Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

tatile çıkmadan doktora çıkmıştım malumunuz,bu hafta sonuçlarım çıkacak.pazartesi ancak gidebilicem sonuçları almaya ve göstermeye.hazır gitmişken bu doğurganlık için olan testleri de yaptırayım da götüreyim dedim(adetimin 3.günündeyim)
bu sabah erkek kardeşimin ameliyat olduğu hastane de sordum 72 tl tuttu,bende birdaha devlette uğraşamam,izin alamam diye yaptım ödemeyi.bugün toktum veremedim kan yarın gidip vericem..aslında özel hastanelere verilen tahlil paralarına çok acıyorum ama bu sefer böyle denk geldi malesef :KK43:

adetin 3. günü verilen hormon tahlilleri için açlık önemli değil canım.
ve kesinlikle 2 ya da 3. gün vermen lazım 4. gün sağlıklı sonuç çıkmayabilirr

adetin 3. günü verilen hormon tahlilleri için açlık önemli değil canım.
ve kesinlikle 2 ya da 3. gün vermen lazım 4. gün sağlıklı sonuç çıkmayabilirr

bende öyle diye biliyordum canım,hatta yine de ne olur ne olmaz diye sadece 2 kaşık pekmez yedim kahvaltı yapmadım yani ama yapmadılar..hatta laboratuvardan sorumlu kız tanıdık çıktı,çok doğru sonuç vermez dedi o da..pazar akşam olmuştum işte,yarın sabah vericem artık :KK51:

açlık şekerine filan bakcaklardır, onu da yarın sabah ayrıca alıverselermiş. hayret bişey.
Neyse canım yine de doğru çıkar inşallah. ama hormon için kesinlikle ve kesinlikle aç olmana gerek yok. malum uzmanı olduk :KK51:

açlık şekerine filan bakcaklardır, onu da yarın sabah ayrıca alıverselermiş. hayret bişey.
Neyse canım yine de doğru çıkar inşallah. ama hormon için kesinlikle ve kesinlikle aç olmana gerek yok. malum uzmanı olduk :KK51:

aslında bakacaklarının ismini de ben verdim fsh,lh,e2 ve prolaktin olacak..doktor istemedi,ben merakımdan baktırdım biraz da aman canım neyse ha bi gün önce ha bi gün sonra..zaten bu hastanedekilerin eline düşmeye gör istedikleri gibi oynatıyorlar seni,Allah kimseyi ellerine düşürmesin:KK43:
sen niye uzmanı oldun kız,ne için gidiyorsun ki?

canım ben çok uzun süre tedavi oldum çocuk için o yüzden biliyorum. şu sıralar bıraktık kendi halimize takılıyoruz.
bugün ben de hastaneye gittim.
hem göze hem de tiroit hormonuma baktırmaya.
hep asistanlar vardı mecbur muayene oldum.
dediğin gibi bu doktorlar bi garip, daha önce oluyor muydu dedi evet dedim nasıl geçiyordu dedi(kendi kaşındı)
sarımsak sürüyordum geçiyordu, bu geçmeyince geldim dedim.
bi güldü.. Şimdi açıklayacam sana sarımsakla alakası olmadığını dedi(hıh yesinler neydin ne oldun insanlar neyle tedavi oluyordu hep ilaç mı vardı.)
mesleğimi sordu
bi de öğretmen olacan dedi.
didim sonuçta antibiyotik bi fark yok bence..
Neyse bişey demedi artık.
ilaçla da geçer bu ilaçsız da dedi 3 ilaç yazdı gönderdi.:KK45:
yine de aldım süreyim de çabuk iyileşsin. arı sokmuş gibi oldum.
sanırım sarımsaklarım biraz içini çekmiş ya ondan pek fayda etmedi şimdi şimdi aklıma geldi..

