- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #4.101
Yok canım hiç alakam yok o Dalla. Ben de burada kendimi rahat hissediyorumistatistik bölümüne ders vermediysen hiç,pek mümkün değil..
ya ben burda yazdığım rahatlıkla kimseyle konuşamıyorum açıkcası o yüzden çok tedirgin oluyorum.çok çok özel şeyler anlattığımdan değil yani
Dram seviyosan birlesen gönüller 1 paket selpak al ama misira gerek bile yokBen de yarın işi aşıp sinemaya gideceğim ama karar vermedim unutursam fısılda mı birleşen yollar mı?
Burayi ozlemisim ya gun icinde yazamadim ya eve elince wifi saldirdim internet paketim yok disardayken bakamiyorum
Sizler naptiniz gelin buraya cocugu alip gelim okucam hepsini
Oglumun dershanesindeki ogretmenlerin cogu umreye falan giden namazinda ALlah yolunda insanlar okadar huzur verdilerki bana anlatamam iyiki tanimisim
Bi ara eve donerken takside turkce ogretmenini koluma girmis buldum okadar sicaklar
Arkadasin kucuk cocugu vardi sıkıldı filmde biz rahat edelim diye cikti filmden cocugu alip onla ilgilendi nasil imrendim iyi insan nasil belli ediyo kendini
Sabahki 0 moral suan hic yok 10kaplan gucunde dinamigim
Sevindim cnm senin adina cok eglen cok kopgünün güzel geçmiş sevindim adına
bende nişan hazırlıkları devam ediyo bitirdim sayılır
ayakkabı çanta ve elbisemi inanılmaz bi şekilde 100 liraya hallettim hala şoktayım
ayakkabı ve çantamı çok ok beğenerek aldım.
çeyrek altın 144 liraydı dün onuda aldım nişan hediyesi
kurabiyelerimizde hazır şeker hamurundan
çantamı hazırlayıp anneme geçicem yarın
cumartesi bi çoşarız pazar günde geç kahvaltı ardından kardeşimle sinema planı yaptık.
hooopp pazar gecesi eve
pazartesi rutine devam
heycanlandımmmBundan sonra haftanin "en"lerini seciiciimm ona gore hanimlar
çok sevindim adına tr_lleli.
geçen yıl da biz okuldan aradaşlarla halam geldi ye gitmiştik.
aman nasıl ağladım.
burnum filan tıkanmıştı ne rezillikti baktım bi tek o duruma ben düşmüşüm.
oh oh maşallah civenim ya...
sorma ben bugün 50 tl ye mikser seti aldım a101 den takip ediyodum.
benim mikserim de blendr ım da yoktu her işimi robotla hallediyodum. şimdi ikisi de oldu. 50 tl ye ufak bi mutluluk satın aldım