Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Aaaaaaah canım Türkiye'de kaç yerde yürüme parkuru var ki?
Giyiceksin üstüne kabanını,asıcaksın çapraz çantanı,uzaktaki markete gider gibi yürüyüşünü yapıp geleceksin..
Eşofmanlı,spor ayakkabılı insanlara tuhaf tuhaf bakar maalesef bizim insanımız..
O teyzeler de o zihniyette olduğu için 50 yaşından sonra lömbür lömbür et oluyorlar.
Oysa ülkemize gelen 60 yaş civarı bayan turistlere bakın,çok azı kilolu ve göbeklidir..
Türk hanımlarına spor dendiğinde "her gün ev işi yapıyorum ya" diyorlar..
Onun için hepsinde göğüsler,göbekler,kalçalar almış başını gitmiş..
Tek başarına tek kişilik otobüsün koltuğuna zor sığıyorlar,hala bir yürüryüş yapmıyorlar vallahi hayret ediyorum..

aslında onlar eskide kladı biliyor musun
bizim şehir baya muhafazakar sayılır ama parka yürüyüşe çıksam hep yanımda yaşlı yaşlı pardesü teyzeler hem yürüyüş yapıyor hem de spor

bizim şehir baya muhafazakar sayılır ama parka yürüyüşe çıksam hep yanımda yaşlı yaşlı pardesü teyzeler hem yürüyüş yapıyor hem de spor

Canım onda sıkıntı yok onlarda yaşlı ve kapalı çoğu ama sen zayıf olunca gülüyolar söyleniyolar cahillik oldukdan sonra yaşlı genç açık kapalı fark etmiyo

Evet canım o teyzeler yürüdükten sonra bir de oturup börekleri,dolmaları götürmeseler :KK56:
Böyle böyle bilinçlenme başlar inşallah,bizim yaşımızda gencecik insanlar bile üşenip yürümüyor,belli yaşın üzerinde teyzeler yürüyorsa onları tebrik etmek lazım :KK3:

Tr-lelli'cim Leslie için geniş bir eve ihtiyacın yok,zaten ekranın karşısında durduğun yerde yürüyorsun ama ben pek sevmiyorum..
Yağmur kar olmadığı sürece ter ata ata dışarıda yürümeyi seviyorum..
Ama Leslie'den de fayda görenler var diye biliyorum.

Canım onda sıkıntı yok onlarda yaşlı ve kapalı çoğu ama sen zayıf olunca gülüyolar söyleniyolar cahillik oldukdan sonra yaşlı genç açık kapalı fark etmiyo

Canım neresi orası öyle yürüyenle dalga geçiyorlar,yaklaşık 5 senedir ilden ile gezeriz,köyler de dahil olmak üzere deli gibi her gün yürüyüş yaptım,-en azından yüzüme karşı- kimsenin gülüp dalga geçtiğine şahit olmadım..
Küçük ilçe gibi bir yer mi canım,herkes birbirini tanıyor da ondan mı rahatsız oluyorsun acaba?:26:

Canım neresi orası öyle yürüyenle dalga geçiyorlar,yaklaşık 5 senedir ilden ile gezeriz,köyler de dahil olmak üzere deli gibi her gün yürüyüş yaptım,-en azından yüzüme karşı- kimsenin gülüp dalga geçtiğine şahit olmadım..
Küçük ilçe gibi bir yer mi canım,herkes birbirini tanıyor da ondan mı rahatsız oluyorsun acaba?:26:

cnm parkta yürüyen teyzeler dedi öyle güldü
Tanımıyorum hiçbirini ama çok büyük bi yer değil

Sinir bozucular
spor salonuna gitmek istedim onuda eşim istemedi klasik tabir nerene gidiceksin? çok mu ihtiyacın var?
püfs ama ben seviyorum napim
genelde kuzenlere gidersem mutlaka sabah akşam yürüyoruz (koru var 4 tur atıyoruz rahat)
koru felan olsa orda yürüyenler hep fit her sabah mutlaka yürürüm
kışın genelde 2-3 kilo alıyorum bu sebeden :26:

Evim çok büyük değil 2+1 diğer evim 3+1di 9mt bir koridoru vardı koşuyordum bile iyi oluyordu
bu evde malesef dolan dur odalar dipdibe
zaten tempolu yürümek lazım
tempolu yürümeye başladığımızdan 15 dk sonra ancak yağlarımız yanmaya başlıyormuş.

Canım ayakta yürüyorsun olduğun yerde lesli ile ama tabi o kadar darsa birşey diyemem sadece bir alternatifti söylediğim :)

cnm parkta yürüyen teyzeler dedi öyle güldü
Tanımıyorum hiçbirini ama çok büyük bi yer değil

Boşver onları sen çık yürü derin derin nefes al..:KK76:
Hem kafan dağılır,hem vücudun sıkılaşır,hem de kas-kemik yapın güçlenir.
Belli yaşın üstündeki teyzeleri biliyorsun her konu hakkında konuşmayı seviyorlar :KK1:

Canım ayakta yürüyorsun olduğun yerde lesli ile ama tabi o kadar darsa birşey diyemem sadece bir alternatifti söylediğim :)

Teşekkürler cnm tavsiyen için 90m2 yerinde yürünüyosa olabilir googleden araştırim bi bilmiyorum bilmiyodum yani

