Yoo çok uzak değiliz 5 saatlik yol karayoluyla ama artık yola dayanamıyor mecbur uçakla gidip geliyor.4 aydır görmüyodum.70 e merdiven dayadı.Birde omuriliğinde bir olusum var ilaçlı mr çektirdik on gün sonra çikcak .O da beni üzdu.Allah korktuğumuza uğratmasın.Eğer anneleriniz yakınsa kıymetini bilin kızlar.Çünkü uzaklik çok zor
Dün akşam eşimle bunun muhabbetini yaptık..ben önceden eşimin ailesinin olduğu ilde oturuyordum,oraya gelin gittim 2-3 hafta da ancak kendi ailemi ziyaret edebiliyordum ve eşimin ailesine de en geç haftada bir gidiyorduk hatta kalıyorduk.o dönemde ben çok aile hasreti çektim,kıymetlerini çok anladım..
Şimdi takdiri İlahi benim ailemin olduğu ile geldik.ben eski günlerin acısını çıkarıyorum çok sık uğruyorum ama bazen eşimle gitmek istiyorum haftada birakşam gidelim orda yemek yiyelim dualarını alalım istiyorum.Eşimi zar zor buna alıştırdım.
bu hafta p.tesi aşure günü diye gittik ziyaret ettik,dün de kardeşim ameliyat oldu o yüzden gittik..eşim saat 10 gibi bana kaş göz yaptı kalkalım diye,bende görmemezliğe geldim işlerimi hallettim 10.30 gibi kalktık.yol da bana surat yaptı eve gidince konuştuk.neymiş ben o hadi dediği zaman kalkacakmışım,sık gittikçe değerimiz azalıyormuş,bu sefer özel sebepten dolayı hafta da 2.gidişiymiş ama bir daha gitmezmiş konuştu konuştu..sende çok sık gitme değerin olsun,özlet biraz kendini dedi bende patladım..
ben evlenince ne kadar aile hasreti çektim biliyor musun sen dedim,o günlerin acısını çıkartmak istiyorum dedim.bir de ben işe arabayla gidip geliyorum ve hergün annemin evinin önünden geçiyorum..ben kadının evinin önünden geçerken uğramasam eve gelsem de Allah korusun o akşam kötü bir haber alsam dünyam başıma yıkılır dedim,o durumda çekeceğim vicdan azabını düşünebiliyor musun dedim başladım ağlamaya..
Allah'ım senin de anneciğine şifa versin,hepimizinkilere hayırlı ömür versin inşallah..
uzun anlattım kusura bakmayın kızlar,biraz doluymuşum boşaldım iyi oldu