Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Kizlar cok sagolun
Bugun biraz daha iyiyimm
İlac yazdirdim ama icmem suya atilan antibiyotik yazmis ben onu icince kusuyorum
Oglusun okuluna ugradim ordan yakin saglik ocagiyla
Ogretmene durumunu sordum sinavlari cok guzel derse katilimi az cekingenlik devam ediyo dedi
Sinifa girince oglumun adini tahtada gordum
Yavrum farkinda bile degil olsada beni niye yazdin demezki

Matematik odevini yapmayanlari yazmis sinif baskani
Bende hocam yapti nedemek yapmayanlar dedim actim gosterdim
Ben gormesem odevini yapmamis yazilcakti kafasina goremi bu cocuklari yaziyolar siz bakin ozaman odevlere dedim

Sinif baskani sectigi kizi sevmiyorum cunku annesini sevmiyorum hocayla telf felan bol bol konusan hocanin yagli velisi kizda simarik bisi

Ben annesini sevmeyince cocuguda sevmiyorum elimde degil.

Cok sinirlendimmm ogretmen eksi veriyo kanaat yerine geciyo

Sonrada oglumla yemek yedik

@geztapom yemegim yok valla pilavim var yanina naget ve kofte kizartip kandircam esimi oglumada corba var koftede yer
Sonra gelirken kiscayi aldim karisik bitkilerden deniyim dedim
10 tl verdim oooggkkk acccı icemedim doktum o ne yaaa oyle gitti 10tl

@statistician cok para yahuu bi atastir piyasiyi telf bulman iyi olmus ama hat falan

@karanfilcem hayirlara vesile olsun bakalim
Kiz evi naz evi

Ayrica ogrtmen bana siz cok ilgili bir velisiniz efenin notlarindan ve odev yapmasindan belli dedi
Yok yere yapmadi yaZcakti ki hic yapmamisligi yok

Ben hem dershaneye goturuyorum oranin odevlerini yaptiriyorum hemde okul dersleri dedim

Buda ruhumu oksamadi degil hani baska bir velinin yanindada tekrarladi ilgili oldugumu

Ama ciddi ben cocugumla oturup ders ezberliyorum tektek yazip tek tek kontrol ediyorum
Sarkilar uretiyorum kolay ezberlesin diye
Kagitlar hazirliyorum kolaylik olsun diye
Bu sabah servise binmesine camdan bakamadim yetisemedim diye bile morali bozulan bi anneyim ben o kesin cama bakmistir ve beni goremedi el sallayamadim
cantasini o hazirlasada o uyuyunca tekrar bakiyorum
Yedek kalemler silgiler koyuyorum ki kimseden istemesin
Kitabi evde kalsa uzulur dersten geri kalir die 25dk yol gidip yetistiriyorum

Herkes cocuguyla ilgildir ama hakkim yada yavrumun hakki yeniyosa tirnaklarimi cikaririm

Merhaba kızlar Krew Allah yardımcın olsun. Eşlerin arasının düzelmesi için okunan esmalar var canım. Onları okusan. Ben hergün okumaya başladım. Inşallah Hayatımız daha bereketli daha mutlu geçecek bundan böyle.
@tr_telli sana da oğluşa da maşallah. Benim de annem geldi bugün. Bir kaç gün oğlanı ona sattım. Annem emekli sınıf öğretmeni. Ben de azıcık dinlenirim. Sen çok ilgili nir annesin. Yazdıklarından bu kolayca Anlaşılıyor. Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.
@kafanfilçe hadi bakalım hayırlısı. Allah tamamına erdirsin.

Senin oglus hareketli ama senin isin daha zor canim
Her anne elinden geleni yapar evladi icin
Amin insallah.

