Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Üstelik geçen yıl psikiyatriste gittiğimde ağır depresyon geçiriyorsun dedi
İlaç verdi, kullanmadım
Çünkü bütün ilaçlara karşı bi antipatim var
Belki kullansam daha iyi olurdum.

Üstelik geçen yıl psikiyatriste gittiğimde ağır depresyon geçiriyorsun dedi
İlaç verdi, kullanmadım
Çünkü bütün ilaçlara karşı bi antipatim var
Belki kullansam daha iyi olurdum.
İlac kesinnikle tedavi ediyo ben panikatagi ilacla yendim
Hafta da 3gun atagim oluyodu mesela
Suan ayda yilda bir oluyo dr zaten tamamen gecmez demisti bunada sukur

Ben ilac kullanmasaydim kendime bile zarar verebilirdim
İlac duygusuzlastiriyo
Ben ilaci alirken kim ne demis ne yapmis umrumda bile degildi aglayamiyodum bile ot gibiydim ama sakindim
Oyle fevri cikislarim olmuyodu artik

Buraya tasininca(esimin ailesinden tamamrn kopunca) doktor kontrolunde biraktim

Ama iste hayatimin en guzel yillaru sacma salak gecti yaniyorum yaniyorum ona yaniyorum

Sorunlu bir baba,ezik cesaretsiz bir anne, mutsuzlugumuzdan mutlu olan akrabalar komsular ve erken evlilik..
Sonrasi zaten fiyasko

Yagmurdan kacarken dolu misali

Öldurmeyen Allah öldurmuyo yicek ekmegim varmis demekki diyorum
Pek beklentim yok ama cıtam yuksek degil
Ölursem tek dusuncem oglum gerisi umrumda bile degil

Haftasonuda hastami olunur yafffuuu herkesler evdeyken gözumu acamiyorum grip sezonum basladi
Esim,cocuk kahvalti cay corba derken bide uzerine odev yazili calismalari dibi gordum
Aksami ettim.

Yemekte yapmadim
Evide supurmedim
Utude oylece duruyo
Oglanda bidi bidi yedi beni uyutmadi

Hayat bana vay ki! vay vay vay

Evde anne hasta olunca sistem cöker.

En cokda oglum kiyamaz annesine
Sen hastasin ben yaparim benden iste diyo yavrumm ya evlat iste

Bi de opmesee bulasicak onada :KK43:

Geçmiş olsun trlellim yaa .bol limon mandalina istirahat başka yolu yok.valla bugün evi süpürdüm eşim sildi toz aldı sağolsun sonrada sürpriz bişekilde bozularak kış gününde bize kazık atan tost makinesine güzel bir küfür salladıktan sonra soluğu kipafda aldık. 100 liraya eski model bir tost makinesi aldık mecburen.bizimkiler yemeksiz durur tostsuz durmazlar ne yapalım mecbur beş taksit yaptırdık.

@tr_telli çok geçmiş olsun. Bir evde kadın hasta ise o evde sistem çöker. Ama sizin evde bak oğluş arkanda durmuş. Kıyamam ben ona...

Geçmiş olsun trlellim yaa .bol limon mandalina istirahat başka yolu yok.valla bugün evi süpürdüm eşim sildi toz aldı sağolsun sonrada sürpriz bişekilde bozularak kış gününde bize kazık atan tost makinesine güzel bir küfür salladıktan sonra soluğu kipafda aldık. 100 liraya eski model bir tost makinesi aldık mecburen.bizimkiler yemeksiz durur tostsuz durmazlar ne yapalım mecbur beş taksit yaptırdık.
Sagol cnm ya
Evde ilac vardi ama hayir etmedi
İhlamur,limon, meyve yarin bi ilac yazdirim bari antibiyotiksiz gecmiyo bu zamane gripleri

Tost makinen hayirli olsun gule gule kullan
Bizimkiler bu ara yumurtali ekmek kizarmasina taktilar bakalim nezaman bikcaklar

Esim hiccc cikardiklarini birakip gitmis halimide goruyo gelince biraktigi yerden giyer
Yalandan yere ihlamur demleyip
Taylot yapip gonlumu aliyo

Sesim falan degisti arkadasi aradim demin agliyomusun sen diyo :KK1::KK1:
Okadar vahim demekki benim hal

Evet beni kurtar dedim
Kizim adadayim ben motor bekliyorum diyo

Allahim bide akilli yolla amin.:KK70:

@tr_telli çok geçmiş olsun. Bir evde kadın hasta ise o evde sistem çöker. Ama sizin evde bak oğluş arkanda durmuş. Kıyamam ben ona...
Sagol cnm
Sorma yaa esimede ornek al diyorum
Gel benim yatagimda yat diyo
Babam bize dürüm alsın yemek yapmayalim diyo
Bu cok kuzu cok ince dusunceli

Dun bana 4tane mandalina soymus hepsinide bolmus ben gullerin savasini izliyodum yattigim yerde cekirdekle cipsde getirmis kurdu onume beraber izleriz diyo

İnsanin ici tuhaf oluyo
İyiyi,guzeli,dogruyu,harami,sevabi asilamaliyiz bol boL

(Dinden sinavi var cok calistik yine kelime-i sehadet de vardi sehadet getire getire oluyom sandim bi de hastayim ya noluyoo yahuu yoksa bir isaretmi bu diye vıyvıylandm) can nasıl tatlı

Atamizi saygi ve sevgiyle anıyorum

Actigin yolda, gösterdigin hedefe hic durmadan yuruyecegime söz veren cocuklardandım ben

Bir ölüm ancak bukadar ölumsuz olabilirdi..

