- 1 Mart 2010
- 44.659
- 113.561
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #4.301
Kolay gelsin afiyet olsun isini bitir gel cnmIsten yeni geldim..yazdıklarınız okuyacam inş..şimdi acele tarhana corbası yapıyorum..guzel bir gundu..umurım sizinde oyle olmustur:))))
Orasi öyle canımKızlar merhaba. Bizimki bu hafta gidecek sanırım. Ne diyeyim. Gidene yol açık.
Hakkınızda hayırlısı olsun canım,sen dua etmeyi bırakma..Mevlam neylerse güzel eylerKızlar merhaba. Bizimki bu hafta gidecek sanırım. Ne diyeyim. Gidene yol açık.
Kızlar aklıma geldi ben simdi esimin ailesiyle görüsmüyorum ya (ben kaynanamla ilisigimi kestim hepsi bana cephe aldı kimseyle tartismam falan olmadi yani)
Ben eltilerim ve gorumcemin briyle ayni semttyim
Kucuk eltim onun kocasi ve buyuk kaynim ayy nerde karsilascak bön bön bakıyolar ama konusmuyolar
Bugün lcw giderken cok yagmur yagıyodu semsiye vardi bende kulakliklada telf konusuyodum gözüm semsiyenin kenarindan karsi kaldırımda hem yuruyen hemde beni suzen birine takıldı semsiyeyi hafif dikledim baktim kucuk kaynim aramizda cadde var o karsi kaldirimda hem yuruyo kafasini sokmus paltosuna hemde donup bakiyo bu milletin benle derdi ne cözemedim yani konusmayan sizsiniz gözünüzle tahrik eden yine siZ ben 2sn kadar bi oyle semsiye alti kim diye baktim hemen onume baktim hicde donmedim bakmadim
Bunu esime söylesem mi ?
Eltimi söyledim ee senle derdi neymiste konusmuyo dedi
Ne bilim ben dedim naapmisim ki
Bosver onumu dert ettin dedi gecistirdi
Bi de sözde bu kaynim ramazanda iftara davet etmis bizi (karisi beni gorunce konusmuyo kendi bon bon bakiyo) gitmedim tabiki önce insan gibi yolda görunce selamlasmayi ögrensinler dedim bu ne perhiz bu ne lahana tursusu
Yani amaclarini cözemedim
Kaynanam baslarina kaldi rahat edemediler heralde bakıslarıyla bana mı salca oluyolar cözemedim
Gördügum yerde arkami donuyorum bende[/QUOT
konusu açılırsa gördüm bana bakıyodu ama selam vermedi dersin. Yoksa hiç ses etme. Söylesen nolcak
Kızlar aklıma geldi ben simdi esimin ailesiyle görüsmüyorum ya (ben kaynanamla ilisigimi kestim hepsi bana cephe aldı kimseyle tartismam falan olmadi yani)
Ben eltilerim ve gorumcemin briyle ayni semttyim
Kucuk eltim onun kocasi ve buyuk kaynim ayy nerde karsilascak bön bön bakıyolar ama konusmuyolar
Bugün lcw giderken cok yagmur yagıyodu semsiye vardi bende kulakliklada telf konusuyodum gözüm semsiyenin kenarindan karsi kaldırımda hem yuruyen hemde beni suzen birine takıldı semsiyeyi hafif dikledim baktim kucuk kaynim aramizda cadde var o karsi kaldirimda hem yuruyo kafasini sokmus paltosuna hemde donup bakiyo bu milletin benle derdi ne cözemedim yani konusmayan sizsiniz gözünüzle tahrik eden yine siZ ben 2sn kadar bi oyle semsiye alti kim diye baktim hemen onume baktim hicde donmedim bakmadim
Bunu esime söylesem mi ?
Eltimi söyledim ee senle derdi neymiste konusmuyo dedi
Ne bilim ben dedim naapmisim ki
Bosver onumu dert ettin dedi gecistirdi
Bi de sözde bu kaynim ramazanda iftara davet etmis bizi (karisi beni gorunce konusmuyo kendi bon bon bakiyo) gitmedim tabiki önce insan gibi yolda görunce selamlasmayi ögrensinler dedim bu ne perhiz bu ne lahana tursusu
Yani amaclarini cözemedim
Kaynanam baslarina kaldi rahat edemediler heralde bakıslarıyla bana mı salca oluyolar cözemedim
Gördügum yerde arkami donuyorum bende
komşu değiliz ama sayılırız canım..çok yakınız birbirize 5-6 km falanahanda komşu çıkmışlar
Vallahi oyle canim kardeslik nekadar guzel bisi oysa.selam kizlar,oncelikle tüm öğretmenlerimizin bu guzel gunu kutlu olsun.
Tr-lelli senlen ayni durum bendede var,biriyle konuşmadan,diğerleri bana cephe aliyo:)tuhaf insanlar.birbirine bağlı olsalar gene neyse.cok anlatıp moralimi bozmak Istemiyorum.Degmez böylelerini kafaya takmaya,hayatımda olmadıkları Icin cok mutluyum,içlerinde oldugumdada sevmezlerdi.Benim Icin böylesi Daha Iyi,el diye bildiklerim,onlardan daha iyidir.eşinle paylaş tabi,Icine atma,esinde bilsin.
Esim cok görüsmüyo söylemeZ beni kucuk dusurmeZ@nazah Allah yardımcın olsun. Ama ben bu sizin işten hiç nir şey anlamadım. Adam ayrılmayı geciktirmek istiyor sanki.
@tr_telli bence söyle ama umursamaz şekilde. Tabi bi de şu var eşin onlara gidip birşey dermi? Derse bunlar kendini birşey sanmasın sonra. Sen anlatınca önemli olduklarını düşinmesinler.
Ayy cok hos ya sanki bi mucize gibi olmusAnkarada hava resmen buz kesti...kızlar işten gelince oyle yorulmusumki eşim kıza bakarken bende uyumusum...şimdide evi toparlıyacam..işlerin arkasını hiç toparlıyamıyorum ya...kızımı işe giderken bırakmak beni cok yoruyor..evim asonorlu degil en ust kat...babanemizin evide oyle indir cıkar nefes nefese kalıyorum...zaman ne kadar bereketsiz..hemen aksam oluyor...cocuk meselesinde Rabbim hayırlı versin ..hayırlı bir evlat hayırsız cok evlattan daha iyidir..ben yıllardır bir çoçuk fikriyle yasadım ama etraf cocukta cocuk..bir tane olurmuymus..zaten ilk yıllar ben istemedim sonrada 9 sene kendiliginden olmadı..doktora felanda gitmedim..tam işin ucunu bırakmısken rabbim birden kızımı verdi..bizde cok sasırdık..dusunsenizya artık olmuyor diye bakarken:)nasıl olcak nasıl çalışcam derken herşey yoluna girdi..bu carsamba bir yasına giriyoruz..oglumun acemilik zamanıma geldigini dusunuyorum..ilk çoçuk bence hep oyle...kızımda herşeyi daha iyi anladım.Allah hiç olmayanlara bu duyguyu tattırsın...