- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #4.421
Şu heryeri yapma çiçek olan evi mi diyorsunOrda bir bayan gösterişi severim demiş ve bi ev eklemiş ona bi baksanıza
oyy kyamam cennet kokulu kuzu inşallah ağrısız atlatırGuzel bir gununuz olsun kızlar...biz kızımla Aşıdan geldik...3tane birdenyavrum nasılda ağladı..şimdi ateş durucu verdim uyudu..işe gitmeme az kaldı..
bazen ben de öyle yaparım ama bugün yemek gibi olması lazım belki kavurunca soğan ve yumurta eklerim .Mantarı hafif irice dogruyup kendi suyunu çekene kadar bekliyorum sonra yag ekliyorum kavuruyorum..üzerine sarmısaklı yoğurt azcıkta pul piper yakıyorum nefis oluyor
ben gidp bir bakayım canımSanki kaldırmışlar dimi ben bi daha göremedim.
Kuzum anlat tabiki ben sizden fikir alinca, size sorunca,anlatinca rahatliyorum
Buranin+lari yokmu var tabiki
Hic sıkılmıyorum
Annemle geZiyorum
Cocugu birakabiliyorum
Evde olmasam anneme gidiyo okul cikis saatinde evde olmasamda oluyo yani
700tl kiram geliyo
Ayrica annemde evine ne alirsa ya banada aliyo yada veriyo
Bu taraftan bakincada durum boyle.
Burda huzurum var aslinda ama evi sevmiyorum
Hani bu evin yerinde daha buyuk daha yeni bir ev olsa ben halimden memnunum yani.
Esimle dun konustum
Bekle 3sene daha 60-70.000tl biriktirelim kredi cekip yeni ev alalim diyo
Diger evin kirasina ekler kredi oderiz diyo
Lafta hersey ben burdan cikamicam burda ölucem biliyorum
Allah yardımcın olsun gercekten canımTR_lelli işalah güzel bir evin olur hayırlısı ile ağız tadınla oturacağın.
Papatya ben olsam ben de vermezdim bu ilaçları. Bence iyi yapıyorsun. Ben hayatımda hiç ilaç kullanmadım psikiyatrist ilaçları geçen hafta kullanmıştım. Ama yine bıraktım. sonuçta yaşancak ne varsa yaşanıyor. Allah bu şekilde beni sınıyor diyorum. Deddi veren dermanı da veriri işlah.
Ben iyyim. eve geliyor eşm ama hiç konuşmuyoruz, bu hafta sonu taşınır diye düşünüyorum. 3 ay oldu bu tür davranışları başlayalı Evi tutalı 1 ay oldu. Ne diyeyim. çocuklarım yanımda, ailem yanımda, arkamda, çalışıyorum, maddi sıkıntım çok şükür yok, zaten evdeki sorumlulukların yüzde sekesnini ben taşıyordum. Alışığım yani. Artık evin giderlerine de katılmıyor, hiçbir ödemeyi yapmadı bu ay.. DUA EDİN BANA. SADECE TEK İSTEĞİM BU.
yanii öyle tanışıyorsanız da benim haberim yoksa bileyim de gideyim buralardanYok canım. Benim adam izin vermiyor
Herkese açık bi sayfadan bahsediyorduk.
S stas alemsin canım yaa.@CUTE kız seni ne kadar özledik ne gelmiyon bi kusurmu ettik ? NAZAH canım madem hiçbişey yapmıcaksa gelmesin eve de senin psikolojini bozmaya ne hakkı var.@Karanfilce çok güzel evler var birden bütün pozitifliğim gitti  dermişim :)bak bak doyamıyorum .güzelmiş.Bakmak isterseniz facede ev dekorasyon sayfası...