- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- Konu Sahibi karanfilce
- #3.621
Boşver canım ben de bilemezdim kaç alacağımı ama kızlarda en yüksek ben alırdım.
İşin sonuna bak sen
İşin sonuna bak sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adetin 3. günü verilen hormon tahlilleri için açlık önemli değil canım.
ve kesinlikle 2 ya da 3. gün vermen lazım 4. gün sağlıklı sonuç çıkmayabilirr
açlık şekerine filan bakcaklardır, onu da yarın sabah ayrıca alıverselermiş. hayret bişey.
Neyse canım yine de doğru çıkar inşallah. ama hormon için kesinlikle ve kesinlikle aç olmana gerek yok. malum uzmanı olduk
canım ben çok uzun süre tedavi oldum çocuk için o yüzden biliyorum. şu sıralar bıraktık kendi halimize takılıyoruz.
bugün ben de hastaneye gittim.
hem göze hem de tiroit hormonuma baktırmaya.
hep asistanlar vardı mecbur muayene oldum.
dediğin gibi bu doktorlar bi garip, daha önce oluyor muydu dedi evet dedim nasıl geçiyordu dedi(kendi kaşındı)
sarımsak sürüyordum geçiyordu, bu geçmeyince geldim dedim.
bi güldü.. Şimdi açıklayacam sana sarımsakla alakası olmadığını dedi(hıh yesinler neydin ne oldun insanlar neyle tedavi oluyordu hep ilaç mı vardı.)
mesleğimi sordu
bi de öğretmen olacan dedi.
didim sonuçta antibiyotik bi fark yok bence..
Neyse bişey demedi artık.
ilaçla da geçer bu ilaçsız da dedi 3 ilaç yazdı gönderdi.
yine de aldım süreyim de çabuk iyileşsin. arı sokmuş gibi oldum.
sanırım sarımsaklarım biraz içini çekmiş ya ondan pek fayda etmedi şimdi şimdi aklıma geldi..
Geztapo,sagol tatlim.Hayırlı sabahlar oğlum hasta dün gece ateşlendi biraz bugün önemli bir ders yokmuş göndermiycem okula.Annem de bu akşam gidiyor.Yine bana hasret yine bana esmer günler ...
Çok geçmiş olsun canım.hakkınızda hayırlısı olsun,Allah çok aratmasın,hayırlı zamanda versin inşallah canım.ben seni daha 1-2 senelik evli sanıyordum..
Aman onların sağı solu hiç belli olmuyor bugün ak dediklerine yarın kara bile diyorlar
maranki yi birara çok izlerdim sebzelerin meyvelerinde enerjisi varmış.azcık cücüklenen patatesin enerjisi düşük tazesinin ki yüksek oluyormuş.sarımsak da öyledir muhtemelen,aslında yememek bile lazım ama napıyoruzz israf etmiyoruzz
ben işten geç çıktığım için hiç pazara çıkamıyorum malesef,bazen özlüyorum.pazar bereketi gibisi yok gerçekten.siz de aldıklarını sağlıkla yiyin inşallah..
kızlar ben çıkıyorum kardeşim ameliyat oldu da bana yemek siparişi verdi erken çıkıyorum o yüzden..hadi hepinize hayırlı akşamlar
Cnm sosyal 96@tr_telli oğluşun sınavı nasıl geçmiş. Biz de eşanlamı zıt anlamlı çalışıyoruz. Ben de aynen senin gibi testlerden pek anlamadığım için yorum yapamıyorum.
Civvenim gelmis hos gelmisiyi akşamlar kızlar
canım sıkılıyo bu akşam eşim geç gelcek
kızın yarın matematik sınavı var ders çalıştırasım yok
zaten onunda umrunda değil karagöz hacivat oynatıyo beberuhi zenne karagöz fenalık geldi artık
testin başına oturtturuyorum anında gözleri kapanıyo.
bugün bütün gün yayıldım evde , bi topladım süpürdüm o kadar
bu hafta doğru düzgün yemek yapmadım sayılır çok bereketliydi yemekler nedense
geztapo geçmiş olsun oğluşa
tr lelli kardeşine uzun ömürler dilerim doğum günü kutlu olsun
sta geçmiş olsun cnm
karanfilce kıyafetin çok şık en güzel görümce karanfilce bence
çok kafiyeli oldu
papatya canın sıkkın biliyorum Allah tez zamanda feraha erdirsin seni İnşallah
royem sevimsiz bebekleri öpün benim için
zytn lmn ve cute yok ne zamandır
Civvenim gelmis hos gelmis
Saol tatlim iyi dileklerin icin