- 1 Mart 2010
- 44.659
- 113.561
- Konu Sahibi karanfilce
- #4.381
Yollim cnm ozeldentr_lelli seni çok iyi Anlıyorum. Çünkü hepimizin nefsi var. Herkes başka birşeylere özeniyor imreniyor. Bu insan olmanın doğasında var.
Evinin kötü olduğundan bahsetmişsin. Çok klişe olacak belki ama önemli olan içindeki huzur. Huzur olmadıktan sonra saray da yaşasan ne fayda.
Belki başka şeylerle yönelsen belki kafandaki bu düşüncelerden uzaklaşabilirsin. Dini konularla aran nasıl bilmiyorum ama yoksa da aran bira ona yönelsen. Ya da kştap okusan. Ya da spor yapsan. Bunlar kafadaki negatif Düşünceleri alıp götürüyor.
Eğer istersen bana da fotoları gönderebilirsin belki evin için bir fikirde bulunabilirim.
_sekerpare_ canım ilacı kullanmak istemiyorum. Bu ilaçlarla ilgili doktorama bile hem fikir değil. Ileri de uyuşturucu bağımlısı olma ihtimali var. Ve bazı Avrupa ülkelerinde bu ilaçlar yasak ve üstünde yakalananlar gözaltına alınıyor.
Ya huzurun nekadar önemli oldugunu inan cok iyi biliyorum diger vim guzeldi huzurum yoktu ama bu evide sevmiyorum iste
Bazen arkadaslarimin evini goruyorum( onceki arkadaslar yafa misafirlige gittigim) kiskanmiyrum kesinlikle RAbbim mutlu huzurlu etsin herkesi ama icim gidiyo heves ediyorum
Bu yasta heveslenmicemde oturmucamda nezaman oturcam
Gerci artik olmucana alistirdim heveste kalmadi