- 25 Mart 2010
- 4.015
- 3.921
- 49
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #4.441
Estağfurullah canım bilgili değil de ilgili diyelim biz onaCanım sen dekorasyon konusunda baya bilgilisin ya ben kesin ona üyesidir diye düşünüyordum.
Rabbim huzur dolu evler nasipvetsin bize.
Gunaydin cnm kolay gelsinGünaydııınnn ...@trlelli tahtını aldım elinden gördünmü .sabah sabah poğçaları buzluktan çıkardım teflonda ısınıyolar.mikradalga istiyorum sırf buz çözdürmek için.bir yerde okudum uzmanlar ikiye bölünmüş bazıları ilk çıkanlar çok radyasyonluydu yeni teknolojide öyle bışey yok diyor .Benim erkekler asla bayat ekmek yemezler ben en çok ekmek için istiyorum.Sizler kullanıyomusunuz kızlar ?
Çok şükür geldim evime.
Krew ben birşey anlamıyorum. Adam evin ihtiyaçlarına yardımcı olmuyor. Ama o evde yaşıyor. Aen nasıl bu kadar sessiz kalabilirsin. Sabrına hayranım. Ben Çoktan Kıyameti koparmıştım.
Allah yardımcın olsun.
Sen en dogru olani yapiyosunCanım bende anlamıyorum onu. Dün kızım annem patated kızartması yapıyor gel diye babsını aramış, O da annen mi çağırıyor demiş, kzım yok babacığım demiş, İşim var gelemem demiş. Akşam saat 7 gibi baktım zil çalıyor geldi. Bizimle yemek yedi, çay içti. Ben dün erken yedim. Sen niye yemiyorsun hastamısın diye soruyor. Niye soruyorsun dedim. Ama fazla üstüne gitmedim. Ne bileyim ne yapmaya çalışıyor. ben bir şey anladıysam ARAP olayım:))) Sabrımı sınıyor. Bunalımda mı diye düşünüyorum 45 yaş bunalımı. Kestirsem atsam olur ama yarın demezmiyim keşek sabırlı olsaydım diye.. Keşke demeyeyim diye sabırlı olmam, olayları akışına bırakmam lazım.
Canım bende anlamıyorum onu. Dün kızım annem patated kızartması yapıyor gel diye babsını aramış, O da annen mi çağırıyor demiş, kzım yok babacığım demiş, İşim var gelemem demiş. Akşam saat 7 gibi baktım zil çalıyor geldi. Bizimle yemek yedi, çay içti. Ben dün erken yedim. Sen niye yemiyorsun hastamısın diye soruyor. Niye soruyorsun dedim. Ama fazla üstüne gitmedim. Ne bileyim ne yapmaya çalışıyor. ben bir şey anladıysam ARAP olayım:))) Sabrımı sınıyor. Bunalımda mı diye düşünüyorum 45 yaş bunalımı. Kestirsem atsam olur ama yarın demezmiyim keşek sabırlı olsaydım diye.. Keşke demeyeyim diye sabırlı olmam, olayları akışına bırakmam lazım.
maşallah oğluna canım,erkek çocuklar geç konuşur derler ama seninki hızlı çıkmış herhalde.Bugün ek ders cizelgesini asmislar öğretmenler odasına
Beni mutlu edecek bi miktar yatacak inşallah hesabıma
Doğal gazı da 200den yukarı beklemiyorum
O yüzden çok sıkışmiycaz gibi aralıkta
Zaten ucu ucuna yetiyor
Borca harca düşmeyelim de
Bu arada oğlum artık konuşuyor
Kendini ifade edebiliyor artık
Yaklaşık 40 günden beri her kelimeyi tekrar ediyor
Birçoğunu da beynine kazimis
Her şeyi söylüyor
Cümle bile kuruyor bazen
Az önce yemek yediriyorum
Bana dönüp "doydum" dedi ve kalktı yanımdan
Öğlenden sonra biraz fazla uyuyunca gece yatmiyor
Ben de gidip kaldırmaya çalıştım bugün
Bana diyor ki "anne git"
Ben de "ahmet kalk hadi kalk diye sesleniyorum
O da "yok" diye sesleniyor
maşallah oğluna canım,erkek çocuklar geç konuşur derler ama seninki hızlı çıkmış herhalde.
eğer bir kızım olursa senin hızlı sıpaya veririm belki
Hep bensiz gittigin icin oluyo bunlarkızlar canım nasıl sıkkın anlatamam..