Senin oglus hareketli ama senin isin daha zor canim
Her anne elinden geleni yapar evladi icin
Amin insallah.
Dün Öğretmenin verdiği bir ödevi vardı. Kültür, milli kültür vs ezberlenecek. Ve benim oğlum ders çalışırken kesinlikle yerinde durmuyor. Bunları ezberlenecek ya ben okuyorum o sandalyesinde fırıldak gibi Dönüyor. Kafa aşağıda ayaklar yukarıda. Yada halının üstünde. O bunları yaparken ben okuyorum. Ezberletmeye çalışıyorum. Sandalyeyi tutuyorum. Alıyorum yerine oturtuyorum. BaZen çıldıracakmışım gibi geliyor. Neyse Bugün annem geldi de o yaptırdı ödevlerini. Türkceden 85 almış. Bu bizim içşn başarı. Çünkü ilacını da kullanmıyoruz ne zamandır

Geztapo işte kendi işimi kendim yapayım gibi bi bünyem var
Hamileliğimde bile annemler zorladiklari için iki kere kadın aldım eve
Yanlış anlama titiz değilim
Ama kendim yapcam illa
Geçen dedim ya burda
Ben de evi ihmal edip görmezlikten gelcem
Bakalim eşim fark edicek mi
Yaa dedim bu fark etmez bile
Benim de daha ilk günden içim içimi yedi
Kalktım toz aldım
Sabahtan beri kapatmadigim yatağımi kapattim
Saat de akşam 6
Ama napim huzurlu olamadım
Maksat bu işleri sallamayip rahat olmakti
Ama olmuyor işte.
Benim eşim yardım etmeli bana
Bak mesela bu saat olmuş ben annemlerdeyim
Halbuki banyo yapmayı düşünüyordum
Bu saatten sonra da yapamam
Çünkü banyo yapip yatinca oglana her kalkışimda Üşüyorum
Sabaha boğazım sızlıyor
Annemlerde de yapamam ben.
İş eşimde bitiyor şimdilik yani

Sağol canım Allah razı olsun. ben de bu aralar adetli olduğum için okuyamamıştım.

Son düzenleme:

Sağolun kızlar Allah razı olsun. İşte sıkıntılar bitmiyor hayatta biri bitiyor, biri başlıyor. Esmalardan hangleri mesela. ben de Başladım 1-2 tanesini okumaya ama 4 gündür adetli olduğum için tefriciye okuyamadım. Eşim eve geliyor ama geç. Oturma odasında uyuyor ben yine kıyamayım kaldırıp yatağa götürüyorum. geliyor. Beraber yatıyoruz. Ben yine işleri yapmayı bırakmadım. Ütsünü falan yapıyorum. Oda giyiyor. Beklemedeyim. İçim rahat olsun benim derdim bu inatlaşsam daha fena. Biter gider. Çocuklar üzülmesin diye mutlu olmaya çalışıyorum. Benim ailem biiyor, 2 arkadaşıma söyledim. O da öyle sadece ailesi ve 1 arkadaşı söylememiş oda ..

günaydın kızlar
gece hiç uyuyamadım. trafik yoğundu. önce sat 2:30 gibi oğlan yanımıza geldi. ben onun yatağına gittim. 4 e doğru o benim yanıma geldi. 5 e doğru ben yatağıma gittim. 5:30 gibi o yanıma geldi. ay çıldıracaktım. bugün kendimi salak gibi hissediyorum.
nazah canım günde 100 kere ya cami ya vedud. 209 kere de ya muksit oku canım. isteklerinin gerçekleşmesi için de günde 290 kere ya rahman esmasını çekebilirsin canım. allah yardımcın olsun.
ama bana tuhaf geliyor boşanmak isteyen bir adam seninle yatıyor senin pişridğini yiyor, ütülediğini giyiyor. gerçekten çok ilginç.

Nazah canım bu adam sana gözdağı vermeye çalışıyor.Bak se bana bunları bunları yaptın bak seni bırakır giderim.Başka kadın olsa gelip senle yatmaz.Bu resmen çocuk gibi kapris yapıyor.Yanlış anlama canım ben biraz açık konuşmasını severim.Sana yaklaşamaya calışıyomu ya da ne biliyim imalar filan ? Eğer çok affedemiyeceğin gibi bir şey yoksa sen adım at.Bence bu gurursuzluk değildir.O senin flortün değil iki evladının babası.psikoloğa birlikte gitseniz keske.belki sana ifade edemediği biseyi orda söyler ne biliyim .Çok üzülüyorum Allah yardımcın olsun.Ama içimden bir ses bu yuva kurtulacak diyor.

