- 15 Ocak 2010
- 1.908
- 924
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #4.061
Ay biz de yazın biriktiremiyoz hiç. Gelirler düşüyo dimi S sevimsiz_25 .
Bu arada nerlerdesin sen??!
Çıkarsak söyleyeceğine söz verirsen özelden atarımbir de aklıma takıldı sakıncası yoksakaranfilce senin branşını öğrenebilir miyim..tanış çıkmaktan korkuyorum da
Tanış
Çıkarsak söyleyeceğine söz verirsen özelden atarım
Neomarinlere git hic cagirma zaten :)buaralar bende özel hayatta pek yoğunum,ancak işyerinde nefes alabiliyorum..burda da sizle vakit geçiriyorum işte..
tr_lelli ben dün bahsettiğim kremi aldım biliyor musun,çarşı'da ki watsons biraz daha küçük belki bulamam diye neomarin'e gittim.tek 26 tl'ymiş,2.si 2 tl. 28 tl'ye 2 tane cc krem aldım.
bir de eşimin beğendiği bir kolonya vardı,rebul marka sanırım 17-18 tl civarındaydı.14 olmuş,onu da eşime hediye aldım.
kuzenimin çocuğunun doğumgünüydü ona da waikikiden tayt,t-shirt aldım 24 tl tuttu.
66 tl'yi bayılmış çıkmışım işte
Hhaadiiii caanimmmmbiz karanfilceyle kanki çıktık
Neomarinlere git hic cagirma zaten :)
Cc kremle bb kremin farki ne canim
Suslu gunlerde kullan surelim guzelleselimm
Hhaadiiii caanimmmm
Cok pis kiskandim cok cok cok
İnsallah cici bi neomarin yaparizcc krem bb'nin bir üstü diyorlar,özellik olarak bb cilt kusurlarını kapatıyor cc de cilt kusurlarını gideriyor gibi birşey kalmış aklımda.ama ben bahsettiğim krem hafif simliymiş o yüzden çok heves ettim,bugün sürdüm gerçekten hoşuma gitti
neomarin içinde kurtköy tarafında koştur koştur doğum gününe gittim canım,hatta biraz geç bile kaldım..ama tanışalım senle de gideriz söz
canım bizim arkadaşlar öğrenciler bb kremi kullanıyor diye kızıyolar.cc krem bb'nin bir üstü diyorlar,özellik olarak bb cilt kusurlarını kapatıyor cc de cilt kusurlarını gideriyor gibi birşey kalmış aklımda.ama ben bahsettiğim krem hafif simliymiş o yüzden çok heves ettim,bugün sürdüm gerçekten hoşuma gitti
neomarin içinde kurtköy tarafında koştur koştur doğum gününe gittim canım,hatta biraz geç bile kaldım..ama tanışalım senle de gideriz söz
yok canım malesef tutmadı,kendi paylaştıklarımdan dolayı istemezdim ama kişiliğini beğendim için tanış olmayı isterdimtencerekapakmisali hadi yaaaaa....
bb filan sizin yaşlara ağır bişey bence ama doğal şeyler olur tabi.sta örtmen kiziyo baaakkk hhhiiiii
Zopayi yirsin
Bb krem bende kullaniyorum bazen ama bnm maskelerim var onlarida ihmal etmiyorum
Bal surun cildinize
Salatalik surun
Sağolasın canım Allah razı olsun. o senin güzelliğin.yok canım malesef tutmadı,kendi paylaştıklarımdan dolayı istemezdim ama kişiliğini beğendim için tanış olmayı isterdim
ya bb ve cc ler için nemlendiriciden farkı yok diyorlar ben o yüzden kullanıyorum açıkçası hafif yüzü canlandırması da hoşuma gitmiyor değil.canım bizim arkadaşlar öğrenciler bb kremi kullanıyor diye kızıyolar.
sen de bu tarz kremleri kullanmak için henüz erken yaşta değil misin?