- 25 Mart 2010
- 4.011
- 3.918
- 49
- Konu Sahibi karanfilce
- #4.021
Kızlar et pişiyor da böyle lokum gibi olmuyor.Sanırım yağlı koyun eti alıp karıştirip kıyma çektircem .Bol bol sini kebabı kaşarlı köfte filan yapcam artik ne yapayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oy oy oy latife yaptim canim Allah razi olsunAyy ben senin heycanlanmanı yerim canım benim korkma kız benim oğlan acele ettirdi hadi anne hadi anne diye.Hakkını helal et tatlım
Kuzum sendeki pozitiflik, sempatiklik, dag gibi olusun,eglencen,nesen yeter bee beni cebinden cikarirsin sen yarin gezersem diye bugunden isimi yapiyorumgünaydın kızlar.Valla bir sinemalara gidesim var gezesim var Allah'ım ne yapsam ?şimdik ben kuruşsuz meteliksizim ya o yüzden kıyafet almakmış ,sinemaya gitmekmiş ,dışarda yemekmiş bunları düşünemez oldum artık.Şunu merak ediyorum bizim gibi değil normal bütçesi olup cebinde harçlığı olup bunu yemeyip biriktirenler nasıl başarıyor ?Bu para biriktirme ciddi sağlam bir psikoloji ve çelik gibi irade istiyor bence.saydığım şeyler psikolojik ihtiyaç ama düşünüyosun işte 3 kişi dışarda yesek 100 lira tutacak(biz kebap iskender vs.gibi şeyleri severiz de ) ee o 100 lirayla neler yapılır kır dizini otur diyosun sonra.Ondan sonra da yıllar içinde insanın psikolojisi bozuluyor.çıkamadım işin içinden ...
@trlelli kız sen ne hamaratsın bugün maaşallah sana ...benim daha akşamın bulaşığı duruyo toplayamadım akşam .Dizel motor gibiyim ısınmadan çalışamıyorum(masaüstü p.c deyim bu arada ) sabah kahvaltı gecikmeden yapılacak 45256458799653 adet ilaçlar içilecek onlar bi eriyecek ondan sonra benim motor gürlemeye başlıyacak gülermisin ağlarmısın ?
S stas canım sen misafir ol gel bana bamya çorbası da yaparım herbişi yaparım.Bamya çorbası bizde düğün bayram yemeğidir özeldir yani...Off ağzımın suyu aktı yeminle
@nazah canım sık dişini .Bu kocanın biyere gideceği yok zaman birazcık daha ...Ya bu adamın tek derdi çocuklar olsa evde kalmazdı.Senden de vazgeçemiyor.Kafa karışmış devreler yanmış.çok kinci biri midir normalde de ? Yani bu kadar niye biriktirmiş ki ?Görelim mevla ne eyler ne eylerse güzel eyler .Bitecekse de inceldiği yerden kopar Rabbim yardımcın olsun.
royem senin o cennet kokan bebişini yerim ısırırım ben .Aramızda işi en zor olan sensin .Hem yurtdışı hem küçük bebek .valla bravo çok takdir ediyorum seni ..
ciceklientari senin kızla trlellinin oğlan yaşıtmış bakarsın dünür olursunuz
karanfilce kuzum tablette duygu ifade edemiyorum ya facedeki işaretler burda da oluyomu diye denedim sonra da silemedim.Ama akşam mesajına öldüm gülmekten .
M maviduvar1 şehir dışına gidiyorum demiştin geldin mi evine ?
Yutturim dedim ama ıı ııh yutmadi civvenimhooooppp trlelli oğlanı sepetledin hemen bana
seni o birikimi benim kız için yapmıyomuydun
Yutturim dedim ama ıı ııh yutmadi civvenim
Birikimlede yazlik alip senle tatile gideriz kuzu iki dunur aksam mangal yakar yer iceriz gezeriz
Besle buyut sen ben seni rahat ettircem
Ehii ehii
Kertelim kertmesinede kertmek nasil oluyo bacimhadi o zaman beşikleri kertelim
Kertelim kertmesinede kertmek nasil oluyo bacim
Oy oy kolay gelsin cnm bazen evde sıkılıyorumgünaydın kızlar
_sekerpare_ geldim canım geldim. işe güc koyuldum bile.
para işi bereket işi bence. ne kadar kazanırsan kazan. bereket olmadıktan sonra hiç anlamı yok.
ben bereket duaları okuyorum evde. fakat bir eve kredi yani faiz girdi i o evde bereket falan kalmıyor. ben bunu bilir bunu söylerim. büyük konuşmayayım ama allah nasip ederse inşallah bundan sonra hiç bulaşmayacağım kredi işine. şu evle araba bi bitsin.
@tr_telli o kadar tatlı yazıyorsun ki senin yazdıklarını okuyunca eve gidesim geliyor.
Bak kizin rahat eder odasi var, cantasi var,beslenmesi var,playstationu var,tableti var,kumbarasi var bagcesi var bagi var ayvasi var nari var atamizdan yadigar bizde atabari var heeeyyyvalla onu bende bilmiyorum zaten sıpalar beşikten çıktı iş işten geçti
hem yaşıtlar, ben erkeğin büyük olması taraftarıyım yani uzun lafın kısası bizde size verilcek kız yok olmaz bu iş
Sen bendensin@tr_telli aslında çalışan kadın olmak güzelde be fazla evcimenim sanırım. oğluşum geldiğinde evde olsam. yemeğini yedirsem falan çok isterim. emekli olunca dicem de o zaman oğluş koca adam olur rabbim izin verirse.
canım aslında hiç pişmanlık duymuyorum. üretiyorum çünkü. çalışıyorum. bilim yapıyorum sonuçta. işimin en son noktasına geldim çok şükür. ama diyorum benim kuzum da yaşasaydı ne güzel olurdu. yani ben hem çalışsaydım hem de kuzumun yanında olsaydım da yok öyle bir dünya...Sen bendensin
Bense calisamayacagimi anladigim icin evde oturdum kirdim dizimi
Kapida ugurlayip kapida karsilamak
Daha eve bise lazim mi diye arandigi anda sofra kurmak
Sabah hepsini el sallayarak evden ugurlamak soylene soylene ama severekde kirlilerini toplamak
Bi sarki acip birde uzerine mirildana mirildana temizlik yapmak
Kah uzanmak kah oturmak kah silmek supurmek
Yani bunlari ben bazen soylensemde tatli soylenmeler seklinde yapiyorum yani severek yapiyorum
Esim bana sen calismak icin yaratilmamissin der
Ciddi oyle uni okumayisimin sebebide belki buydu cunku ben gayet iyi bir puan aldim 268 puan gitmedim sonradan acikogretimde istemedim calismicamki bosuna git gel para harca dedim belki yanlis dusundum diplomami alsaydim ama.icimdenn de gelmedi acikcasi
Maddi rahatlik acisindan ve can sıkıntısından calissamiydim dedigim oldu ama hic keske demedim
Suan bu satirlari battaniye alti koltukda uzanmis yaziyorum bu arada bos cay bardagi ve bir dilim yiyemedigim kek esliginde
Bu rahatliga alisinca hersey zor geliyo
Ama sen cabalamissin kariyer yapmissin iyikide yapmissin sosyal bir cevren var isinde yukselmissin emek vermissin canim olsun oglunda anlar seni buyuyunce hersey pozitif bakinca guzel
Guzel bak guzel olsun