şimdik...
geztapocum sen annenle ilgilenirken ben de boş durmadım fiyat neyim araştırması yaptım.
benim koltukları biliyorsun malumm..
ben facede ev dekorasyon diye bi sayfa beğendim. kızın teki kv sinin 45 yılından kalma mobilyalarını boyatmış sana bildiğin fıstık gibi harika mobilyalar çıkmış.
bir de geçen salı bi doktor arkadaşa bebek görmesine gittik 1 yıl önce evlenmişti. eşyalarına bayıldım tam benim sevdiğim mordan. avangard denilen mobilyalar ama çok şık olmuş. mobilya kısımları sedef beyaz ama sanki pembemsi.
ben de internetten mobilyalarımı şöyle bişeylere dönüşterebilir miyim ki dedim ben o kadar avangard sevmiyorum çiçekli miçekli olsun;
(resimler alıntı)
neyse çarşamba günü de döşemecileri gezdim.
boyamalar dahil tüm takımı yeniletsem aşağı yukarı bana 5 bin, 2 koltuk ve gümüşlüğü çıkrtsam da 3 bin gibi rakamlara mal olacak.
aslında baya heveslenmiştim. olur mu diye düşünmeye başladım. okuldaki arkadaşlar boşşverr yeni mobilya al, onları öğrenci evine ver gitsin dediler.
ben sedef krem renk tahtaları, koyu ya da açık şık bi mor kumaşları, çiçekli berjerleri olan bi mobilya yaptırsam..
güzel olur mu.. olmaz mıı.. benim mobilyaları biliyorsun üstlerinde de tahta var. yeniler ise üst kısımlarında tahta olmuyor. mobilyalarım çok sağlam yazık olsun istemem. yenisini alacak paramız da olur inşallah o zamana. ama ne bileyim ben eski şeyleri değerlendirmeyi de çok severim. şöyle hoş bi şey çıksa nasıl güzel olur.
(kızlar yazcaklarımı merak etmeyin diye burdan yazayım dedim. İlgilenenlerin de fikirlerini alamayı çok iterim, bu konular hoşunuza gitmezsse de affedin beni artık
)