- 25 Mart 2010
- 4.011
- 3.918
- 49
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #3.061
Ayy bu almanları sevmem ama alman usülü iyi bir yöntem valla ha haoyyttt derdim ben olsam diycem ama diyemezdim ben de senin gibi yapardım sanırımBugün işten birkaç kişi beraber yemeğe çıkıyorduk öğlen. Aralarında yaşca benden büyük olan bana bizi yemeğe mi götüreceksin, aaaa yemek mi ısmatlayacaksın şekilinde konuşmaya başladı. Öğlen onun hesabını da ödemek zorunda kaldım. Bir yemeğin parasında değilim ama böyle emrivaki olunca da insan kızıyor. 23 tl. 4 tl de kumbaraya attım.
Bizimki de...Ütüyü sevenlerden biri de benim
Karanfilce bizim programimiz yine degiscekmis
uygulamada öyle olmuyor canım ev hanımlığı ...Evde olunca her yer daha çok batıyor çalışırken yaptığından daha çok iş yapıyosun.Ayrıca ne kadar iyi komşun olursa olsun artık eski samimiyetler kalmadı günümüzde küçük çocuğum var diye küçük çocukluya gitsen çocuklar didişir rahat vermezle r çocuğu büyük olana gitsen evi dağılacak diye istemez .İnsanlar bi garip oldu artık .Hergün çarşıya pazara gidemezsin çünkü paran kısıtlıdır.O yüzden tatlım çalış sen daha gençsin valla en iyisi ... euzu besmele çek şeytan da kahrolsun canım benimHERKEZE günaydın
babam yine hastanede anjıyo için
sabah 5.30 kalktım sürüne sürüne cocugu hazırladık eşimle amcama bıraktık hemen eve döndüm işe gitmek için 15 dk vardı evi toplamalıyım diye kan ter içinde eve döndüm ama hiç bişey yapamadım ac karnına oturdum sigara içtim.
kesinlikle ben şuanda cocugumla telaşsız bir kahvaltı ediyor olmalıydım oglumu okula bıraktıktan sonrada komsudakı kahve gunune gıtmelıydım.
bu ne arkadas vallahi bu nedir ya
ne cabuk coktum vallahi aldıgım para ne bilim 1500 liranın altında olsa sanki koy vericem calısmıcam
uf
buarada cumanız mubarek olsun seytan bana vesvese verıyor bugun
sen de bize yazıyon bu arada di mi :)Hayırlı sabahlar kızlar...
5. Dersimdeyim.
Öylegüzel bi uygulama hazirladim çocuklara konuyu pekiştirsinler diye harıl harıl onu yapıyolar.
canım nasıl densin. o zaten yüzsüzlük yapmış. olmaz desem gerilirdi herhalde ortalık. yıllarca da susmazdı.Ayy bu almanları sevmem ama alman usülü iyi bir yöntem valla ha haoyyttt derdim ben olsam diycem ama diyemezdim ben de senin gibi yapardım sanırım
canım o ağrı üşütmeden olabilir enfeksiyonda zaten üşütmeden oluyor .Ama yine de bir git jinekoloğa .Zaten en az yılda bir gitmeliyiz de ihmal ediyoruz.hediyeyi de güzel düşünmüşsün canım ama kitabı boşver bebiş doğunca ona bişi alırsın bence.hayırlı sabahlar,hayırlı cumalar kızlar..
ya benim şuan için bu konuda fikir danışabileceğim kimse olmadığı için çok utanarak size bir şey sormak istiyorum.dün afedersiniz ilişkiden sonra bir karın ağrısı girdi aman Allah'ım nasıl bir ağrıdır öyle,yarım saat öylee kıpırdamadan yattım sonra zor bela kendimi banyoya attım.sıcak su biraz iyi geldi ama çok korktum kızlar..p.tesi rutin dr.kontrolüm vardı gitmişken kadın doğuma da görüneceğim ama o zamana kadar içim rahat etsin istiyorum.neredeyse 3 sene olacak d.k hapı kullanıyorum acaba kist falan mı var mı diye korktum,nette baktım biraz iltihap yada kistten kaynaklı olabilir diyor.aranızda böyle birşey yaşayan ya da duyan var mı?
bir de p.tesi dr.kontrolünden sonra eşimin kuzenine ev ziyaretine gideceğiz.kız evleneli 1 sene oldu evine gidemedik.yeni de hamileymiş.sizce nasıl bir hediye almalıyım..benim aklıma evi için şık bir çerçeve,anneliği için de bir de bebek bakımıyla ilgili bir kitap alabilirim diye geldi.aslında fırsatım olursa hafta sonu çerçevenin içine etaminden eşiyle başharflerini işlerim diye düşünüyorum ama bilmiyorum yetişir mi
mutsuz olmamak için insanlardan sıfır beklenti bunu yapmak zorundayız .yani aslında hakluısın geztapo ama ne bileyim
illa anam babammı olmalı bak işte onlar iptal olunca böyle hepimiz ayakta geciriyoruz bu zamanları.
dün akşam kayınvalidemlere gittik, nasıl baban daha anjıyo olmadımı dedi. ne munasebet ya , insan bir arar bir sorar insansınız siz dimi? bende annemle konuşmuşlardır diye acıkcası babam olmadı dıye aramamıstım ama sınır oldum .
komsuluga gelınce haketten yok benım gorusebılecegım yanı ne bılım canım sıkılsa kendımı atacak bır arkadasım yok
herkeze bır kulp buluyorum
bılmem artık benmıyım sorunlu olan ama oyle yanı
Evet gerçekten çok ihmalkarız.biryerimiz ağrımadan gitmiyoruz doktora.en son diş doktoruna kanal tedavisi için gitmiştim,2 sene olacak kontrole gitmedim düşün.canım o ağrı üşütmeden olabilir enfeksiyonda zaten üşütmeden oluyor .Ama yine de bir git jinekoloğa .Zaten en az yılda bir gitmeliyiz de ihmal ediyoruz.hediyeyi de güzel düşünmüşsün canım ama kitabı boşver bebiş doğunca ona bişi alırsın bence.
He ya anca o zaman fırsatım oldu.sen de bize yazıyon bu arada di mi :)
hayırlı sabahlar,hayırlı cumalar kızlar..
ya benim şuan için bu konuda fikir danışabileceğim kimse olmadığı için çok utanarak size bir şey sormak istiyorum.dün afedersiniz ilişkiden sonra bir karın ağrısı girdi aman Allah'ım nasıl bir ağrıdır öyle,yarım saat öylee kıpırdamadan yattım sonra zor bela kendimi banyoya attım.sıcak su biraz iyi geldi ama çok korktum kızlar..p.tesi rutin dr.kontrolüm vardı gitmişken kadın doğuma da görüneceğim ama o zamana kadar içim rahat etsin istiyorum.neredeyse 3 sene olacak d.k hapı kullanıyorum acaba kist falan mı var mı diye korktum,nette baktım biraz iltihap yada kistten kaynaklı olabilir diyor.aranızda böyle birşey yaşayan ya da duyan var mı?
bir de p.tesi dr.kontrolünden sonra eşimin kuzenine ev ziyaretine gideceğiz.kız evleneli 1 sene oldu evine gidemedik.yeni de hamileymiş.sizce nasıl bir hediye almalıyım..benim aklıma evi için şık bir çerçeve,anneliği için de bir de bebek bakımıyla ilgili bir kitap alabilirim diye geldi.aslında fırsatım olursa hafta sonu çerçevenin içine etaminden eşiyle başharflerini işlerim diye düşünüyorum ama bilmiyorum yetişir mi