- 16 Haziran 2013
- 1.417
- 2.323
- Konu Sahibi karanfilce
- #4.401
Hayırlı geceler ...Arkadaslar yazdıklarınızı biraz okuyabildim..benimde evim cok kucuk ..eşyam oyle cok yok..iki misafir gelse daralıyorum...Ama geçenlerde Suriyeli sığınmacıların bulunduğu bir sokağa gittim..arkadaşlar kıyafet toplamışlar onları goturduk..Aman yarabbim..yıkılmak için boşaltılmış evlere geçici girmişler...camlar yok laylonlu..malum hava artık soğudu...bir gece konduda 20 kişi...kucucuk bebekler kara betonun ustunde incecik minderlerin üzerinde yatıyorlar..hiçbirşey yok..savaştan canlarını zor kurtarmışlar..hangi millet olursa olsun hangı dınden hangi ırktan insan dayanamıyor..hele o çocukları görseniz...aklımdan çıkmıyor..afedersiniz ahır gibi yer..koca koca deliklere cabut tıkamışlar fare çıkmasın diye...genede hamd olsun kurtulduk diyolar...nereye kadar..bu insanlar ne olcak..mutfağa baktım hiçbirşey yok..Hele o bebekler yokmu..ne suçları var onların..okadar kotu oldumki...bir dahada gitmek istemiyorum..dayanamıyorum..içlerinden biri evini gösterdi inanın saray gibi ama bomba ikiye ayırmış..oyle bir yerden böyle bir yere geldiler...Rabbim yardımcıları olsun..o gun bugundur sukur yarabbim sukur yarabbim..sen affet beni sukursuzlugume diye dua ediyorum