- 25 Mart 2010
- 4.015
- 3.920
- 49
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #4.341
benim deşansım olsaydı iki tane olsun isterdim ama papatya gibi aynı şekilde bana da ya sen ölürsün ya karnındaki ölür dediler o yüzden evlatlarımıza Allah sağlık versin . Zaten artık omurgamın heryeri fıtık dolu taşımama imkan yok .artık hevesim de yok .Trlelli
Canım yapan pişman olmazsın.
Hem oğlun da yardımcı olur sana.
Ama yapmasan pişman olursun.
Annem oldu.
Keşke bi tane daha olsaymış diyor.
Bunu söyleyen kadın bol hastalık sahibi ve 3. çocuğa yanlışlıkla hamile kaldı diye psikolojisi bozulan bi kadın.
Geçen yıl bu konuda daha serttin.
İnan yumuşamana çok sevindim :)
Papatya ve benim elimden bişey gelmez takdiri ilahi. Ama yapabilen bol bol çocuk yapsın bence.
Benim hayalim de 3 tü.
Kendimiz öyle olunca.
Eşiminki de 4 tü mesela onlar da 4.
Karla Karısık Yagmurlu bir gune kızımla saat 5:30 gibi merhaba dedik...bizim pıtırcık erkenci...tam bereket ve nasipler dagıtılırken uyanık olmak istiyor:)şimdi kahfaltı yaptım..cayımı şimdi iççem..ikisini bir arada yapamıyorum kızım yancak diye korkuyorum..içirtmiyor bana:)benki çay kolik biriyim...kızlar topiginizi sımsıcacık buldum..hepinize guzel bir gun olsun..hanenizden muhabbet bereket eksik olmasın..:)
Kız istedigimden ılımlı bakmaya basladım
Esim icinde istiyorum adam 40yasina geldi bana dede mi dicek diyo
Bakalim supriz yapabilirim
Dualarimdasın..
Ayyy ben de aralarında kaynayıp gidiversemTopikcek çocuk girişiminde bulunulacak gibi
Ayyy ben de aralarında kaynayıp gidiversem
[/QUOT
Amin İnşallah Allah önce olmayanlara versin sonra isteyenlere hayırlısıyla.
Duası falan varsa okuyalım karanfilce ben tefriciyeyi ezberledim okurum sana
Kar çok yağdı canım bırak beni usta şoför bile yapamaz. Kardeşim hafif kaza atlatmış bugün.sizin orası nasıl biryer bilmiyorum ama eğer kar kalkarsa o zaman çalış derim.kar da çalışırsan korkabilirsin biraz.
Sağolasın Allah razı olsun ihtiyaç olursa söylerim canım.
Ayy canim okuldan gelince koca 1 tabak ketcapli makarna yedirdim yaninda 1bardak ayran 10dk gecmedi daha gelmis mutfaga araniyo ne ariyosun evladim dedim yicek bisi arıyorum diyo ben napim yeme desem dert ye desem dert kek aldi gitti simdidee elmaaa diye bagiriyo odasindan ayy napcami sasirdim totosu benimkinden buyukAlem kızsın yaa
Canım oğlunun biraz hareket etmesi konusunda bişeyer yap. kilo boyun uzamasına da engel oluyormuş. Bizler bile tembellik yapınca nasıl alıveriyoruz.
Sana güveniyorum ders çalışmaya ikna eden sen hareket spor vs şeylere de heveslendirirsin.