Eşim dün iş seyehati için yurtdışına gitti Pazar dönecek inşallah.şimdiden çok özledim onu..
biz eşimin ailesine göre maddi durum olarak çok çok iyiyiz,ama bakıyorum onlar her istediklerini yapıyorlar istedikleri gibi harcıyorlar sonra bize gelip yok diyorlar. en basitinden geçen hafta gelin hamamına gittik 7 tl kese,7 tl masajdı.bizde aramızda konuştuk sadece gelin hanım kese olsun biz birbirimizi keseleriz,masaj olalım yeter dedik.hamama indik gelin keselenirken görümcem bende kese olmak istiyorum dedi,bende sen bilirsin dedim.yanında para yokmuş benden istedi verdim,tabii ki geri gelmedi o para.neymiş heves etmiş,ee bende heves ettim bende hayatımda hiç kese yaptırmadım.hele borç parayla hiç kese yaptırmam..
kına gecesi gitti saçlarını yaptırdı,istese evde de halledebilirdi..
şimdi telefon almak istiyor.şuanki telefonu çok eski kabul ama s3 mini istiyor.parası yok kıyıda kk da yok,abisine senin kartından çekelim ben sana öderim diyor.ama ben eşimi tanıyorsam o çektiği paranın en azından bir kısmını kesin almaz kardeşinden biliyorum.
sonra eşimin küçük dayısı bir işe girişmiş paraya sıkışmış 2000 tl para istemiş eşimden,bu para dönmeyecek gibi ver ama demiş.eşim bana danıştı bende tamam bizim paramız kıyıda yatacağına iş görsün dedim verdi.
sonra ortanca dayısı-birbirlerinden haberleri yok- kk borçlarını ödeyemez duruma gelmiş,3000 küsür lira borç istemiş,ona da verdik.geçen gün onlara gittik.sofralarında bal,kaymak. evlerine misafir geliyor tatlıyı hazır alıyorlar..az çok burda hepimiz dertleşiyoruz,paraya sıkışık olanlar bu kadar rahat harcamaz biliyoruz..
en son olarak da kuzeni yeni iş kurdu aynı şekilde o da sıkışmı 10.000 tl istemiş.eşimde o kadar yok yine bana söyledi bu sefer benim birikimimden verdik.bu para 3-4 aya gelecek,en azından öyle olmasını umuyoruz.
Tamam bu paraları vermesek kıyıda yatacak,hiçbir işe yaramayacak,birinin ihtiyacını gideriyoruz diye seviniyorum ama insanların bu kadar rahat olduğunu görünce çok kızıyorum,bunalıyorum..Yani şuan hüngür hüngür ağlayasım var,ben daha geçen haftaya kadar doğru düzgün kaloriferlerimi yakmadım,tasarruf olsun,genciz idare ederiz diye başkalarındaki rahatlığı görünce çıldırıyorum
gel kız seni götüreyim de sana kese+masaj ısmarliim..en azından gönül rızasıyla ısmarlamış olurumHep bensiz gittigin icin oluyo bunlar
Bencil insanlari sevmiyorum.
Ben sana masaj kese yaparim esim agri kremi almis gelmis oohhhh bi de kremleniriz, 10kaplan gucunde oluruzgel kız seni götüreyim de sana kese+masaj ısmarliim..en azından gönül rızasıyla ısmarlamış olurum