Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Yollim cnm ozelden
Ya huzurun nekadar önemli oldugunu inan cok iyi biliyorum diger vim guzeldi huzurum yoktu ama bu evide sevmiyorum iste
Bazen arkadaslarimin evini goruyorum( onceki arkadaslar yafa misafirlige gittigim) kiskanmiyrum kesinlikle RAbbim mutlu huzurlu etsin herkesi ama icim gidiyo heves ediyorum
Bu yasta heveslenmicemde oturmucamda nezaman oturcam
Gerci artik olmucana alistirdim heveste kalmadi

Canım heves etmekte çok haklısın. Sonuçta yeni bi araba alıyoruz. Daha borcu bitmeden başka arabaları hayal etmeye başlıyoruz. Bu insanın doğasında var.
Fakat biz kendimize bazı şeyleri kabul etmeyi öğretmeliyiz. Eğer istediğimiz o an olmuyor ise onu kabul etmekten başka çare yok. Sen de kendini bu yönde telkin etmeye çalışsan.
Ben var ya eskiden o kadar mutsuzdum ki.....
Saçma sapan şeyler düşünürdüm. Şimdi çok şükür öyle değilim artık. Tek bi saplantım kaldı. Onu da hallettim mi tamamdır.
Bence evin için birşeyler yapılabilir.
Bakacağım fotolarına. Mutlaka olmalı birşeyler.

Benim hic bi zaman fazlasinda gozum olmadi hevesle 3ay tırım tırım bi ev aradım aldım sifırdi hemde gelinligimle girdim istedigim gibi yaptirdim isediklerimi evimin icinde birakmadilar huzurla oturim

gozyasiyla ciktim aglaya aglaya esyalarimi topladim simdi benim aglaya aglaya ciktigim evde kiraci oturuyo aklim hala orda
Her yerinde benim emegim var
Her yerinde elim aklim fikrim hevesim hayalim
4mt gomme dolap
Kapali balkon raflar herseyini yaptirmistim huzur vermediler
Kiskanclikdan gozleri goturmedi kimsenin

Ben hic cok para ,araba,tatil vs istemedim

Arabaya esim heveslidir benim anamin evinde arabimiz yoktu sobali evde buyudum

Bi yazlik hevesim vardi diger evimdeyken o da..evimiz arabamiz var ufacik bi de yazlik aliriz yeter diye konusurduk esimle..

Hic dublex evler ,arsalar, baska dairler ,yatirimlar hic aklima bile gelmedi

Ben doyumsuz bi insan degilim
Yokluk icinde de degilim cok sukur
Varken yokluk koyuyo bana

Varken oturamamak varken rahat edememek ve kinleniyorum bazilarina tovbe estagfurullah cekiyorum icimi temizlemek icin...

Bol tefekkur,bol dua,bol namaz
Zaten baska biseyim yok.

tr-lellli belki zamanunda pes ettin onlara karsi ama simdi daha guclu ve akillisin.Ben olsam ozene bozene yaptirdigim evimi terketmezdim gerekirse,kotu olur genede birakmazdim.inadina guzel evimin sefasini surer,yer icer gezerdim.nedenboyle insanlar yuzunden,kendini istemedigin bi hayata mahkum ediyorsun.Bende cok kafaya takip pes etmisimdir,ama insan yas alinca daha baska bakiyor olaylara.ha kapima gelir huzur vermez diyorsan acmazzin kapini,telin sesini kisarsin ne bilim gormezden gelirsin bi sekil.Bence birdaha dusun,herseyin en guzeline layikken,onlar yuzunden bu ruh hali icinde olman,onlarin zafer kazanmis senide yenik yapar.

Kuzum kaynanam gelip evime yerlesiyodu
Kendi evi gibi her odami karistiriyodu ne isterse izinsiz aliyodu evde ozelim yoktu
Ben evde yokken eltim gorumcem hepsi eve geliyodu cocuklari yatak odamin cekmesini bile karistiriyodu
Ben bisi diyemiyodum
Ben yirtik biri degilim
Esime soylesem nolcak diyodu
Yasadiklarimi anlatmak hatirlamak istemiyorum mecburdum

Bu arada nasil kapi acmicam esim kendi eliyle annesini alip getiriyodu aylarca bende kaliyodu istemiyorum diyince gelin kapiya atti oluyodu
Esim beni dinlemiyodu

Kizlar hepinize cok tesekkurler bi anda icim doldu doldu ve bosaldi bugun bi aglama krizidir gidiyo
Gecer elbet
Bunlarda gecer olunce hepsi gecicek

Evet cok yuzsuzlermis,ama o zamanla simdi bir degiil.eminimki simdi ayni hareketi yapsalar ve sen en okkalinsindan bi terslesen bir daha cesarete edemezler.Bende sen gibi cok susup icime attigim oldu.ama is benim hayatim ozelim olunca,orda bi Dur derim.Esinde seni seviyorsa aile olarak koydugunuz sartlariniza uymali,gerekirse ailesini uyarmali.

royemcim,
sabah kahvaltısına közlenmiş kırmızı biber yapıyorum bazen çok güzel oluyor.
buzluktan çıkarıyorum, doğruyor zeytinyağıyla tavada hafif pişiriyorum.
üzerine iri ceviz epeliyorum çok güzel oluyor. hatta patates kızartmasının yanında da güzel oluyor.

