- 1 Mart 2010
- 44.655
- 113.548
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #3.761
Senin oglus hareketli ama senin isin daha zor canimMerhaba kızlarKrew Allah yardımcın olsun. Eşlerin arasının düzelmesi için okunan esmalar var canım. Onları okusan. Ben hergün okumaya başladım. Inşallah Hayatımız daha bereketli daha mutlu geçecek bundan böyle.
@tr_telli sana da oğluşa da maşallah. Benim de annem geldi bugün. Bir kaç gün oğlanı ona sattım. Annem emekli sınıf öğretmeni. Ben de azıcık dinlenirim. Sen çok ilgili nir annesin. Yazdıklarından bu kolayca Anlaşılıyor. Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.
@kafanfilçe hadi bakalım hayırlısı. Allah tamamına erdirsin.
Dün Öğretmenin verdiği bir ödevi vardı. Kültür, milli kültür vs ezberlenecek. Ve benim oğlum ders çalışırken kesinlikle yerinde durmuyor. Bunları ezberlenecek ya ben okuyorum o sandalyesinde fırıldak gibi Dönüyor. Kafa aşağıda ayaklar yukarıda. Yada halının üstünde. O bunları yaparken ben okuyorum. Ezberletmeye çalışıyorum. Sandalyeyi tutuyorum. Alıyorum yerine oturtuyorum. BaZen çıldıracakmışım gibi geliyor. Neyse Bugün annem geldi de o yaptırdı ödevlerini. Türkceden 85 almış. Bu bizim içşn başarı. Çünkü ilacını da kullanmıyoruz ne zamandırSenin oglus hareketli ama senin isin daha zor canim
Her anne elinden geleni yapar evladi icin
Amin insallah.
NAZAH canım 100 tane tefriciye okudum senin niyetine haberin olsun.Şu an beklemede kal bakalım biraz ne diyceğimide bilemiyorum.Allah sabır ferahlık kolaylık versin .Onunda kalbine merhamet muhabbet versin.
KARANFİLCE nasıl geçti .Isındın mı kıza ? Ailesi nasıl anlatsana biraz merak ettim.
TRLELLİ sen nasıl oldun sümüklerin akıyomu hala dinlen canım yemekde yapma makarna kurtarıcı.
STAS bence yaptırma garantili olmuyo tekrar bozuluyo anlamı yok yani.ben aldım mecbur benimkide kırılmıştı .Tamir gören telefon randıman vermiyor
SEVİMLİ sıkıntılardan bahsetmişsin canım bir yardımcı alma şansın yok mu haftada bir .eğer alamıyorum diyosan salcan o zaman .Yani önemsemiyceksin işleri.rahat olcaksın çocuk büyüyene kadar en azından .yoksa kafayı yersin bizim gibi .gelsin antidepresanlar.Yapma arkadaşım kimseyi değişteremezsin.
CİVVEN sen nerdesin bacım bugün hiç uğramamışsın iyisin ya ?
Merhaba kızlarKrew Allah yardımcın olsun. Eşlerin arasının düzelmesi için okunan esmalar var canım. Onları okusan. Ben hergün okumaya başladım. Inşallah Hayatımız daha bereketli daha mutlu geçecek bundan böyle.
@tr_telli sana da oğluşa da maşallah. Benim de annem geldi bugün. Bir kaç gün oğlanı ona sattım. Annem emekli sınıf öğretmeni. Ben de azıcık dinlenirim. Sen çok ilgili nir annesin. Yazdıklarından bu kolayca Anlaşılıyor. Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.
@kafanfilçe hadi bakalım hayırlısı. Allah tamamına erdirsin.
günaydın kızlarSağolun kızlar Allah razı olsun. İşte sıkıntılar bitmiyor hayatta biri bitiyor, biri başlıyor. Esmalardan hangleri mesela. ben de Başladım 1-2 tanesini okumaya ama 4 gündür adetli olduğum için tefriciye okuyamadım. Eşim eve geliyor ama geç. Oturma odasında uyuyor ben yine kıyamayım kaldırıp yatağa götürüyorum. geliyor. Beraber yatıyoruz. Ben yine işleri yapmayı bırakmadım. Ütsünü falan yapıyorum. Oda giyiyor. Beklemedeyim. İçim rahat olsun benim derdim bu inatlaşsam daha fena. Biter gider. Çocuklar üzülmesin diye mutlu olmaya çalışıyorum. Benim ailem biiyor, 2 arkadaşıma söyledim. O da öyle sadece ailesi ve 1 arkadaşı söylememiş oda ..
Ayyy ayni bizim oglangünaydın kızlar
gece hiç uyuyamadım. trafik yoğundu. önce sat 2:30 gibi oğlan yanımıza geldi. ben onun yatağına gittim. 4 e doğru o benim yanıma geldi. 5 e doğru ben yatağıma gittim. 5:30 gibi o yanıma geldi. ay çıldıracaktım. bugün kendimi salak gibi hissediyorum.
nazah canım günde 100 kere ya cami ya vedud. 209 kere de ya muksit oku canım. isteklerinin gerçekleşmesi için de günde 290 kere ya rahman esmasını çekebilirsin canım. allah yardımcın olsun.
ama bana tuhaf geliyor boşanmak isteyen bir adam seninle yatıyor senin pişridğini yiyor, ütülediğini giyiyor. gerçekten çok ilginç.
Sagol tatlim gecti sukurGünaydın kızlar
arada okudum ama yazamadım size
tr lelli geçmiş olsun
karanfilce hayırlı olsun
nazah sevimsiz Allah yardımcınız olsun
stas tahliller iyi çıkmış gözün aydın
geztapo beni merak etmiş sağolsun