Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Kızlaaar nerelerdesiniz bakalım..
Niye kimsenin sesi çıkmıyorr:44::44:

iyiylik , sağlık, afiyet canım sen nasılsın?

İyilik,sağlık canım benden de şükürler olsun..Aynı rutin hayat..
Yine sabah kalk,aynı işleri yap,aynı güzergahta yürüyüş yap,eve dön,aynı şeyleri yap..
Tek bir arkadaş yok,tek bir tanıdık yok..Sohbet edebileceğin tek bir insan yok..
Gezeceğin bir kasaba merkezinde bile değilsin..:26:
Küçültmen gereken bir popon var..
Allah sağlık sıhhat versin çooook iyiyim..
Rabbim bu günümüzü aratmasın..

ben her sabah erkenciyim canım çalışıyorum

Allah çalışmaktan ayrı bırakmasın,işlerinde kolaylık versin canım..
Çalışmaya alışınca evde oturmak çok çokkk zor..
Sanki evde canım çekiliyor..Bir gün evde sıkıntıdan patlayıp ölücem sanırım..

annem den gördüklerimi aklıma geldikçe aktarayım
tenrenin dibinde kalmış pilavı çorbaya katar atmaz..
yoğurt kaymaklarından tereyağ yapar ..
ekşimiş yoğurttan çökelek yapar ..
baytalayan ekmeği peksimet yapar ..

Keşke bende yürüyebilsem..
Yürüme parkuru vs yok yakınımda
çıkıp caddede yürüyüncede bön bön bakıyolar.
Gecen yıl 2-3 sabah uzaımdaki bir parka gittim ordada teyzeler yürüyodu bana evladım sen nerene yürüyosun dediler? utandım bir daha gitmedim..
yani onlara göre zayıf fit olmam benim yürümeme engelmidir?
Gülüyolar falan ama ben yürümeyi çok seviyorum ayrıca daha sıkı bir vücudum oluyo
Bu muhitten nefret ediyorum hiçbişi yok sevmedim sevemedim

Aaaaaaah canım Türkiye'de kaç yerde yürüme parkuru var ki?
Giyiceksin üstüne kabanını,asıcaksın çapraz çantanı,uzaktaki markete gider gibi yürüyüşünü yapıp geleceksin..
Eşofmanlı,spor ayakkabılı insanlara tuhaf tuhaf bakar maalesef bizim insanımız..
O teyzeler de o zihniyette olduğu için 50 yaşından sonra lömbür lömbür et oluyorlar.
Oysa ülkemize gelen 60 yaş civarı bayan turistlere bakın,çok azı kilolu ve göbeklidir..
Türk hanımlarına spor dendiğinde "her gün ev işi yapıyorum ya" diyorlar..
Onun için hepsinde göğüsler,göbekler,kalçalar almış başını gitmiş..
Tek başarına tek kişilik otobüsün koltuğuna zor sığıyorlar,hala bir yürüryüş yapmıyorlar vallahi hayret ediyorum..

Evde yürüyebilirsiniz arkadaşlar nete leslie yazın kaç mil istiyorsanız o kadar yürüyün...Kiloda müsriflik kadar önemli birşey...

benim iş yerinde durduğum saat çok az aslında toplasan haftalık 20 saat filandır. dışarda da işlerim oluyor, programlar oluyor vakıf işleriyle de ilgileniyorum. komşular bana bu yıl kızıyor seni istiyoruz artık göremiyoruz diye.
bir de bu yıl ayda 3 tane günlerim vardı hepsi iptal bir de olsa nasıl yetişcektim acaba

Son düzenleme:
Evde yürüyebilirsiniz arkadaşlar nete leslie yazın kaç mil istiyorsanız o kadar yürüyün...Kiloda müsriflik kadar önemli birşey...
Kesinlikle kilolu olmamak çok önemli bir şey..
Yeni doğum yapmış bayanları anlarım,rahatsızlıktan dolayı spor veya diyet yapamayanı anlarım ama sırf tembellikten dolayı yürümeyip kilolu gezen insanları anlamıyorm..
Ben bu dağ başında yürüyebiliyorsam her yerde yürünür,aksini düşünemiyorum..

Sinir bozucular
spor salonuna gitmek istedim onuda eşim istemedi klasik tabir nerene gidiceksin? çok mu ihtiyacın var?
püfs ama ben seviyorum napim
genelde kuzenlere gidersem mutlaka sabah akşam yürüyoruz (koru var 4 tur atıyoruz rahat)
koru felan olsa orda yürüyenler hep fit her sabah mutlaka yürürüm
kışın genelde 2-3 kilo alıyorum bu sebeden :26:
Evim çok büyük değil 2+1 diğer evim 3+1di 9mt bir koridoru vardı koşuyordum bile iyi oluyordu
bu evde malesef dolan dur odalar dipdibe
zaten tempolu yürümek lazım
tempolu yürümeye başladığımızdan 15 dk sonra ancak yağlarımız yanmaya başlıyormuş.

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar
israfa karşı ve elimden geldiğince tutumlu davranan biri olarak bende aranıza katılmak istiyorum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…