- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #3.041
aaa sapında yazıyormuş metalex diye bilgisayardan bakınca gördüm fotoda :)
canım senin kek kalıbın varsa boşuna bi daha alma.
bak burayı önce bi oku keki yapmadan önce:
http://alyaberke.mutfaksirlari.com/2013/05/28/lezzetlive-kabarmis-bir-kek-yapmanin-puf-noktalari/
çok geçmiş olsun,Allah şifa versin inşallahgünaydın kızlar
dun kayınbabam ameliyat oldu, yoktum,
geçmişi okuyım gelıyorum
ya gerçekten bende gıcık oldum şu anjiyo meselesine.özel mi devlet hastanesi mi bu hastane?Günaydın herkezlere
babam dun yıne olmadı anjıyo
doktor almanyaya gıtmıs artık cuma sabahı bır daha yatıs olacak.
eve gıttıgımde esım yemek yapmıştı
bugune bende yeşil mercimek ve makarna var ve mücver yapmayı düşünüyorum akşama birde.
gece oglanı uyuturken uyuya kalmışım her zamanki gibi bir uyandım gece saat 1
yediklerimizi içtiklerimizi salonda yaymışız tabi
ben hala kumbaraya kuruş atabilmiş değilim
elimizdeki para önümüzdeki perşembetye kadar yetsin diye bir taraflarımı yırtıcam o yani
sanırım 120 tl filan para kaldı
sonracıma eşimin yarın aksam arkadasları gelecektı severim kendilerini ancak cuma akşamı bende calısıyorum ayretten babam yarın anjıyo olursa , benim aklım ister istemez onda olacak ayretten kalırlarda. içki içmelerinide istemiyorum ama kesin öyle olacak. napsam bilmiyorum eşimede henüz söylemedim ama .
sonracıma benim oğlanı basketbol veya yüzme kursuna vereyim diyorum.
zaten okula para vermiyoruz birşeyden daha nasiplensin diyorum.
ingilizceye gelince harf harf öğretmemişlerdi bize ama bilmiyorumtr_lelli acıkcası.
sen kursa verdinmi oglanı?
birde oglana yazı tahtası alayım diyorum
dün bir konu vardı cocuk sayıları bilmiyormuş öğrenemiyormuş , diye bende dün
buarada boyama sayfaları aldım sayıları sordum acıkcası 1-10 kadar hepsini tanımadı
1-2-3-5- ve 10 tanıdı canımda sıkıldı yanı bu duruma
napsam ne yöntemle öğretsem bilemedim https://www.google.com.tr/search?q=sayı öğrenme&es_sm=93&biw=1440&bih=799&tbm=isch&source=lnms&sa=X&ei=rFs_VOu1KcXT7Qb6qYCoCg&ved=0CAcQ_AUoAg#facrc=_&imgdii=_&imgrc=jXkRuTbMIT2KMM%3A;1iJEsGGiD1X9ZM;http%3A%2F%2Fwww.bilgiustam.com%2Fresimler%2F2012%2F06%2F1634-RESIM1-300x300.jpg;http%3A%2F%2Fwww.bilgiustam.com%2Fsayilar-ve-cocuklar%2F;300;300 şu tarz birşeymi alsam
sizin cocuklar benimkinden büyük daha bilgilisinizdir sanıyorum
bende hiç harf harf öğretildiğini duymadım ingilizceninKizlar harf harf diyince ben mi yanlis anlattim sizmi yanlis anladiniz bilmiyorum alfabeden basladilar diyim
Ornk:
A-ey
B-bi
C-si
Bu alfabeden bahsediyorum okulda boyle baslamadi ama kurs burdan basladi
Bu aradab12 kan demir normalmis ama seker cikicak sanrim bende
Sinirin 3tik uzeundeyim
Sınir 106 ben 109
Sekermi var acaba bende
Dr dikkat et dedi
Canım sıkıldı
geçmiş olsun canım..günaydın kızlar
dun kayınbabam ameliyat oldu, yoktum,
geçmişi okuyım gelıyorum
ütü kelimesini duyasım yok valla :)kızlar dün hamsi yaptım bugün de ebze günü olsun.
annemin getirdiği yeşil fasülye vardı. onu yapayım yanına da pilav.
kızlar bi dünya da ütüm var napcam ben o ütüleri :)
diş ağrısı için karanfili demişmiydim ağrıyan yere koyunca şıp diye kesiyor.Allah inşa_sekerpare_ biliyorum ancak bence değişen birşey olmayacak kayınpederim sürekli içen birisi
cocuklarıda içkiye alışkın
eşim sadece arkadaşlarına gittiğimizde yada arkadaşları geldiğinde içiyor
bu sebebten çok gitmek istemiyorum
ama değişen birşey olacağını sanmıyorum acıkcası
buarada bu akşam kayınpederlere gidecekmişiz.
oraya ne zaman gitsek son zamanlarda oglanın dişi agrıdı inşallah bu akşam tutmaz
güzel görünüyor bi zaman deneyeyim ben bunuYemek olayi şöyle : patlıcanları minik minik doğradım kurbandan kavurma vardı pişmiş onu domates biber bir baş sarımsak salçali su sıvıyağ hepsini harmanladım tepsinin içinde verdim fırına valla mis gibi kebap oldu başka bişey yapmıcam kalmasın bitsin .kurufasulye çekti canım yarın onu yapcam .
İnanmazsınız belki ama bende ütüyü çok severim.biri hayrına evimi temizlerse bütün gün ütü yapabilirim evde,ama ev temiz olmadığında yapasım gelmiyor malesefSiz şimdi bana gülersiniz belki ne ters kadın diye valla benim şikayet etmeden yaptığım tek iş ütüdür.Baya severim yani.stas kek yap adamcağız seviyomuş yazık ama borcamda kek güzel olmaz kabarmıyo hemde geç pişiyor.trlelli ben anladım senle ben sonbahar depresyonundayız bence gel biz psikoloğa gidek bacı ...Amaan bende iyice mahalle muhabbetine bağladım .valla sizi samimi gördum de ondan.Cute cevap yazmasanda olur önemli değil bişey verebildiysem ne mutlu .