Pazara gittim kaç para harcadım bilmiyom bi hesap ediyim.
1 kg limon 1.5 tl
3 kg domates 5 tl
2 kg cennet hurması 3 tl
yaklaşık 2 kg muz 6 tl
3 kg elma 3 tl
1 demet maydonoz 0.5 tl
1 demet dere otu 1 tl
1 kg tulumba tatlısı 8 tl
28 tl tutmuş, 13.5 da eczaneye verdim.
akşama kv ler gelcek.
7 buçuk gibi bi pilav bir de mercimek çorbası yapcam yetişir herhalde.
Hazır yemek e güzel bişyemiş :KK48:

canım ben çok uzun süre tedavi oldum çocuk için o yüzden biliyorum. şu sıralar bıraktık kendi halimize takılıyoruz.
bugün ben de hastaneye gittim.
hem göze hem de tiroit hormonuma baktırmaya.
hep asistanlar vardı mecbur muayene oldum.
dediğin gibi bu doktorlar bi garip, daha önce oluyor muydu dedi evet dedim nasıl geçiyordu dedi(kendi kaşındı)
sarımsak sürüyordum geçiyordu, bu geçmeyince geldim dedim.
bi güldü.. Şimdi açıklayacam sana sarımsakla alakası olmadığını dedi(hıh yesinler neydin ne oldun insanlar neyle tedavi oluyordu hep ilaç mı vardı.)
mesleğimi sordu
bi de öğretmen olacan dedi.
didim sonuçta antibiyotik bi fark yok bence..
Neyse bişey demedi artık.
ilaçla da geçer bu ilaçsız da dedi 3 ilaç yazdı gönderdi.:KK45:
yine de aldım süreyim de çabuk iyileşsin. arı sokmuş gibi oldum.
sanırım sarımsaklarım biraz içini çekmiş ya ondan pek fayda etmedi şimdi şimdi aklıma geldi..

hakkınızda hayırlısı olsun,Allah çok aratmasın,hayırlı zamanda versin inşallah canım.ben seni daha 1-2 senelik evli sanıyordum..
Aman onların sağı solu hiç belli olmuyor bugün ak dediklerine yarın kara bile diyorlar :KK12:
maranki yi birara çok izlerdim sebzelerin meyvelerinde enerjisi varmış.azcık cücüklenen patatesin enerjisi düşük tazesinin ki yüksek oluyormuş.sarımsak da öyledir muhtemelen,aslında yememek bile lazım ama napıyoruzz israf etmiyoruzz :KK51:

ben işten geç çıktığım için hiç pazara çıkamıyorum malesef,bazen özlüyorum.pazar bereketi gibisi yok gerçekten.siz de aldıklarını sağlıkla yiyin inşallah..
kızlar ben çıkıyorum kardeşim ameliyat oldu da bana yemek siparişi verdi erken çıkıyorum o yüzden..hadi hepinize hayırlı akşamlar :KK54:

Bugun kardesimin dogum gunu pasta ve kazak aldi(k)m
50tl tuttu
20tl de markette harcadim
10tl 1kg cinekop aldim

Kokorec yedik bide annecimle
Kazagi ve kokoreci annem odedi sagolsun pastayi ben aldim

ParasiZ kaldim iyice iyimi
Kartt yok ayin 7sinde kira gelicek 20si maas bekle duurr artik

hakkınızda hayırlısı olsun,Allah çok aratmasın,hayırlı zamanda versin inşallah canım.ben seni daha 1-2 senelik evli sanıyordum..
Aman onların sağı solu hiç belli olmuyor bugün ak dediklerine yarın kara bile diyorlar :KK12:
maranki yi birara çok izlerdim sebzelerin meyvelerinde enerjisi varmış.azcık cücüklenen patatesin enerjisi düşük tazesinin ki yüksek oluyormuş.sarımsak da öyledir muhtemelen,aslında yememek bile lazım ama napıyoruzz israf etmiyoruzz :KK51:

ben işten geç çıktığım için hiç pazara çıkamıyorum malesef,bazen özlüyorum.pazar bereketi gibisi yok gerçekten.siz de aldıklarını sağlıkla yiyin inşallah..
kızlar ben çıkıyorum kardeşim ameliyat oldu da bana yemek siparişi verdi erken çıkıyorum o yüzden..hadi hepinize hayırlı akşamlar :KK54:
Çok geçmiş olsun canım.

