- 1 Mart 2010
- 44.655
- 113.546
- Konu Sahibi karanfilce
- #3.601
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnm cepte olmuyo oglusun tabletinde oluyo ifrit oluyorum elimle tutup cekesim geliyoŞu klavyede yazarken imlecin taa tepeye çıkıp alıntıyı bozmasına sinir oluyorum. Sizin de öyle mi?.
Cep telefonunda.
@sevimsiz_25 afiyet olsun iyi oturmaları canım.
Oy oy oyyyy kinadim zamaninda birini basima geldiayy yemek seçen erkekten nefret ederim,benim ki maşallah ot mot ne bulsa yer
Bnm cepte olmuyo oglusun tabletinde oluyo ifrit oluyorum elimle tutup cekesim geliyo
Benim parfümler hiiccc bitmiyoo@karanfilcem evet 8 servislerini kaldırıp geliyo eve gelmesi 9oluyo
Parfumler geldi
D&P askına
Eki Görüntüle 1292995
Sağol canım.güzelmiş takımın karanfilce içine bir bordo yada mor saten gömlek olabilir .Böyle giyinince hiçya da eşarpda düz renk olsun çok hoş olur tabii topukluda giy fıstık gibi olur.ÇOK uykum geldi gidip namazımı kılayımda yatayım bari
Canım hiç biri..Selam canlar,nasilsiniz.Bugun evden cikmadim,bunaldim yahuu,Dun birseyler atmistim .Dun 30euro harcamisim,coktandir almak istedigim pasta tabellarische coktandir indirimdeydi,dahada dusmesini bekliyordum,anca bu kadar indirmisler,iki aydir tutuyom Kendimi,an sonunda aldim,zaten son Bi kac parcaydi.Bi kac ufak tefek mutfak alusverisi yaptim.harcamicam sesin garcadim.cepte 100eurom kaldi,bu beni ay sonuna kadar idare etmezkioff yaa ,da ben cok savurganim,ya hayat pahali,yad benn zugurdum...pufff
Pardon,aceleden karman corman yazmisim.Tabak aldim canim pasta tabagi,benim gunluk kullandiklarimin,Hep kenari kosesi kirilmisti.Alayimmi almayayimmi derken,en sonunda aliverdim.Canım hiç biri..
Hayat bu...
Güle güle kullan ama aldığın şeyi anlayamadım :)
Canım güle güle kullan o da ihtiyaç napcan .misafir gelince insan sunumu güzel olsun istiyor.Pardon,aceleden karman corman yazmisim.Tabak aldim canim pasta tabagi,benim gunluk kullandiklarimin,Hep kenari kosesi kirilmisti.Alayimmi almayayimmi derken,en sonunda aliverdim.
Bu arada ,kardesini evlendiricen kusmetse,hayirli olsun,allah tamamina erdirsin insalllah..
Sağol canım mevsim değişikliği etkiliyor.Birde kalın giymeyi hiç sevmiyor .Olacağı buydu.Günaydın kızlar
_sekerpare_ çok geçmiş olsun. Inşallah hemencecik iyileşir oğlun.
Annen için de Allah kavuştursun.
Başarılar inşallah kuzucuğa. Bizim de yarın Türkçe sınavımız var._sekerpare_ gecmis olsun oglusuna annenlede Allah kavustursun
Bende oglusu yolladim turkce sinavi var
Esim uyuyoo gec gidecekmis
Haberleri izlicem ben azicik uyusam esim kalkar uyandirir simdi
Sagol tatlimBaşarılar inşallah kuzucuğa. Bizim de yarın Türkçe sınavımız var.