- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #4.321
oo ben daha uyku düşünüyorum ne ara yaptın hepsini..Hayırlı sabahlar kızlarrr...
Okuluma gittim 2 dersimi işledim yazılımı yaptım evime geldim.
Kar manzarası eşliğinde size yazıyorum
canım doğru diyorsun da karda trafiğe çıkmak tehlikeli. istanbul da az bi kar yağışın da bile herkes toplu taşımaya yöneliyor..sizin oralar nasıldır bilmiyorum ama karda mümkün olduğunca trafiğe çıkma..Sağolun kızlar araba için hayırlar dileyen herkese teşekkürler.
Allah razı olsun.
Dün arabamızı teslim aldık şükür.
Bugün de baktım kardan görünmüyor.
Hemen çalışmalara başlamalıyım.
O orda yatarken otobüse binesim gelmiyor.
Zaten ev okul arası 2 km civarı.
Tam bizim minik arabalık.
Buyur gel canim ne iyi olurdu :)oo ben daha uyku düşünüyorum ne ara yaptın hepsini..
ayy ne de güzeldir şimdi kar manzarası,sen çayı koy ben misafirliğe geliyorum sana
Bakalım canım boş yerlerde bi çalışayım da.statistician: 37963719 .!.:canım doğru diyorsun da karda trafiğe çıkmak tehlikeli. istangüvenin gelaz bi kar yağışın da bile herkes toplu taşımaya yöneliyor..sizin oralar nasıldır bilmiyorum ama karda mümkün olduğunca trafiğe çıkma..
sizin orası nasıl biryer bilmiyorum ama eğer kar kalkarsa o zaman çalış derim.kar da çalışırsan korkabilirsin biraz.Bakalım canım boş yerlerde bi çalışayım da.
Benim gidiş geliş yapcağım yerler kalabalık sayılmaz.
Yine de kendime güvenim gelmezse sürmem zaten.
İyiyim canım kızlar sizin bizim işten bir şey anlamamanız normal ben 15 yıllık karısıyım. Ne yapmayA çalıştığını ben bileaamdım. Artık oluruna bıraktım. Zamanı gelince düşünürüm herşeyi..
Günaydın kapkaranlık buzzz gibi bir ankara sabahından ...oglumu doyurdum.Eşimle aile hekimliğine gitcez kan verecek.Ben böyle 6 ayda bir eşime de oğluma da kan tahlillerini yaptırıyorum tedbir bizden takdir Allah tan.@suefsan sen de burdasın aynı şehirdeyiz ve benim evde asansörsüz beşinci kat .Seni çok iyi anlıyorum oğlum küçükken sırtımdan ter akardı geberirdim .Şimdi de rahatsızlık larımdan dolayı zorlanıyorum.İnşallah dua edelim bize de Allah asansörlü evler nasip etsin[/Q
cnm sabah hafif kar vardı erken saatlerde...benim evim 2 odalı kucuk bir ev...ama alnımızın teriyle ancak bukadar oldu..ben memurum ama iş hayatım 30 yasında basladı..eşimin maası dusuk...şirket işçisi..evim kucuk aşma bana cok buyuk geliyor ne zorluklarla aldık...ogluma bir oda verdim bir oda bizim salonumuz yok orayı oturma odası yaptım...ama huzurum yerinde sukur..asansor olayı cok zorluyor..kızı cıkarana kadar ter içinde kalıyorum..işe terli terli gitmek zorunda kalıyorum..inş yuruyunce bu sıkntımda gider..Günaydın kapkaranlık buzzz gibi bir ankara sabahından ...oglumu doyurdum.Eşimle aile hekimliğine gitcez kan verecek.Ben böyle 6 ayda bir eşime de oğluma da kan tahlillerini yaptırıyorum tedbir bizden takdir Allah tan.@suefsan sen de burdasın aynı şehirdeyiz ve benim evde asansörsüz beşinci kat .Seni çok iyi anlıyorum oğlum küçükken sırtımdan ter akardı geberirdim .Şimdi de rahatsızlık larımdan dolayı zorlanıyorum.İnşallah dua edelim bize de Allah asansörlü evler nasip etsin
Kız istedigimden ılımlı bakmaya basladımTrlelli
Canım yapan pişman olmazsın.
Hem oğlun da yardımcı olur sana.
Ama yapmasan pişman olursun.
Annem oldu.
Keşke bi tane daha olsaymış diyor.
Bunu söyleyen kadın bol hastalık sahibi ve 3. çocuğa yanlışlıkla hamile kaldı diye psikolojisi bozulan bi kadın.
Geçen yıl bu konuda daha serttin.
İnan yumuşamana çok sevindim :)
Papatya ve benim elimden bişey gelmez takdiri ilahi. Ama yapabilen bol bol çocuk yapsın bence.
Benim hayalim de 3 tü.
Kendimiz öyle olunca.
Eşiminki de 4 tü mesela onlar da 4.
Topik seninle de beraber olsun canımKarla Karısık Yagmurlu bir gune kızımla saat 5:30 gibi merhaba dedik...bizim pıtırcık erkenci...tam bereket ve nasipler dagıtılırken uyanık olmak istiyor:)şimdi kahfaltı yaptım..cayımı şimdi iççem..ikisini bir arada yapamıyorum kızım yancak diye korkuyorum..içirtmiyor bana:)benki çay kolik biriyim...kızlar topiginizi sımsıcacık buldum..hepinize guzel bir gun olsun..hanenizden muhabbet bereket eksik olmasın..:)