hayırlı sabahlar,hayırlı cumalar kızlar..
ya benim şuan için bu konuda fikir danışabileceğim kimse olmadığı için çok utanarak size bir şey sormak istiyorum.dün afedersiniz ilişkiden sonra bir karın ağrısı girdi aman Allah'ım nasıl bir ağrıdır öyle,yarım saat öylee kıpırdamadan yattım sonra zor bela kendimi banyoya attım.sıcak su biraz iyi geldi ama çok korktum kızlar..p.tesi rutin dr.kontrolüm vardı gitmişken kadın doğuma da görüneceğim ama o zamana kadar içim rahat etsin istiyorum.neredeyse 3 sene olacak d.k hapı kullanıyorum acaba kist falan mı var mı diye korktum,nette baktım biraz iltihap yada kistten kaynaklı olabilir diyor.aranızda böyle birşey yaşayan ya da duyan var mı?
bir de p.tesi dr.kontrolünden sonra eşimin kuzenine ev ziyaretine gideceğiz.kız evleneli 1 sene oldu evine gidemedik.yeni de hamileymiş.sizce nasıl bir hediye almalıyım..benim aklıma evi için şık bir çerçeve,anneliği için de bir de bebek bakımıyla ilgili bir kitap alabilirim diye geldi.aslında fırsatım olursa hafta sonu çerçevenin içine etaminden eşiyle başharflerini işlerim diye düşünüyorum ama bilmiyorum yetişir mi