- 25 Mart 2010
- 4.011
- 3.918
- 49
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #3.001
Trlelli sabırda bisüre sonra seni yiyp bitiriyo dert sahibi oluyosun. Karanfille benimki fazla bence .Allah islah etsin benim eltim gibisini .canım elbise gayet hoş üstüne ne renk ceket giycen kırmizı ne güzel olur neyse evde ne varsa .ya da kırmızı ayakkabı çantan varsa ya da tamamen simsiyah olup boynuna kırmizi fular çok hoş olur bu arada ben ankaradsayım canimBende sabretme konusunda karanfilce ve geztapoya sasirdim buyuk sabir
Ben dayanamadigimdan gorusmuyorum zaten sus sus nereye kadar
Sen sustukce buakilli saygili edepli demiyolar valla aksine enayi diyolar dahada tepene cikiyolar
Bazen Allah beni dostlarimdan akrabalarimdan(esimin) korusun diyorum dusmanimla ben bas ederim.
Ay geztapooo
Ay canım çok üzüldüm
Ne denir ki yani
Allahım iyilerle karşılaştırsin
Benim de iki eltim olcak ilerde
Bakalim nasıl olcak
ben senin kadar ya da karanfilce kadar sabırlı degilim
Huyum da kötü biraz canım bence sen eltin olunca başatan mesafeli ol abla olma arkadaşda olma sadece elti ol.böyle yapınca degerli olursun.Allah seni de iyilerle karşılaştirsin gerçekten çok zor.Destegin ve duan için sağol
Atlatamam böyle durumları
Sen de cok sıkma canını
Arkanda duran eşin ve çocuğun var cok şükür
Ben de okuldayim
Aslında 11.20de bitti dersim ama
1de toplantı var
O arada eve gitmedim
Aslında gidicektim ama yağmur yağdı, kaldim
İnşallah toplantı çabuk biter.
Aile günümuz var cuma akşamı ,esler de var.Ne yapacağımı gercekten bilmiyorum.Okuldayım. Anca okuyorum. Çıkışta da işletmeye gitcem.
Geztapocum seni çok iyi anlıyorum, gözünün önünde insanlar saçma sapan bi tartışma içinde boğuşup duruyor. Senin de aklında gayet makul bi çözüm var diyveriyorsun ve suçlu da seni buluyorlar.
Bazı insanların içinde sürekli bi kurt kaynar durur. Allah o insanları bizden uzak etsin.
Neleri affettim görmezden geldim. Çünkü kin insanı bitiriyor. Ufacık bişeyden kin tutan ve konuşulup tatlı dille bağlanmaz diyorsun. Sen yine de konuşmaya çalış canım bu böyle olmaz. Konuşursan homurdanıp durmaz gibi geliyor bana.
Ahh benim yaram da bu Sılayi rahim.Yani rabbimin karşısına yüzü kara çıkmamak .Kızlar beni en çok bağlayan sılayı rah
Sevimli inşallah Rabbim iyi eltilerle karşılaştırsın canım.
Trlellicim Rabbim dosttan da düşmandan da korusun..
belki pek severek yapmadığımdan çıkmıyordur kekler..buaralar canım pek tarçınlı birşeyler çekiyor en kısa zamanda bende bi kek kalıbı alıp tarçınlı bir kek yapayım da deneyeyim bakalım bu yöntemle sağsalim çıkarabilecek miyim kekiStatis kek kalıbın bu canım
5 TL te de çok vardı ama ben bunu 25 TL tealdim markası metalex miydi neydi hatirlamiyorum.
İİçine tereyağ sür sonrada un dök bolca unu içinde her yere bulastir fazla unu dök geri o zaman cikiyor.
Eki Görüntüle 1270261
aaa sapında yazıyormuş metalex diye bilgisayardan bakınca gördüm fotoda :)belki pek severek yapmadığımdan çıkmıyordur kekler..buaralar canım pek tarçınlı birşeyler çekiyor en kısa zamanda bende bi kek kalıbı alıp tarçınlı bir kek yapayım da deneyeyim bakalım bu yöntemle sağsalim çıkarabilecek miyim keki
Bizde isterizzzzzzzzTuh hepinizin canını çektirdim mi