- 1 Mart 2010
- 44.659
- 113.561
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #4.381
Yollim cnm ozeldentr_lelli seni çok iyi Anlıyorum. Çünkü hepimizin nefsi var. Herkes başka birşeylere özeniyor imreniyor. Bu insan olmanın doğasında var.
Evinin kötü olduğundan bahsetmişsin. Çok klişe olacak belki ama önemli olan içindeki huzur. Huzur olmadıktan sonra saray da yaşasan ne fayda.
Belki başka şeylerle yönelsen belki kafandaki bu düşüncelerden uzaklaşabilirsin. Dini konularla aran nasıl bilmiyorum ama yoksa da aran bira ona yönelsen. Ya da kştap okusan. Ya da spor yapsan. Bunlar kafadaki negatif Düşünceleri alıp götürüyor.
Eğer istersen bana da fotoları gönderebilirsin belki evin için bir fikirde bulunabilirim.
_sekerpare_ canım ilacı kullanmak istemiyorum. Bu ilaçlarla ilgili doktorama bile hem fikir değil. Ileri de uyuşturucu bağımlısı olma ihtimali var. Ve bazı Avrupa ülkelerinde bu ilaçlar yasak ve üstünde yakalananlar gözaltına alınıyor.
Canım heves etmekte çok haklısın. Sonuçta yeni bi araba alıyoruz. Daha borcu bitmeden başka arabaları hayal etmeye başlıyoruz. Bu insanın doğasında var.Yollim cnm ozelden
Ya huzurun nekadar önemli oldugunu inan cok iyi biliyorum diger vim guzeldi huzurum yoktu ama bu evide sevmiyorum iste
Bazen arkadaslarimin evini goruyorum( onceki arkadaslar yafa misafirlige gittigim) kiskanmiyrum kesinlikle RAbbim mutlu huzurlu etsin herkesi ama icim gidiyo heves ediyorum
Bu yasta heveslenmicemde oturmucamda nezaman oturcam
Gerci artik olmucana alistirdim heveste kalmadi
Kuzum kaynanam gelip evime yerlesiyodutr-lellli belki zamanunda pes ettin onlara karsi ama simdi daha guclu ve akillisin.Ben olsam ozene bozene yaptirdigim evimi terketmezdim gerekirse,kotu olur genede birakmazdim.inadina guzel evimin sefasini surer,yer icer gezerdim.nedenboyle insanlar yuzunden,kendini istemedigin bi hayata mahkum ediyorsun.Bende cok kafaya takip pes etmisimdir,ama insan yas alinca daha baska bakiyor olaylara.ha kapima gelir huzur vermez diyorsan acmazzin kapini,telin sesini kisarsin ne bilim gormezden gelirsin bi sekil.Bence birdaha dusun,herseyin en guzeline layikken,onlar yuzunden bu ruh hali icinde olman,onlarin zafer kazanmis senide yenik yapar.
Kuzum kaynanam gelip evime yerlesiyodu
Kendi evi gibi her odami karistiriyodu ne isterse izinsiz aliyodu evde ozelim yoktu
Ben evde yokken eltim gorumcem hepsi eve geliyodu cocuklari yatak odamin cekmesini bile karistiriyodu
Ben bisi diyemiyodum
Ben yirtik biri degilim
Esime soylesem nolcak diyodu
Yasadiklarimi anlatmak hatirlamak istemiyorum mecburdum
Evet cok yuzsuzlermis,ama o zamanla simdi bir degiil.eminimki simdi ayni hareketi yapsalar ve sen en okkalinsindan bi terslesen bir daha cesarete edemezler.Bende sen gibi cok susup icime attigim oldu.ama is benim hayatim ozelim olunca,orda bi Dur derim.Esinde seni seviyorsa aile olarak koydugunuz sartlariniza uymali,gerekirse ailesini uyarmali.Kuzum kaynanam gelip evime yerlesiyodu
Kendi evi gibi her odami karistiriyodu ne isterse izinsiz aliyodu evde ozelim yoktu
Ben evde yokken eltim gorumcem hepsi eve geliyodu cocuklari yatak odamin cekmesini bile karistiriyodu
Ben bisi diyemiyodum
Ben yirtik biri degilim
Esime soylesem nolcak diyodu
Yasadiklarimi anlatmak hatirlamak istemiyorum mecburdum
Offf anladim.canim,zor gercekten.peki o evi satip,baska bi ev alsaniz nasil olur?Bu arada nasil kapi acmicam esim kendi eliyle annesini alip getiriyodu aylarca bende kaliyodu istemiyorum diyince gelin kapiya atti oluyodu
Esim beni dinlemiyodu
Selam canim,himm guzele benziyor,ama benim esin cok gicik yaa,o herseyi yemiyor maalesef.onceden melemen yapardim,bu kahvaldida yenir mi derdi simdi alisti cok sukur.royemcim,
sabah kahvaltısına közlenmiş kırmızı biber yapıyorum bazen çok güzel oluyor.
buzluktan çıkarıyorum, doğruyor zeytinyağıyla tavada hafif pişiriyorum.
üzerine iri ceviz epeliyorum çok güzel oluyor. hatta patates kızartmasının yanında da güzel oluyor.
Suan onu dusunuyorum esimede soyledim hatta uzerine ekleyelim yeni bi ev alalim dedim olabilir dediOfff anladim.canim,zor gercekten.peki o evi satip,baska bi ev alsaniz nasil olur?
F ne kiz şifre filan mı? Ne diyon bacım anlamadım ki ?Geztapo,
F.de ev dekorasyon diye bi sayfa var. Sen de beğenmiş miydin onu?
Az önce bi paylaşım yapılmış gördün mü onu
F ne kiz şifre filan mı? Ne diyon bacım anlamadım ki ?
K.v yuzsuzdur sirf huzurumu kacirmak icin esime ajitasyon yapabilir@tr_telli fotolara baktım ama bence öyle çok kötü değil. Benim yeni gelin olarak girdiğim bir ev vardı. Aman allahım banyo ve tuvalet kapkara mozaik idi.
Şimdi sen o evde otururken kv ile görüşüyormuşsun. Ama şimdi küssün ve bunu eşin biliyor. Yine de izin verir mi gelmesine. Kv den gelir mi küs olan birinin evine.
Bence de bu evi satıp yenisini alabilirsiniz. Bu kadar içine sinmiyorsa eğer.
Fakat kendini bu kadar yıpratma canım.