Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Evett binlerce yorum yapılmış..
En gösterişli mi bilmem ama en rağbet edilen olduğu kesin.
Herkesin zevki ben bişey demem yine de :)

Kuzum anlat tabiki ben sizden fikir alinca, size sorunca,anlatinca rahatliyorum

Buranin+lari yokmu var tabiki
Hic sıkılmıyorum
Annemle geZiyorum
Cocugu birakabiliyorum
Evde olmasam anneme gidiyo okul cikis saatinde evde olmasamda oluyo yani
700tl kiram geliyo
Ayrica annemde evine ne alirsa ya banada aliyo yada veriyo
Bu taraftan bakincada durum boyle.

Burda huzurum var aslinda ama evi sevmiyorum

Hani bu evin yerinde daha buyuk daha yeni bir ev olsa ben halimden memnunum yani.

Esimle dun konustum
Bekle 3sene daha 60-70.000tl biriktirelim kredi cekip yeni ev alalim diyo
Diger evin kirasina ekler kredi oderiz diyo
Lafta hersey ben burdan cikamicam burda ölucem biliyorum

Öyle deme canım yaa..Ben bundan önce bir evde oturuyordum çatı katı,dibinde inşaat,mübarek ramazan en serin zamanda bile cayır cayır yanıyor.tam 3 ay gece gündüz ev aradık,bu evde çürücem diyordum..Ama Allah'ım tam ümidimi kestiğim zaman bir ev çıkardı karşıma..
Rabbim herşeyin en güzelini biliyor ve kararlıyor.İnşallah en kısa zamanda sende feraha erişirsin.
Herşeyin başı dua unutma :KK51:

TR_lelli işalah güzel bir evin olur hayırlısı ile ağız tadınla oturacağın.
Papatya ben olsam ben de vermezdim bu ilaçları. Bence iyi yapıyorsun. Ben hayatımda hiç ilaç kullanmadım psikiyatrist ilaçları geçen hafta kullanmıştım. Ama yine bıraktım. sonuçta yaşancak ne varsa yaşanıyor. Allah bu şekilde beni sınıyor diyorum. Deddi veren dermanı da veriri işlah.
Ben iyyim. eve geliyor eşm ama hiç konuşmuyoruz, bu hafta sonu taşınır diye düşünüyorum. 3 ay oldu bu tür davranışları başlayalı Evi tutalı 1 ay oldu. Ne diyeyim. çocuklarım yanımda, ailem yanımda, arkamda, çalışıyorum, maddi sıkıntım çok şükür yok, zaten evdeki sorumlulukların yüzde sekesnini ben taşıyordum. Alışığım yani. Artık evin giderlerine de katılmıyor, hiçbir ödemeyi yapmadı bu ay.. DUA EDİN BANA. SADECE TEK İSTEĞİM BU.

Allah yardımcın olsun canım.

Ama maddi anlamda ne yapacağınızı konuşun.
Kesinlikle çocukların giderlerine ortak olmalı.
Ohh ne alaa böyle dünya.

nazah allah yardimciniz olsun.kizlar bensiz nerelerde dolasiyonuz,merak ettim yaa :)
Bu arada ben cok hastayim,grip oldum,dun geceden beri,bugunde ilerledi bayagi kizimdan uzak duruyom ama cocuk iste hemen anlixor ilgi gosteremeyince.Bugun hic uyumadi sirf bu yuzden,oyun istiyor,ilgi istiyor,birida bana baksa yaa:KK43:esim aksama gelir anca.insallah kizima bulastirmam,off nerden cikti bu grip simdi.

TR_lelli işalah güzel bir evin olur hayırlısı ile ağız tadınla oturacağın.
Papatya ben olsam ben de vermezdim bu ilaçları. Bence iyi yapıyorsun. Ben hayatımda hiç ilaç kullanmadım psikiyatrist ilaçları geçen hafta kullanmıştım. Ama yine bıraktım. sonuçta yaşancak ne varsa yaşanıyor. Allah bu şekilde beni sınıyor diyorum. Deddi veren dermanı da veriri işlah.
Ben iyyim. eve geliyor eşm ama hiç konuşmuyoruz, bu hafta sonu taşınır diye düşünüyorum. 3 ay oldu bu tür davranışları başlayalı Evi tutalı 1 ay oldu. Ne diyeyim. çocuklarım yanımda, ailem yanımda, arkamda, çalışıyorum, maddi sıkıntım çok şükür yok, zaten evdeki sorumlulukların yüzde sekesnini ben taşıyordum. Alışığım yani. Artık evin giderlerine de katılmıyor, hiçbir ödemeyi yapmadı bu ay.. DUA EDİN BANA. SADECE TEK İSTEĞİM BU.
Allah yardımcın olsun gercekten canım

S stas alemsin canım yaa.@CUTE kız seni ne kadar özledik ne gelmiyon bi kusurmu ettik ? NAZAH canım madem hiçbişey yapmıcaksa gelmesin eve de senin psikolojini bozmaya ne hakkı var.@Karanfilce çok güzel evler var birden bütün pozitifliğim gitti  dermişim :)bak bak doyamıyorum .güzelmiş.Bakmak isterseniz facede ev dekorasyon sayfası...

Çok şükür geldim evime.
Krew Krew ben birşey anlamıyorum. Adam evin ihtiyaçlarına yardımcı olmuyor. Ama o evde yaşıyor. Aen nasıl bu kadar sessiz kalabilirsin. Sabrına hayranım. Ben Çoktan Kıyameti koparmıştım.
Allah yardımcın olsun.

Canım sen dekorasyon konusunda baya bilgilisin ya ben kesin ona üyesidir diye düşünüyordum.
Rabbim huzur dolu evler nasipvetsin bize.
S stas alemsin canım yaa.@CUTE kız seni ne kadar özledik ne gelmiyon bi kusurmu ettik ? NAZAH canım madem hiçbişey yapmıcaksa gelmesin eve de senin psikolojini bozmaya ne hakkı var.@Karanfilce çok güzel evler var birden bütün pozitifliğim gitti  dermişim :)bak bak doyamıyorum .güzelmiş.Bakmak isterseniz facede ev dekorasyon sayfası...

X