Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

@karanfilcem evet 8 servislerini kaldırıp geliyo eve gelmesi 9oluyo

Parfumler geldi
D&P askına
IMG_20141104_202807.jpg

Akşam çekimi pek iyi olmadı. Gerekirse bi de gündüz çekerim.
Bakın bakalımkızlar bunu giymeyi düşünüyorum. 6 yıl önce göreve başladığımda almıştım.
Sonra baktım herkes spor giyiniyor sap gibi kalmamak için bi kaldırdım hic giymemiştir.
Ama üzerimde rahat duruyor.
Sevdim.
İçime giymek için belki bişey alırım sanki evdeki gömleklerimin hiç biri uygun değil.
IMG_20141104_205106-1.jpg

güzelmiş takımın karanfilce içine bir bordo yada mor saten gömlek olabilir .Böyle yine şal ya da eşarpda düz renk olsun çok hoş olur tabii topukluda giy fıstık gibi olur.ÇOK uykum geldi gidip namazımı kılayımda yatayım bari

güzelmiş takımın karanfilce içine bir bordo yada mor saten gömlek olabilir .Böyle giyinince hiçya da eşarpda düz renk olsun çok hoş olur tabii topukluda giy fıstık gibi olur.ÇOK uykum geldi gidip namazımı kılayımda yatayım bari
Sağol canım.
Aslında bordo gömleğim var onu giyebilirim. Normal kumaş ama şık bişey. Onun üzerine olan bordo-pembe arası parlak bi salım var.
Çok sağol canım.
İçinin astarına çok takılmamak lazım giyinince hiç görünmüyor.

Selam canlar,nasilsiniz.Bugun evden cikmadim,bunaldim yahuu,Dun birseyler atmistim .Dun 30euro harcamisim,coktandir almak istedigim pasta tabellarische coktandir indirimdeydi,dahada dusmesini bekliyordum,anca bu kadar indirmisler,iki aydir tutuyom Kendimi,an sonunda aldim,zaten son Bi kac parcaydi.Bi kac ufak tefek mutfak alusverisi yaptim.harcamicam sesin garcadim.cepte 100eurom kaldi,bu beni ay sonuna kadar idare etmezki:KK43:off yaa ,da ben cok savurganim,ya hayat pahali,yad benn zugurdum...pufff

Selam canlar,nasilsiniz.Bugun evden cikmadim,bunaldim yahuu,Dun birseyler atmistim .Dun 30euro harcamisim,coktandir almak istedigim pasta tabellarische coktandir indirimdeydi,dahada dusmesini bekliyordum,anca bu kadar indirmisler,iki aydir tutuyom Kendimi,an sonunda aldim,zaten son Bi kac parcaydi.Bi kac ufak tefek mutfak alusverisi yaptim.harcamicam sesin garcadim.cepte 100eurom kaldi,bu beni ay sonuna kadar idare etmezki:KK43:off yaa ,da ben cok savurganim,ya hayat pahali,yad benn zugurdum...pufff
Canım hiç biri..
Hayat bu...
Güle güle kullan ama aldığın şeyi anlayamadım :)

Canım hiç biri..
Hayat bu...
Güle güle kullan ama aldığın şeyi anlayamadım :)
Pardon,aceleden karman corman yazmisim.Tabak aldim canim pasta tabagi,benim gunluk kullandiklarimin,Hep kenari kosesi kirilmisti.Alayimmi almayayimmi derken,en sonunda aliverdim.
Bu arada ,kardesini evlendiricen kusmetse,hayirli olsun,allah tamamina erdirsin insalllah..

Pardon,aceleden karman corman yazmisim.Tabak aldim canim pasta tabagi,benim gunluk kullandiklarimin,Hep kenari kosesi kirilmisti.Alayimmi almayayimmi derken,en sonunda aliverdim.
Bu arada ,kardesini evlendiricen kusmetse,hayirli olsun,allah tamamina erdirsin insalllah..
Canım güle güle kullan o da ihtiyaç napcan .misafir gelince insan sunumu güzel olsun istiyor.

Hayırlı sabahlar oğlum hasta dün gece ateşlendi biraz bugün önemli bir ders yokmuş göndermiycem okula.Annem de bu akşam gidiyor.Yine bana hasret yine bana esmer günler ...

_sekerpare_ _sekerpare_ gecmis olsun oglusuna annenlede Allah kavustursun

Bende oglusu yolladim turkce sinavi var
Esim uyuyoo gec gidecekmis
Haberleri izlicem ben azicik uyusam esim kalkar uyandirir simdi

Başarılar inşallah kuzucuğa. Bizim de yarın Türkçe sınavımız var.
Sagol tatlim
Bizimde matematik,din,trafik,ing. Kaldi

Bugun kursdaki ing. Ogrtmeniyle konustum kurs saatinden yarim saat once goturcez calistircak sagolsun

Benim oglan sorularin cogunu hatirlamiyo ama arkadasimin kizi kac alacagini heasapliyo masallah ne guzel bir hafiza oyle

X