@tr_telli oğluşun sınavı nasıl geçmiş. Biz de eşanlamı zıt anlamlı çalışıyoruz. Ben de aynen senin gibi testlerden pek anlamadığım için yorum yapamıyorum.

iyi akşamlar kızlar

canım sıkılıyo bu akşam eşim geç gelcek
kızın yarın matematik sınavı var ders çalıştırasım yok
zaten onunda umrunda değil karagöz hacivat oynatıyo beberuhi zenne karagöz fenalık geldi artık
testin başına oturtturuyorum anında gözleri kapanıyo.
bugün bütün gün yayıldım evde , bi topladım süpürdüm o kadar
bu hafta doğru düzgün yemek yapmadım sayılır çok bereketliydi yemekler nedense

geztapo geçmiş olsun oğluşa
tr lelli kardeşine uzun ömürler dilerim doğum günü kutlu olsun
sta geçmiş olsun cnm
karanfilce kıyafetin çok şık en güzel görümce karanfilce bence
çok kafiyeli oldu
papatya canın sıkkın biliyorum Allah tez zamanda feraha erdirsin seni İnşallah
royem sevimsiz bebekleri öpün benim için

zytn lmn ve cute yok ne zamandır

@tr_telli oğluşun sınavı nasıl geçmiş. Biz de eşanlamı zıt anlamlı çalışıyoruz. Ben de aynen senin gibi testlerden pek anlamadığım için yorum yapamıyorum.
Cnm sosyal 96
Fen 96
Turkce guzel gecti 5 alirim diyo ama sonuc soylenmedi
Cnm fiilleri sormamis(cokda calismisti)
Es anlam
Zit anlam
Sestes
Basit,birlesik,turemis kelime ve paragraf sormus
Yarin matematik en korktugum ve artik calisalim diyince aglamakli oluyo basim agriyo diyo

Bugun okulla ve kurs toplam 11saat ders gordu hakli cocuk ne diyim

İns sizinkide guzel gecer canim

iyi akşamlar kızlar

canım sıkılıyo bu akşam eşim geç gelcek
kızın yarın matematik sınavı var ders çalıştırasım yok
zaten onunda umrunda değil karagöz hacivat oynatıyo beberuhi zenne karagöz fenalık geldi artık
testin başına oturtturuyorum anında gözleri kapanıyo.
bugün bütün gün yayıldım evde , bi topladım süpürdüm o kadar
bu hafta doğru düzgün yemek yapmadım sayılır çok bereketliydi yemekler nedense

geztapo geçmiş olsun oğluşa
tr lelli kardeşine uzun ömürler dilerim doğum günü kutlu olsun
sta geçmiş olsun cnm
karanfilce kıyafetin çok şık en güzel görümce karanfilce bence
çok kafiyeli oldu
papatya canın sıkkın biliyorum Allah tez zamanda feraha erdirsin seni İnşallah
royem sevimsiz bebekleri öpün benim için

zytn lmn ve cute yok ne zamandır
Civvenim gelmis hos gelmis
Saol tatlim iyi dileklerin icin
Bu sinavlar ciddi strese soktu bizi

Civvenim gelmis hos gelmis
Saol tatlim iyi dileklerin icin
Bu sinavlar ciddi strese soktu bizi

türkçeden sınav oldu sadece ondan 78 almış
yarın matematik var kendimde sevmediğimdenmidir çok başarılı olamadığımdanmı bilmiyorum matematik beni de ürkütüyo. gerçi 4 . sınıf çocuğu ne kadar zor sorabilir diyorum ama bazı ödevleri beni bile zorluyo çocuk napsın
matematik diye bi ders olmasa çok mutlu olurdum heralde
ben okul hayatım boyunca öğretmenlerimin sınıfta bırakırım tehditlerine rağmen çarpım tablosunu ezberlememekte inat etmiş bi öğrenciyim
ama baba matematikçi keşke babaya çekseydi

X