Son düzenleme:
kızlar ne çok yazmışsınız
kaç gündür topiğe giriyorum fakat okuyamadan çıkıyorum
bizim ufaklık nedeniyle...
hal böyle olunca birikmiş yazılar
okuyup geliyorum hemen :KK55:

bu arada sigaradan bahsedilmiş kısacık
eşim içiyor
ben sinir oluyorum :KK47:
ne yaptıysam vazgeçiremedim
sağlığına acıyordum önceden
şimdi hem sağlığına hem paramıza acıyorum
o parada oğluşumun ve benim hakkım var diyorum

bir de bugün trafik cezası geldi eve, 77 tl
hiç yoktan çıktı işte, ama çok fazla değil Allahtan
hem de arabayla ilgili işlerde cana geleceğine mala gelsin diyorum

herkese iyi akşamlar..diş dolgumu yaptırdımm.çok basit bişeymiş boşa dert etmişim
ağzımın uyuşukluğu tamamen geçmedi bi hoşuma gitmeyen şey uyuşturulmak:KK19:
yürüyüş konusunda hemen yakınımda 2 park var özel yürüme parkurlarıda var
yürüyüş yapan çok insanda varr
amaa evde ikiz bebeklerimde var onlarla çıksam onlar direk park istiycek ben yürüyemiycem kesinlikle arabada dolaşmayı sevmiyolar
hem havlarda soğuk
hal böyle olunca ben imkanlar olduğu halde mahrum kalıyorum.ama yazları eşimi bebeklerle bırakıp akşamları yürüyodum

offff eşimm 2 gündürr bi çeyreğimi alıp gelenedi unutuyomuşşş:KK4:
yarında almasın alıcam elinden paramıı:KK22:
onunla birlikte 3 çeyreğim olucakk ve dahada çoğaltıp onları bilezik yaptırcamm:KK3:

Son düzenleme:
eşim içiyor

Canım sigaraya verilen paraya çok acıyorum..:KK14:
O parayla ne yatırımlar,birikimler yapılır..
Abim geçen sene sigarayı bu belgeseli izleyerek bıraktı,eşine izlet istersen..

Allen Carter-Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu

Youtube'den izleyebilirsiniz sanırım.
Çocuğunuzu uyutun ve sakin kafayla izlesin,faydası olacağını düşünüyorum.:KK34::KK34:

herkese iyi akşamlar..diş dolgumu yaptırdımm.çok basit bişeymiş boşa dert etmişim
amaa evde ikiz bebeklerimde var onlarla çıksam onlar direk park istiycek ben yürüyemiycem kesinlikle arabada dolaşmayı sevmiyolar
hem havlarda soğuk
hal böyle olunca ben imkanlar olduğu halde mahrum kalıyorum.ama yazları eşimi bebeklerle bırakıp akşamları yürüyodum

Geçmiş olsun canım,korktuğun gibi değilmiş bak :KK34:
Sen her konuda istisnasın canım,maşallah iyi bile yetişiyorsun,bizim gibi aylak değilsin ki :KK4:
Sen günlük işini bitirsen bile ne kadar çok hareket etmiş oluyorsundur.
Kim bilir günde kaçkere çamaşır asıp,topluyorsun,kaç kere oyuncak kaldırıyorsun :KK9::KK9:
Bbebişlerin peşinden koşmak bile ne büyük bir spordur,Allah bağışlasın..:KK55::emir_bebek:

offff eşimm 2 gündürr bi çeyreğimi alıp gelenedi unutuyomuşşş:KK4:
yarında almasın alıcam elinden paramıı:KK22:
onunla birlikte 3 çeyreğim olucakk ve dahada çoğaltıp onları bilezik yaptırcamm:KK3:

Merhaba çeyrek altınları bilezik yapmak iyi bir fikir olmayabilir yanlış anlaşılmasın şu açıdan bilezik satılırken değerinden daha düşük fiyata gidiyor güya kullanıldığı içinmiş bu...ama çeyrek altınlarda değer hiç düşmez sattığın günki değerinden gider...

kızlar ne çok yazmışsınız
kaç gündür topiğe giriyorum fakat okuyamadan çıkıyorum
bizim ufaklık nedeniyle...
hal böyle olunca birikmiş yazılar
okuyup geliyorum hemen :KK55:
napıyor ahmetcik çok yaramaz mı?
eşim içiyor

geçmiş olsun canım..
İnşallah bırakır eşin sigarayı. çok içiyor mu?
hem havlarda soğuk
canım yeterince koşturuyorsun zaten.
ben de çok koşturan bi insanımdır spor yapmaya vakit bile bulamıyorum. kilom yok ama sağlıklı olmak için istiyorum aslında.
Merhaba çeyrek altınları bilezik yapmak iyi bir fikir olmayabilir yanlış anlaşılmasın şu açıdan bilezik satılırken değerinden daha düşük fiyata gidiyor güya kullanıldığı içinmiş bu...ama çeyrek altınlarda değer hiç düşmez sattığın günki değerinden gider...

kullanıldığı için düşmez de(genelde düşmüyor yani adama diyosun çeyrek olsun bilezik olsun abi hiç kullanmadım sattığın fiyattan ver yok)
ama iki kere al sat dan zarar kaybı olabilir çünkü her bozup tekrar yaptığında kuyumcu kar koyuyor.

kizlar emektar bilgisayarim bozuldu cok uzgunum..masraf olacagina mi yanayim,tabletle kk keyfi yapamiylrum ona mi yanaayim

X