- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #2.741
aa ben lahana sarması yaptım 1.gunun aksamıyok canım estağfirullah..
Allah o günleri bir daha göstermesin canım.. o günleri de aratmasın.
ben bu mevsimde anca patlıcan ve kabak alırım.
bir de balık almanı tavsiye ederim hem de ucuzlamış şu sıralar.
lahana, karnıbahar, pırasa ve ıspanak gibi şeyleri daha soğuklarda tercih ediyorum.
Kabağı ince ince kıyarım, hafif yağda kavururum. Ortalara doğru biraz da salça koyarım biraz da onla kavurum yanına da sarımsaklı yoğurt ve pilav iyi gider mesela. Arada da mücver yaparım. Kv güzel bi yemek yapıyo kabaktan ama benonun gibi yapamıyorum lezzetli olnuyor benimki. İçine şeker filan da katıyor az bişey.aa ben lahana sarması yaptım 1.gunun aksamıtr_lelli soylıcektımde unuttum ya
o lahanadan kalan lahanayıda yemek yapmayı dusunuyorum ,yeşil mercimek var, sonracıma ,patlıcan kabak var ama ne yapıyorsun bunlarla kızartma filan değil sanırım dimni?
kabagı mucver ııcn almıstım ama bana 1 ana yemeklık lazım
olmadı aksam gıdınce bakıcam bakalım pazardan
Bizimkiler dört dörtlük yapmadı ama ellerinden geleni yaptılar sağolsunlar yine de...yatak odası,yemek odası ,perdeler bir takım koltuk,salona iki halı,buzdolabı ve çamaşir makinesi aldılar.kalan herşeyi ailem yaptı.bulaşık makinesi dörtlu ocak ve davul fırin mutfagin tüm eşyası 3+1 evin diğer tüm halıları ,ev tekstili aklıniza gelecek hersey...Allah iki aileden de razı olsun.Ama ben sağlıklı olup çalışıp kendi beğendiğim ,kendi seçtiğim eşyayı almak isterdim.evim bölümünde resimler var bakabilirsiniz .Ancak bu kadar işte ne yapalim Rabbim inşallah ahretimizi güzel eylesin.Ayy hakikaten şu oğullarına ev bile alıp herşeyini dört dörtlük yapanlar kimler? Herkes aynı konulardan muzdarip bi şekilde.
amin inşallah da..onlar senin seçtiklerini almadılar mı kafalarına göre mi aldılarBizimkiler dört dörtlük yapmadı ama ellerinden geleni yaptılar sağolsunlar yine de...yatak odası,yemek odası ,perdeler bir takım koltuk,salona iki halı,buzdolabı ve çamaşir makinesi aldılar.kalan herşeyi ailem yaptı.bulaşık makinesi dörtlu ocak ve davul fırin mutfagin tüm eşyası 3+1 evin diğer tüm halıları ,ev tekstili aklıniza gelecek hersey...Allah iki aileden de razı olsun.Ama ben sağlıklı olup çalışıp kendi beğendiğim ,kendi seçtiğim eşyayı almak isterdim.evim bölümünde resimler var bakabilirsiniz .Ancak bu kadar işte ne yapalim Rabbim inşallah ahretimizi güzel eylesin.
Evet canım ama o morları sonradn biz aldık eşimle .Evlenirken oturma odama görümcemin eski kanepelerini yüzletip bana vermişlerdi üc yıl sonra borç harç biz aldık o morları.amin inşallah da..onlar senin seçtiklerini almadılar mı kafalarına göre mi aldılarbuarada evine baktım gayet güzel,ben de moru çok severim
ahh işte yapanlar da böyle yapınca iyi ki de karışmamışlar diyor insan..Evet canım ama o morları sonradn biz aldık eşimle .Evlenirken oturma odama görümcemin eski kanepelerini yüzletip bana vermişlerdi üc yıl sonra borç harç biz aldık o morları.
bizimde dün akşam evde biber kavurmasıyla, makarna vardı
bu akşama nohutve bu aksam pazarımız var ama cogu seyımız var allah yapmayı nasıp etsın alıp atınca sınırım bozuluyor
canım ben işte başarı, şifa, evlilikteki muhabbet , cocugun söz dinlemesi için , sonracıma maddi manevi mutluluk için kendim öyle ihtiyacım oldugunu düşündüğüm seyleri not almıştım , bir sayfada cok güzel acıklamalı bulmuştumda .
ben zikir matikle masanın altından takılıyorum cnaımgün içinde 3500 kadar çekebiliyorum canım
canım bende sana hep onu sorucam naptın alısverısı naptın alısverısı diye sımdı okudum bır derı ceket almıssın
ben hala kıslık herhangı bırsey almadım ne bana ne oglana ne esıme.
esımın muhtemelen 18 ekımde dıslerı yapılacak anestezı ıle olacak
o gun ona yenı bır kat pıjema alayım dıyorum, yenı sezonlar hep 34 tl fılan evdekıelrde hep penye ama kısın ıcın kadıfe fılan olsa daha ıyı olacak baktım lcw outlette 20 tl var kadıfe pıjema alsammı almasammı dıye dusunup duruyorum buara
buarda oglun 10 yasınamı gırecek?
masallah ona.
Bugün evdeyim... Kendime izin verdim. Gitmiyorum işe. Önce hastaneye gidip iğnemi yaptırdım. Şimdi koca bir fincan kahve içiyorum. Okumam gerekn bir rapor var 5-10 sayfa kaldı. Onu okuyup mail atacağım. Öğlen oğlumu okuldan alıp öğretmeniyle konuşacağım. Beraber yemek yeriz. Sonra pazara markete pdikoloğa gideceğim.
geztapo evin çok güzel huzur dolu zaten sen de huzur dolusun
oğluşun da pek tatlı maşallah[
Canım teşekkür ederim Allah isteyen herkese evlat tadı aldırsın cumasının hürmetine senin de kucağını doldursun inşallah .geztapo evin çok güzel huzur dolu zaten sen de huzur dolusun
oğluşun da pek tatlı maşallah
Canım geztaponun üstüne mouse getir tıkla geztapo tarafından açilan tüm içeriği arattır diyosun ordan çıkıyoNereden bakıyorsunuz?
ayy evet kesinlikle.. az uz değil baya bişey aldılar hiç almayıp daha beterini de yapabilirlerdi.Karanfilim ya ben çok heves ediyorum bu da benim yumuşak karnım.kendime ait bir evim ve kendi beğendiğim eşyalarım olsun .tabi herşeyin başı sağlık seninkilerde az çok bişiler almış yine bir çöp almayanlar var bdv de okuyoruz gerçek hayatta görüyoruz buna şükür ne yapalım
Canim arkadasimin k.psi boyle ama boylelerinede kotu gelin catiyoAyy hakikaten şu oğullarına ev bile alıp herşeyini dört dörtlük yapanlar kimler? Herkes aynı konulardan muzdarip bi şekilde.