- 1 Mart 2010
- 44.655
- 113.544
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #3.481
Kız trlelli amma gezentisin haa ..Bari bugün pendik pazarına git benim yerime de gez bir iki bişey alırsın.oğlunla gezebildiğin kadar gez bikac yıl sonra gezmicek senle takılmicak.Bizimki evde olduğu zaman odasından çıkmıyor.dışarıda bizle takılmıyor zaten
Ne güzel kız kıza gezin işte nazahcım büyüyünce gezemezsinBenim kide kız kıza gezelim diyor .. İşlh benle gezmekten bıkmaz. 12 yaşında ama yavrum. Bu hafta sınavları vardı .. Çok yoruldu uyuyor. Oğlanda sabah:8.00'de kalkmış. Ben 5.30 da kalkatım 7'de tekrar yattım. Ama uyku tutmadı. Dön dur.
Ben kizim olcani bilsem simdi yapicamBenim kide kız kıza gezelim diyor .. İşlh benle gezmekten bıkmaz. 12 yaşında ama yavrum. Bu hafta sınavları vardı .. Çok yoruldu uyuyor. Oğlanda sabah:8.00'de kalkmış. Ben 5.30 da kalkatım 7'de tekrar yattım. Ama uyku tutmadı. Dön dur.
Canım aslında tekli gümüşlüğü kaldırıp diğerini boyatasım vardı.Karanfilce işte boyanınca seninkiler de böyle olur çok güzel olur yaptır sen .peki vitrinleri ne yapcan
Canım aslında tekli gümüşlüğü kaldırıp diğerini boyatasım vardı.Karanfilce işte boyanınca seninkiler de böyle olur çok güzel olur yaptır sen .peki vitrinleri ne yapcan
canım bence koltukların ahşap yerlerini kapatma işlemini düzgün yapamıyolar orjinali bozuluncada garip bişi çıkıyor ortaya .O nedenle sen ahşap yerleri gözükecek şekilde boyat derim ben .senin o koltukların modeline zebra olmaz bence çok spor kalır ki kenarına fon yapsan bile .Tarif ettiğin perdeler kruvaze oluyor canım onlarda bence tesettürlü bir kişinin evine uygun değil.Açık arkadaşlarım sakın kırılmayın haa ...Biz evde açık geziyoruz ya hani o bakımıdan didimCanım aslında tekli gümüşlüğü kaldırıp diğerini boyatasım vardı.
ama sen dün ikisini de kullanma kadlır dedin bilemedim ben de oo yüzden.
Peki sence yeni odaya nasıl bir perde olur?
şu ortalarından ip gibi bişey olup ortası boşalan tüller var ya onlar benim hiç hoşuma gitmiyor başka bir alternatif olamaz mı? mesela zebra hiç olamaz mı?
bir de sandalyelerin yastanma kısımları tahta kalıp boyansa mı iyi olur yoksa kumaşla kaplansa mı?
mesela şöyle bi tül güzel mi canım? bak bunlar hoşuma gidiyor işte.canım bence koltukların ahşap yerlerini kapatma işlemini düzgün yapamıyolar orjinali bozuluncada garip bişi çıkıyor ortaya .O nedenle sen ahşap yerleri gözükecek şekilde boyat derim ben .senin o koltukların modeline zebra olmaz bence çok spor kalır ki kenarına fon yapsan bile .Tarif ettiğin perdeler kruvaze oluyor canım onlarda bence tesettürlü bir kişinin evine uygun değil.Açık arkadaşlarım sakın kırılmayın haa ...Biz evde açık geziyoruz ya hani o bakımıdan didimsen bence örme tüllerden yaptırıp üzerine de saten oarganze fon yaptır canım aha da böyle
ben mor derken lila renkelere de mor diyip gidiyorum sanırım dimi :)Evet dediğim tamda böyle saten fon yerine bu resimdeki gibi fon yapabilirsin tül krem fon lila olabilir mesela çok hoş olur.petekler camın yan duvarında oluyor yere kadar cam olunca .zebraya hevesin varsa oturma odasında olabilir bak