Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Kizlar harf harf diyince ben mi yanlis anlattim sizmi yanlis anladiniz bilmiyorum alfabeden basladilar diyim
Ornk:
A-ey
B-bi
C-si

Bu alfabeden bahsediyorum okulda boyle baslamadi ama kurs burdan basladi

Bu aradab12 kan demir normalmis ama seker cikicak sanrim bende
Sinirin 3tik uzeundeyim
Sınir 106 ben 109
Sekermi var acaba bende

Dr dikkat et dedi

Canım sıkıldı

benim kek kalıbım yok canım.çeyizime bile almamıştım o kadar sevmiyorum düşün.. evlenince pasta yapmak için kelepçeli olanlardan aldım bir tane 5 tl mi ne vermiştim.dandik çıktı 5 sefer ya kullandım ya kullanamadım..
eşim ıslak keki çok seviyor onu yapacağım zamanda şu meşhuurr hediye borcamlarda yapıyordum.ama dedim ya 2 senedir yapmadım desem yeridir..
ama inşallah bundan sonra bir düzen oturtup belli aralıklarla yapacağım,ben sevmiyorsam eşimin günahı ne di mi

ya gerçekten bende gıcık oldum şu anjiyo meselesine.özel mi devlet hastanesi mi bu hastane?
hastalara boşu boşuna stres yaşattırıyorlar

b
bende hiç harf harf öğretildiğini duymadım ingilizcenin
tahlil sonuçları içinde çok sıkma canını benim annem de babam da şeker hastası.bende korktuğum için belli aralıklarla ölçtürüyorum bazen tam sınırda bazen 2-3 puan fazla çıkıyor dr. bu bir iki puanı çok baz alma diyor bana.Ama genetik olabileceği için sen yine de dikkat et diyor.

şeker in ana sebebi stres canım.ne kadar stresten uzak durursan senin için o kadar faydalı..bu bayramda kendini çok üzdün belki de o yüzden böyle çıktı.

Hic cikmazdi suan yine streslerdeyim
Yine babam dertlerimle sıkmak istemiyorum artik kimseyi sadece cnm sıkın
Dr d stresten uzak durcaksin dedi ama benim heryerim stres icinde

İsyan etmemek icin tovbe estagfurullah cekiyorum bukadar hassas biri icin bu kadar yuk cok artik
Bunyem kaldirmiyo ben zaten zayifim goren zayiflamissin diyo
Bazen niye yasiyorum ki diyorum

Oglum arkadasinda onu almaya gidicem RAbbim mubarek gunde hepimize once saglik sonra huzur versin

Amin ecmain.

tr_lelli ben ingilizce biliyorum canım ama alfabeyi say desen oturup düşünürüm
alfabeden öğrenmeye başlamamıştık kesinlikle.

_sekerpare_ bana yazdıkların terapi gibi
cok güzel
zannetme tepkisizim , yazacak birşey bulamadım
teşekkür ederim.
sonraki sürecide paylaşırım seninle. Allah kabul etsin şimdiden

tr_lelli,
ben anadolu lisesi mezunuyum hem de 5. sınıftan sonra gidip hazırlık dahil 7 yıl okuyanlardan.
harfleri ve okunuşları zaman zaman öğrendik ama direk ilk baş klasik my name.. is your name is.. di.
hatta kitaplarımız da ingiltere oxford dan geliyordu.

kızlar dün hamsi yaptım bugün de ebze günü olsun.
annemin getirdiği yeşil fasülye vardı. onu yapayım yanına da pilav.
kızlar bi dünya da ütüm var napcam ben o ütüleri :)

diş ağrısı için karanfili demişmiydim ağrıyan yere koyunca şıp diye kesiyor.Allah inşa

Siz şimdi bana gülersiniz belki ne ters kadın diye valla benim şikayet etmeden yaptığım tek iş ütüdür.Baya severim yani.stas kek yap adamcağız seviyomuş yazık ama borcamda kek güzel olmaz kabarmıyo hemde geç pişiyor.trlelli ben anladım senle ben sonbahar depresyonundayız bence gel biz psikoloğa gidek bacı ...Amaan bende iyice mahalle muhabbetine bağladım .valla sizi samimi gördum de ondan.Cute cevap yazmasanda olur önemli değil bişey verebildiysem ne mutlu .

Yemek olayi şöyle : patlıcanları minik minik doğradım kurbandan kavurma vardı pişmiş onu domates biber bir baş sarımsak salçali su sıvıyağ hepsini harmanladım tepsinin içinde verdim fırına valla mis gibi kebap oldu başka bişey yapmıcam kalmasın bitsin .kurufasulye çekti canım yarın onu yapcam .

güzel görünüyor bi zaman deneyeyim ben bunu

İnanmazsınız belki ama bende ütüyü çok severim.biri hayrına evimi temizlerse bütün gün ütü yapabilirim evde,ama ev temiz olmadığında yapasım gelmiyor malesef

Bugün işten birkaç kişi beraber yemeğe çıkıyorduk öğlen. Aralarında yaşca benden büyük olan bana bizi yemeğe mi götüreceksin, aaaa yemek mi ısmatlayacaksın şekilinde konuşmaya başladı. Öğlen onun hesabını da ödemek zorunda kaldım. Bir yemeğin parasında değilim ama böyle emrivaki olunca da insan kızıyor. 23 tl. 4 tl de kumbaraya attım.

Geztapomm gitmekle kalmayalim valizi falan alip yerleselim anca iyi olurum ben

Elbise aldim ben
Ogluma kitap kendimede 2kitap aldim
Oglus hamburger yedi
İyi yurudum bugun

Elbise 50tl
Kitaplar 35tl
Hamburger12tl

Gitti yine paraciklarim

Bu arada hemen ust sokagamizdaki ortaokul tv cikmis mudur yardm. Darp etmisler hemde anonslarindan rahatsiz oldugu icin adam kafa goz dalmis
Bugunde lokantada silahli catisma olmus
Anacuummm nasil kalabalikti teksas gibi noluyoo bu millete yahuuu kudrmuslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…