Selam canim,himm guzele benziyor,ama benim esin cok gicik yaa,o herseyi yemiyor maalesef.onceden melemen yapardim,bu kahvaldida yenir mi derdi simdi alisti cok sukur.

Offf anladim.canim,zor gercekten.peki o evi satip,baska bi ev alsaniz nasil olur?
Suan onu dusunuyorum esimede soyledim hatta uzerine ekleyelim yeni bi ev alalim dedim olabilir dedi
Ama annesi hala aklimi karistiriyo ya gelicem derse ben napcam

Geztapo,
F.de ev dekorasyon diye bi sayfa var. Sen de beğenmiş miydin onu?
Az önce bi paylaşım yapılmış gördün mü onu

tr_lelli insanız biz yaa
Ben de hevesleniyorum
Cok normal bence
Yani şu an oturduğun evde değişiklik yapma bence
Eşinle anlaş ve gönlüne göre bi eve cik
Çünkü belli ki bu evi sevmiyorsun
Zorlama
Dünya malı için bu kadar yipranma

_sekerpare_ aslında her işe yetisemiyorum
Sonra bende devreler yanıyor
Eşime sardıriyorum o zaman da
Bugün o kadar is yaptim ama iyiyim yine de
Beni dışarıda çalışmak mahvediyor
Hiç enerjim kalmıyor
Oglumla vakit geçirmiş olduk bugün
Ama yeni programimiz güzel oldu
Cuma hariç diğer günler erken cikicam okuldan
Iyi olcak benim için

@tr_telli fotolara baktım ama bence öyle çok kötü değil. Benim yeni gelin olarak girdiğim bir ev vardı. Aman allahım banyo ve tuvalet kapkara mozaik idi.
Şimdi sen o evde otururken kv ile görüşüyormuşsun. Ama şimdi küssün ve bunu eşin biliyor. Yine de izin verir mi gelmesine. Kv den gelir mi küs olan birinin evine.
Bence de bu evi satıp yenisini alabilirsiniz. Bu kadar içine sinmiyorsa eğer.
Fakat kendini bu kadar yıpratma canım.

K.v yuzsuzdur sirf huzurumu kacirmak icin esime ajitasyon yapabilir
Hic bilmiyorum ya canim sıkkın
Diger evde esyam kendini gosteriyodu bu ev bicimsiz tuhaf duruyo
Kadin beni muhattap almiyodu ki kusmusum kusmemisim oglumun evi sende kim oluyosun modundaydi
Bana soz hakki taninmiyodu yok gibiydim

tr lelli ben sana sonuna kadar hak veriyorum.
neden olumsuz şeyler yakıştırcakmışsınki kendine...
evi seven insan için evin konforu güzelliği kullanışlığı eşyalar dekorasyon çok çok önemlidir.
bende evde mutlu olan eviyle uğraşmayı seven biriyim çünkü vaktimin çoğu evde geçiyo..

ben 8 sene 2 göz odada oturdum bir odası aydınlığa bakar oldu sonradan ev yapıldı.
başlarda rutubet sorunu vardı.
2 aileyi birarada çaya bile davet edemiyodum.
doğalgaz sobasıyla ısınıyodum.
sobanın üstünde çamaşılar, çocuğun oynayacağı yer yok yerlerde oyuncaklar bascak yer kalmaz.
mutfağa iki kişi giremez.
sonra kız oda istedi. yatak odasında bütün komidinleri gardropun içine koydum .
ütülediklerimi asacak yer kalmadı. 2 gömlek bi pantolon ütüledim bir karış yere astım.
2 günde bir ütü yaptım.
neler neler
o sıralar tek derdim ev problemime bi çözüm bulmaktı.
oturacağımız evler pahalı olduğu için yatırım amaçlı bi başka ev almıştık.
borç vardı, çok sıkışıktık. kiraya verip çıksak üstünü nasıl öderiz, kiracı ödemese yada çıksa naparız sorularıyla kafam allak bullak oluyodu.
evi o kadar ekonomik kullanıyodum ki anlatamam. 1 karış yerin benim için çok önemi vardı

ve ne olduysa oldu borç azaldı gelir biraz düzeldi ve ben şuan hayalimin ötesinde bi evde oturuyorum.o evi kiraya verdim üstünü katıyorum.ben sadece 2 oda bi salon bi apartman dairesi istemiştim ki kızımın bi odası olsun.şimdi ise eşyalarım evim istediğimin ötesinde Allaha çok şükür
olmaz demeyin sakın herşey olur Allah öyle kapılar açar ki bilemeyiz.

sat o evi kötü anılarının olduğu eve geri dönme. yazlık hayalin ertelenebilir. başka ev al. Eşya kolay zaten paran oldukça beğendiğini yavaş yavaş alırsın. bu kadar zorlanıyosan bul bi çözüm mutlu olmaya bak. Eşinle baştan konuş kvalide konusunu. gerekirse annen de konuşsun.
Hakkında hayırlısı olsun. Rabbim gönlüne göre versin seninde benimde herkesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…