Selam kızlar.. Hiç değişiklik yok. Evi tutmuş eminim. Ama henüz taşınmadı. Benim eşim olayları kafasında çok büyütür ve tekrarlar. Bu birikilerin sonucu herhalde bu diye düşündüm. Ama çok stresliyim çok. Ne yapacağım bilmiyorum dondum kaldım. Hayatımda ilk defa psikyatiste gideceğim bu çarşamaba bakalım ne deiyecek.

Krew Krew sen çalışıyor muydun canım? ona muhtaçlık duru

o da genel olarak bakar aslında cildiye fayda etmediyse bir de ona git..
ama şu kısa süre içinde benim gözlemlediğim senin çok stresli bir hayatın var ve genel olarak evhamlı biri gibisin..onun da çok etkisi vardır emin ol :KK51:

Çalışıyorum canım. Beklemedeyim. Sanırım bu hafta taşınacak. Konuşmaya çalıştım. Sen böyle yaptın falan filan, sen hiç yapmadın değilmi? Ben senden ayrıldımmı? Tüm bunlar neden mi?

Krew Krew esini sen tanirsin en iyi kafasina koydugunu yapan birimidir, inatcimidir, pisman oldugu olur mu hic sen bilirsin

Ev tuttuysa hic mi bise ogrenemedin soylemesede tavirlarindan yada ortada bisiler unutmuyomu kagit vs
Ev tuttuysa sozlesme fln yapmasi lazim
Uzerine almasi lazim su doglgaz vs

Araba varsa arabayi kolacan et
Boyle gel eve ye ic yat giyin git 2laf etme aciklama yapma kapali kutu ayy dayanilcak gibi degil ama sabir versin mevlam

Sen yine kavga etme aciklama yapmani bekliyorum de

tr_lelli tr_lelli çok geçmiş olsun,Allah şifa versin
karanfilce karanfilce hayırlı olsun tekrardan,nasıl için ısındı mı kıza?
Krew Krew büyük konuşmayayım ama bana anlamsız yere böyle yapan adamı ben eve sokmazdım..hem seni beğenmiyor,ayrı kalmak istiyor hem yıkadığın çamaşırı giyiyor..pes doğrusu büyük yüzsüzlük bence :KK12:

ben bugün doktordaydım ,geçen hafta yaptırdığım test sonuçlarını ve smear testini götürdüm.hafif iltihaplanma var ama sıkıntı yok dedi doktor.gebeliği düşünüyorsan hafta da 2 folik asit kullan dedi.içim bir garip oldu bir yandan çok istiyorum bebiş biryandan biraz daha zaman geçse mi diyorum çok kararsızım çookk o_O

bir de kızlar yok yere masraf çıktı yine bize..bir arkadaşın cemiyetine gittik,orda arabadan inerken telefonu kucağımdan düşürmüşüm haberim yok.bulanlar sağolsun aradılar eşimi aldık telefonu ama camı ağır hasar görmüş.bir süre idare eder belki ama epeyy bi çatlamış..yaptırırsak ne kadara mal olur dedik,350 tl falan demiş eşimin arkadaşı..140 tllik bir yöntem daha varmış ama garanti değilmiş,eğer tutmazsa yine 350 tl verip yaptıracakmışız..kendime çok kızdım,hiç gelmeyedebilirdi de telefon ama geldi şimdi kendi fiyatının nerdeyse yarısı kadar masrafıvar,nasıl yapsam bilemedim

tr_lelli tr_lelli çok geçmiş olsun,Allah şifa versin
karanfilce karanfilce hayırlı olsun tekrardan,nasıl için ısındı mı kıza?
Krew Krew büyük konuşmayayım ama bana anlamsız yere böyle yapan adamı ben eve sokmazdım..hem seni beğenmiyor,ayrı kalmak istiyor hem yıkadığın çamaşırı giyiyor..pes doğrusu büyük yüzsüzlük bence :KK12:

Canım napıyım. Kestirip atmak kolay da 2 çocuk var.

NAZAH canım 100 tane tefriciye okudum senin niyetine haberin olsun.Şu an beklemede kal bakalım biraz ne diyceğimide bilemiyorum.Allah sabır ferahlık kolaylık versin .Onunda kalbine merhamet muhabbet versin.
KARANFİLCE nasıl geçti .Isındın mı kıza ? Ailesi nasıl anlatsana biraz merak ettim.
TRLELLİ sen nasıl oldun sümüklerin akıyomu hala dinlen canım yemekde yapma makarna kurtarıcı.
STAS bence yaptırma garantili olmuyo tekrar bozuluyo anlamı yok yani.ben aldım mecbur benimkide kırılmıştı .Tamir gören telefon randıman vermiyor
SEVİMLİ sıkıntılardan bahsetmişsin canım bir yardımcı alma şansın yok mu haftada bir .eğer alamıyorum diyosan salcan o zaman .Yani önemsemiyceksin işleri.rahat olcaksın çocuk büyüyene kadar en azından .yoksa kafayı yersin bizim gibi .gelsin antidepresanlar.Yapma arkadaşım kimseyi değişteremezsin.
CİVVEN sen nerdesin bacım bugün hiç uğramamışsın iyisin ya ?

Kız pek konuşmadı heyecandan sanırım.
Ama ben annesini filan çok sevdim. Çok sıcak kanlıydı.
Çok hazırlık yapmışlar bizim için. Sürekli bişeylr yedik.
Babası askerdi tabi yine onun verdiği bi ciddiyet olsa da öyle korktuğumuz gibi değildi.
Büyüklerine danışcaklarmış. Bakalım hayırlı olur inşallah dediler.
Tanışma deseler de babamı dürterek kızı istettim.
Oraya kadar gitmişiz kızıilk defa görmüşüz. İstemesek beğenmedik filan zannedilebilir. Erkek tarafı istemkar olmalı dimi.

X