Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

@sta örtmen kiziyo baaakkk hhhiiiii
Zopayi yirsin

Bb krem bende kullaniyorum bazen ama bnm maskelerim var onlarida ihmal etmiyorum
Bal surun cildinize
Salatalik surun
ne balı kız,bal alabiliyor muyuz eve de yüzümüze sürcez,hani tasarruf bunun niresinde :KK64: :KK70:
ama salata yaparken salatalıkların kabuğunu hep yapıştırıyorum yüzüme,bir de kahve telvesi sürüyorum bakım olarak.başka da krem dışında yaptığım birşey yok

ne balı kız,bal alabiliyor muyuz eve de yüzümüze sürcez,hani tasarruf bunun niresinde :KK64: :KK70:
ama salata yaparken salatalıkların kabuğunu hep yapıştırıyorum yüzüme,bir de kahve telvesi sürüyorum bakım olarak.başka da krem dışında yaptığım birşey yok
vayy bee millet neler yapıyor ya..
hem kabuktan tasarruf hem bakım..
kendimi çok kötü hissediyorum böyle bakımlı hatunları görünce:confused:

5 kavanoz 100tl baci tv de gormuyonmu
Ciddi alanlar var mi acaba nasil guveniyolarsa

Neyse şaka imiş. Ben de tırsıyorum bazen birisi tanış çıkacak diye. Bir de öğrencim çıkarmış...:KK57::KK17::KK53:
istatistik bölümüne ders vermediysen hiç,pek mümkün değil.. :cool:
ya ben burda yazdığım rahatlıkla kimseyle konuşamıyorum açıkcası o yüzden çok tedirgin oluyorum.çok çok özel şeyler anlattığımdan değil yani

canım marketten aldıklarımız da öyle ki aslında.
biz geçen sene torosların köyünden çıkmış bi bal almıştık.
karakovan balı kilosunu 70 den almıştık. aslında 100 müş ama son kalanı öyle verdiler.
nasıl güzeldi. tadı hala damağımda. İnsan yüzüne sürmeye kıyabilir mi :-)
marketlerde var mı karakovan balı?
hepsi şeker verilmiş çıta balı.

Bal,aspirin ve limon peeling yapiyo
Salatalik nemlendiriyo
Maya yumusacik puruzsuz yapiyo
Domatesin icine un katip yuze surunce beyazlatiyo
Pirinc suyuda renk aciyo lekeler icin

Ayrica garnier3in1 kullaniyorum

Benim cildim yagli

canım marketten aldıklarımız da öyle ki aslında.
biz geçen sene torosların köyünden çıkmış bi bal almıştık.
karakovan balı kilosunu 70 den almıştık. aslında 100 müş ama son kalanı öyle verdiler.
nasıl güzeldi. tadı hala damağımda. İnsan yüzüne sürmeye kıyabilir mi :-)
marketlerde var mı karakovan balı?
hepsi şeker verilmiş çıta balı.
Canim tanidiktan alirsin getirtirsin de tv den almam ben cok abartiyolar cok reklami yapilan sey bana cazip gelmiyo

ben pek tüketmiyorum bal,marketlerden de hiç almıyorum desem yeridir. geçen sene kv biri vermiş kendi yaptığından yarım kilo petek o duruyor daha.bir de annemlere gelmiş memleketten o da çam balı annem al hakkını diyor ben yemiyoruz diye almıyorum,aliim de yüzüme falan süreyim bari :KK73:

ben pek tüketmiyorum bal,marketlerden de hiç almıyorum desem yeridir. geçen sene kv biri vermiş kendi yaptığından yarım kilo petek o duruyor daha.bir de annemlere gelmiş memleketten o da çam balı annem al hakkını diyor ben yemiyoruz diye almıyorum,aliim de yüzüme falan süreyim bari :KK73:
Bak ya varmista surmuyomus
Ver bize birer parmakda bir sifatimiza bal surelim
Bali sacada suuyolar ama nasil suruyolar bilmiyorum

ooo tr_lelli tr_lelli ne tüyolar var sende,arada böyle paylaş bizimle :KK39:
Paylasirim kuzu ne demek
Canim sıkılınca yaparim boyle
Hepsinide denedim yani
Kahve telveside cok guzel yapiyo unuttun bak turk kahvesini icin telvesini elinize yuzunuze surun puruzsuzlugu gorceksiniz

Ovmek gibi olmasinda oglus benim yanaklarimi pek seviyo boyle eliyle sever anne yumusacik der
Kuzumun cildi puturlendi bilmiyorum neden bazen oluyo geciyo benim yuzum niye boyle degil diyo

Esim bana tibbi atik diyo ilaclar otlar falan suruyorum ben sacima
Ee o da goruyo bazilarida agir kokuyo adim tibbi atik :)

Olsun hepsi dogal bitkisel can sıkıntisi nelere kadir

ben öyle bakımlar yapmaya çok üşeniyorum ya.
gerçekten böyle şeyleri yazınca hevesleniyor ve üzülüyorum.
başka bişeye azmetsem yaparım ama cildime saçıma bakım yapmaya çok üşeniyorum.
başlasam diyete başlayanlar gibi ilk yaptığımla kalırım.

yüzüme hemen her gün bi nemlendirici sürüyorum o kadar.
onu da yüzümü yıkadıktan banyo yaptıktan sonra cildim çatır çatır geriliyor da ondan kendi istiyor yani.
kışın benim dirseklerim temre gibi olur kuruluktan.
cildimin yağlanması için ne yiyebilirim ki?
bak şunu ye deseniz yerim.

yüzüme hemen her gün bi nemlendirici sürüyorum o kadar.
onu da yüzümü yıkadıktan banyo yaptıktan sonra cildim çatır çatır geriliyor da ondan kendi istiyor yani.
kışın benim dirseklerim temre gibi olur kuruluktan.
cildimin yağlanması için ne yiyebilirim ki?
bak şunu ye deseniz yerim.
Bizim hepimizi. Cildi yagli teyzeler annem kardesim kuru cilt nasil daha yaga doyar bilemedim cnm
Bol bol nemlendici sur sikca usenme yataginin kenarina koy zeyinyagli kremler var
Yicek anlaminda icinde cinko olan kuruyemis kabak cekirdegi gibi seyler cilde iyi geliyo

X