyo ama aranizda ruya yorumlayan var mi?

Birde ruyamda uyaniyomusum bu ruyamiruyami diyorum bakiyorum hamileyim esiminn tlf caldi uyandim tuhafti

Geztapocum kitap gibi yazıyorsun canım ya.
İnsan okurken hiç yorulmuyo yazdıklarını.
Bu arada kemer sıkma hareketlerine bizim de başlamamız lazım.
Çok iyi oldu tiyoların.
Çok borcumuz var çokkkk.

Trlelli boşver canım erkekler hep böyle.
Ben de erkeklrrde en sinir olduğum özelliklerdendir şu iptal edilemeyen erkek arkadaş buluşmaları, maçlar, lokaller filan.
.
Papatyacım benim de hiç evden çıkasım gelmez haftasonları ama hep çıkmak zorunda kalıyorum.

Bugün biz de kahvaltıdan sonra eşimin biraz yardımıyla temizlik yaptik ardından araba sürmeye gittik. Deneme yapcağım yeri millet iyi bulmuş baktık ortalık acemi söfor kaynadı bencileyin. Dedik burası normal trafikten tehlikeli oldu. Eve gelirken ben sürdüm artık.
İnşallah ilerletebilirim.
Daha bu sürüşle trafige çıkamam.
Gelince de bi makarna yaptım eşime erkek kardeşiyle buluşmaya gitti.
Görümcem de geç gelcekmiş azcık dinleneyim şu yazılıları okuyum ben de.

tr_lelli para harcanıyor ya. Biz de oğlum istemese evdeki ile idare ederiz. Ama o isteyince insan kıhamıyor.
Ben artık marketten pek ıvır zıvır almıyorum. Evde kendim yapıyorum. A önce browni yaptık oğlumla
2 haftadır eşimle harcadığımız paraları gün gün yazıyoruz. Ilimiz 2 haftada 242 tl harcamışız. Bunun için de 70 tl pazar ve 40 tl oğlanın kurs parası vaIpek r. Bu hesaba göre bize aylık harçlık olarak 1000 tl ye yakın para lazım.
Pek rüya yorumu bilmem ama beya iyidir ferahlıktır. inşallqh güZel günler bekliyor seni.

İnsallah cnm pek ruya goren biri degilimdir gorsemde hatirlamam bunun herseyini hatirliyo olmam etkiledi biraz

Bi arkadas gcen gun bizim aylik 8bin giderimiz var dedi
Kendisi calismiyo 2 de cocugu var esi uni mezunu falanda degil ne is yaptigini tam detayli bilmiyorum
Millette sans mi vr bereket mi var bilmiyorum okadar para nasil kazaniyolar

Kenara bise atamamak uzuyo beni sadece
Yoksa yine istediklerimizi aliyoruz sukur.

çok şükür alabiliyoruz ama bizim de birikimimiz yok. Sadece oğlum için her ay aldığım altınlarım var o kadar. Gelirimiz azalınca sudan çıkmış balık gibi olduk.
Bir de bizim ders ücretlerimizin yarısını vermiyorlar. Şubat'ta vereceklermiş.
Şu evle araba bitse rahatlayacağız inşallah.
Tabi yine de çok şükür halimize.
Ben rüya görürüm ve hep olduğu gibi çıkar. Bu da korkutur beni.

Papatyacım aslında borca girerken en kötü ihtimali düşünerek girmemiz gerekiyor.
Sonrasında aksi bi durumla karşılaşmamak için.
Ama yapamıyoruz işte alma isteği yok mu..
Biz arabamızı çok pahalıya almadık aslında 37.5 sıfır bi araba için iyi.
15 bini borç.
Eksta bişey ciksa kıpırdayacak yerimiz yok.
Ama bizim tek avantajımız iki babalara borçlandık.
Allah hepimize ödeme kolaylığı versin.

Bankadan iyidir canım.Borçlanmayınca bişey alınmıyor ki...Ne yapalım Rabbim sağlık versin .Nefsimize hakim olabilmek için güç ve irade versin.Taa iki hafta önce domates almıştım ama artık zamanı geçtiği için lezzeti yoktu pek.Bugün robottan geçirdim.Bir kısmıyla zeytinyaglı pırasa yaptım bir kısmiyla çorba böylece değerlendi ,atmamış oldum.Sabahta azcık dereotu geçen haftadan iki üç yaparak roka iki üç yeşil soğan vardı.İki yumurta haşladım doğradım yeşillikleride doğradım zeytinyag limonla salat yaptım onlarıda atmamış oldum .Çok sevindim ,aferin bana ...tupper faydalı bişey vesselam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…