- 24 Kasım 2008
- 2.033
- 2.223
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #3.461
Cok hos olmus tatlim tatlim bereketli birikimler olsunEki Görüntüle 1288259 Kizlar bakin ne yaptim :))
Karanfilce,belkide kendin boyayabilirsin,o fiyat nedir oyle,cok pahali.koltuklarini seviyor ve kullanmak istiyorsan kendin boya,yada bu isi becerebikecek bir yakinindan yardim al.yok yapamam diyorsanda yenisini al,yada fazla odanvarsa fazla odana koy,sonra Kidman ikna.sonucta ev yeni olucak,e bide kendi evin,o yuzden,istedigin gibi. Dayayip dose.Tamam tutumluluk onemli ama,ev hayalini gercekledtirmisken,herdeyin en gizelini yap bence.Allah kolaylik versin.şimdik...
geztapocum sen annenle ilgilenirken ben de boş durmadım fiyat neyim araştırması yaptım.
benim koltukları biliyorsun malumm..
ben facede ev dekorasyon diye bi sayfa beğendim. kızın teki kv sinin 45 yılından kalma mobilyalarını boyatmış sana bildiğin fıstık gibi harika mobilyalar çıkmış.
bir de geçen salı bi doktor arkadaşa bebek görmesine gittik 1 yıl önce evlenmişti. eşyalarına bayıldım tam benim sevdiğim mordan. avangard denilen mobilyalar ama çok şık olmuş. mobilya kısımları sedef beyaz ama sanki pembemsi.
ben de internetten mobilyalarımı şöyle bişeylere dönüşterebilir miyim ki dedim ben o kadar avangard sevmiyorum çiçekli miçekli olsun;
Eki Görüntüle 1288373 Eki Görüntüle 1288374 (resimler alıntı)
neyse çarşamba günü de döşemecileri gezdim.
boyamalar dahil tüm takımı yeniletsem aşağı yukarı bana 5 bin, 2 koltuk ve gümüşlüğü çıkrtsam da 3 bin gibi rakamlara mal olacak.
aslında baya heveslenmiştim. olur mu diye düşünmeye başladım. okuldaki arkadaşlar boşşverr yeni mobilya al, onları öğrenci evine ver gitsin dediler.
ben sedef krem renk tahtaları, koyu ya da açık şık bi mor kumaşları, çiçekli berjerleri olan bi mobilya yaptırsam..
güzel olur mu.. olmaz mıı.. benim mobilyaları biliyorsun üstlerinde de tahta var. yeniler ise üst kısımlarında tahta olmuyor. mobilyalarım çok sağlam yazık olsun istemem. yenisini alacak paramız da olur inşallah o zamana. ama ne bileyim ben eski şeyleri değerlendirmeyi de çok severim. şöyle hoş bi şey çıksa nasıl güzel olur.
(kızlar yazcaklarımı merak etmeyin diye burdan yazayım dedim. İlgilenenlerin de fikirlerini alamayı çok iterim, bu konular hoşunuza gitmezsse de affedin beni artık)
Canım ben de ilk atmayı düşündüğüm hatta ilk gittiğim yer eskici dükkanı oldu. Adam en fazla 700 TL te alırım dedi.royem .!.:Karanfilce,belkide kendin boyayabilirsin,o fiyat nedir oyle,cok pahali.koltuklarini seviyor ve kullanmak istiyorsan kendin boya,yada bu isi becerebikecek bir yakinindan yardim al.yok yapamam diyorsanda yenisini al,yada fazla odanvarsa fazla odana koy,sonra Kidman ikna.sonucta ev yeni olucak,e bide kendi evin,o yuzden,istedigin gibi. Dayayip dose.Tamam tutumluluk onemli ama,ev hayalini gercekledtirmisken,herdeyin en gizelini yap bence.Allah kolaylik versin.
boyamam sanırım canım kendim yani olmaz boyayacak alan vs profesyonel de olmaz. e bi de kumaşlar kaplancak.. ben boyatmadan sadece kumaşı değiştirtmeyi bile düşündüm bi ara ama yakışmaz sanırım.Karanfilce,belkide kendin boyayabilirsin,o fiyat nedir oyle,cok pahali.koltuklarini seviyor ve kullanmak istiyorsan kendin boya,yada bu isi becerebikecek bir yakinindan yardim al.yok yapamam diyorsanda yenisini al,yada fazla odanvarsa fazla odana koy,sonra Kidman ikna.sonucta ev yeni olucak,e bide kendi evin,o yuzden,istedigin gibi. Dayayip dose.Tamam tutumluluk onemli ama,ev hayalini gercekledtirmisken,herdeyin en gizelini yap bence.Allah kolaylik versin.
Sağolasın canım..kızlaarr ben geldim
karanfilce annemin 30 yıllık koltukları var 6 7 senede bir boyatır döşer kullanır
mobilya yerleri beyaz boyalı pudra renk kumaşla kaplı avangard tarz koltukları var
keşke resmi olsa atsaydım sana. Sağlam mobilya bulmak çok zor artık. bence değerlendir
bende akşama annemler gelcek diye
tarhana çorbası
izmir köfte
pilav
yoğutlu karnabahar
karışık kızartma
salata
ayran
mozaik pasta yaptım
ama herşeyden az az yaptım
kimler İstanbulda yaa , hakaten buluşup kahve içme şansımız olsa keşke
karanfilce İstanbullu olmak eminönünde balık ekmek yemek vapurda çay simit yemektir bana göre.
zor şehir ama çok seviyorum ben İstanbul u.
tr lelli senle burda olma saatlerimiz tutmuyo hiç ama hep bakıyorum sana ne zaman girmişsin diye
Canım koltuklarının modeli uygunsa kaplatmak daha mantıklı ben de istiyorum evle ilgili değişiklik yapmak ama 2-3 yıl daha var.http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tuklarimi-kaplattim-eski-ve-yeni-hali.753882/
Şu sayfayı gördünüz mü?
Aslında bu sayfada koltuklardaki değişim de beni baya etkiledi diyebilirim.
attim sana da resimleri canımCanım koltuklarının modeli uygunsa kaplatmak daha mantıklı ben de istiyorum evle ilgili değişiklik yapmak ama 2-3 yıl daha var.