- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- 398
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #3.441
evet aslında haklısın. ben de hiç sevmiyorum boş durmayı ama dün canım çok sıkkındı. gerçi hala öyle elim hiçbirşeye gitmiyor.Canım boş durmak adami daha çok yorar bilirim.
Yıl sonları bizim de öyle olur.
Dun 8 saat üst üste dersim vardı. Simdi 2 saat girdim 2 saat boştayım. Sonra bi iki saat daha var ama dün sanki daha kolay geliyor bana.
gördüm canım.Dur yazcam şimdi oraya.
Insallah canim yaagünaydın kızlar
royem diş çıkarma gerçekten zor ve sancılı bir süreç kelimenin tam anlamıyla:) çabucacık çıkarsın da rahatlasın kuzucuk
Geçmiş olsun canım. İnşallah bi an evvel atlatır.Gunaydik kizlar,n. ilsiniz bakalim.Ben uyuyamiyom kac gecedir,kizim surekli aglayip duruyor,huysuz,bu geceyi iyi atlattik sayilir ama dun saat ucte uyanip,gulucukler sacti ortaliga :) uykusu var ama huysuz,dislerin cikmasi ne zormus yaa,yavrum cok zorlaniyor.
Maas geldi ve bizim elimize 300 kaldi ,saka gibi.Bunun 100unu maas gelmeden mecbur çekip mutfak alışverişi yapmıştık.Bu ayki hedefim insallah bu sefer basarabilirsem,parayı haftalara bölüp oyle kullanmak,Insallah yettirebilirim.Hedefimde mutfak ihtiyaclarini halledip,ay ortasında gelen paraya dokunmamak,Insallah basarabilirsem,cok ıyi olacak.
ALlahin emri peygamberin kavliyle 50tlne talibimTr lellicim ne kadar harçlık kurtarır?
Ayy yakın olsak çay kahve içerdik bi yerlerde.
Şimdi anlaşıldı enişteden paraları nasıl kaptığınALlahin Hakikaten gamberin kavliyle 50tlne talibim
Ay ne guzel oluru yaffuuu havada tam kahve icimlik istanbula alalim seni bi zahmetatla bakalim
Hakkaten kralıça yapıp gidiyo biziCivvenim gelmis begenmis gitmis
Bizden gizli pasta borek yemeyin agglaarriimmm...
ayy ne güzel olmuş,amaca göre kumbaraEki Görüntüle 1288259 Kizlar bakin ne yaptim :))
çok güzel olmuş canım...Eki Görüntüle 1288259 Kizlar bakin ne yaptim :))
Ne hoş olmuş içi ağzına kadar dolar inşallahEki Görüntüle 1288259 Kizlar bakin ne yaptim :))
Aleykümselam, inan çok aklımdan geçti teyzeye elam söylemek ama şimdi kim bunlar karanfil, terlelli, sevimsiz, royem pööff onlar da kim teyzenin aklını bulandırmayayım dedimAmma yazmışsınız kızlar.her topikte gezebiliriz tabii ama burayi bırakmayalım.valla ciddi ciddi duygusal bağ kurdum burayla.keşke bulusma şansımiz olsa isterdim sizi tanımak Annemin size selamı var.Öptüm hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?