Ayyy ayni bizim oglan
Bi kac gundur gelmiyo sukur
Bnm oglan bide az tontiss gobisimiz var yemeyi seviyoruz gece bi kosuyo noluyo diyorum siiniyorum yataga patiirrr patirrr patir direk bnm oldugum tarafa atliyo ortada sıkısyorum
Sonra ben kalkip gidiyorum onun yatagina bazen geliyo bazen gelmiyo

O erken uyusa biz uyumasak bile yani yatak odasinda olmasak kalkip yatagimiza gidip kuruluyo
Esim biz buna bosuna oda aldik bi yatak odasi daha alsaymisiz diyo

@nazahcim bu adam da cesaret yok
Terk edecek adam yok boya yok eksik vs beklemez en kotu ailesinin yanina gider orda kalir
Yillarca evli kalinca bi alisilmislik oluyo
Onun hareketlerine,yemeklerine,bakisiyka anlatmak istedigine,neyi aradigina kadar anliyosun

Esim mesela hemen masaya oturur yemegi biteer bitmez o cayi icecek
Sonra meyvesi sasmaz.
Bende biligimden o demeden hazirlarim cunku aliskanlik.

Onunda alisilmisliklari vardir gitmek zor gelir blof gibi geliyo bana
Ayrilmayi kafasina koyan erkek gururlu olur tek basina yasicak olmaya alisir

Evi ayirip gelip yicek icck yikatcaksa buna musde etme.

Suan yuvani ayakta tutmak icin diren tabiki
Kadin iste anne,es fedakar napican

Yuttuklarimi tukursem daglar kadar olur
Napalim insanlar zor,hayt zor,gecim zor.

Sagol tatlim gecti sukur
Gel tabi

Royem
Sutlukawe
Cute(arada bakiyo sabah yakaladim)

Cikin cikin gelin

Nazahcım yanlış anlama, bazen biz kadınlar fazla kafa şişirebiliyoruz. Bazen o kadar abartabiliyoruz ki en azından kendi adıma Konuşayım Haklıyken haksız duruma bile ddüşebiliyoruz.
Aslında bize garip bişeymiş gibi gelse de eşinin yaptığı çok anormal bişey değil.
Bu bakış açısı da sonradan aklıma geldi;
Dinimizde de var yatak ayırma bildiğim kadarıyla. Ve o gerçekten bize çok koyuyor belki de daha salim kafayla düşünmemizi sağlıyor. Belki herşey düzelecek ama sizin bu süreci yaşamanız gerekti.
İnşallah ikiniz de bundan sonra birbirinize daha saygılı ve sevgili eşler olursunuz.

Nazah

Eşinin yaptığı açıklamayla (ki açıklama bile değil) nasıl yetiniyosun.
eskiden yaşadıklarımız beni yordu ondan evi ayırıyorum ne demek
Sen bu adamı alıp karşına başbaşa herkesten uzak rahat rahat konuşabileceğiniz bi yere gitsene
Ev ayırcak adam gider otele motele senin yatağına gelmez bi sıkıntısı var onun sormanızı çözmeyi bekliyo
Susma hiçbişey yokmuş gibi hayatına devam etme bence görmezden gelinmek sorun yokmuş

( yanlışlıkla kesildi burda)
gibi davranılması onunda hoşuna gitmez bence.
Sakin kafayla bi düşün madem aile büyükleri biliyo bi onlarlada istişare edin
İnşallah olumlu sonuçlanır bu işin sonu

@tr_telli Allahtan benim ki zayıf. kendiis dünyada bir şey varmış gibi hemencecik geldi. ehhh o geldiği yerde de aceleden pek yememiş. 1,5 kilocukdu...şimdi de ufacık tefecik bişey....ama var ya bir tekme sallar yatakta nerden geldiğini bilemezsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…