- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
-
- Konu Sahibi karanfilce
afiyet olsun canım..Bir de bugün evde bayat ekmeklerim vardı bi sürü.
Onları küp küp doğradım bir güzel actifry'a attım,birazcık tereyağ ve bol baharat attım..
10 dakikada kıtır kıtır çorba ekmeklerim oldu..
Eşim de ben de çok severiz..
Daha önce aynısını fırında yapardım..Ekmekler ziyan olmasın diye..
Aklınızda bulunsun..
çok iyi olmuş güle güle oku kitaolarınıHanımlar merhaba
Az önce eşimle gezmelere gittik,kitap aldım yine maalesef en büyük zaafım..60 tl verdik..
Biraz sebze meyve alışverişi yaptık,yemek falan derken gitti paralar..
Bir de kızlar bugün eşimle ata lira alacaktık..avm'ye gitmişken alalım dedik.Kuyumcuya sorduk 600 tl dedi
Çok şaşırdık çünkü sabah netten baktım 554 tl idi paramızı ona göre hazır etmiştik..
Vazgeçtik almadık..Sonra avm dışında bir kyumcudan sorduk 554
Aman Allah'ım bu kadar fark oluyor mu,bunca yıldır birikim yaparım ilk defa bu kadar farka denk geldim..:44::44:
Boşuna gidecekti 50 tl..Kitaplarımı aldım o paraya..
Merhabalar birikimci hanımlar
Bizim de eşimin kredi borcu vardı, öğrenci kredisi icralık olmuştu.
Nasıl mödeyelim diye düşünürken güne katıldım, bu ay bendeydi. Eşimin kredi borcunu ödedik, üstüne para kaldı onu da yarın altına çevirip saklayacağım.
Günler güzel oluyor, küçük meblağlar gibi görünse de işimizi görüyor. Gerçi ben iki günüme toplam ayda 800 tlcik veriyorum ama
Kredi kartımız felaket durumda, kullanıma kapattık şükür, bi borcunu kapatmak kaldı. Allah sağlık versin öderiz inşallah ama çok sıkıştık. İkimizin de kışlık kıyafet ihtiyacı var, artık önümüzdeki aya inşallah.
Allah ödeme kolaylığı versin
canım eşin de mi aynı meslektendi?
Tek kötü alışkanlığımız kitap olsun canım,kitaptan büyük bir hazine yok..
Eğer rahatsız olmazsan bir edebiyat öğretmeni olarak blogunu takip etmek isterim
Biz de almadık bugün altını sanırım yarın alıcaz..İnternetten de bir türlü güvenemiyorum,siz hiç aldınız mı netten altın?:44:
Netten alış veriş yapınca kredi kartı borçlarının sonu bir türlü gelmiyor..Biraz da onun için istemiyorum almak..
Ben hiç internetten almadım ama arada bakıyorum bugün 587 idi mesela.
Daha çok kredi kartıyla borç yapmak yerine birikime gitsin diye tercih ediyor alanlar da sanırım.
Blogumu tabi ki takip edebilirsin, tabii benim blog amatör işi, öyle çok vakit ayıramıyorum, dilim döndüğünce yorumluyorum ancak.
Özelden gönderirim blog adresimi.
ben sadece ilk evlendiğimiz ay dışarda çok yemek yiyordum. ama şimdi yiyemiyorum. içim almıyor hiç bi şeyi beğenemiyorum.
dönerler zaten Allah muhafaza.. şiş falan olsa ya yakıyorlar ya da az pişiyor yemekte çok zorlanıyorum.
bu benim bi bahanem değil gerçekten artık dışarda aşırı seçicilikten yiyecek yer bulamıyorum.
sen de kendin ve oğlun için dışardaki katkılı gıdalardan uzak durduğunu söyle
haftada 2-3 kere arıyormuş haftada 1 bile olsa bu durum çok bence vücut yapısı dışarda yemeyi kaldırmıyor. eşimin iş yeri değişti burda daha sağlıklı şeyler yapıyorlar kullanılan yağ bile önemli. bu yıl zayıfladı yağları eridi.
diyeceğim o ki zaten zararlı madem gezmek istiyorsunuz. hep yiyin çıkın dışarda çay bahçesinde çay filan için. biz eşimle de böyle yapıyoruz.
ben de artık dışarıda yiyecek bir şey bulamıyorum
içim kaldırmıyor
cağ kebabı da yemediğim için bir şey kalmıyor geriye
ama işte eşim çıkalım dediğinde çıkıyorum
hoş, artık aklım bebekte kalıyor, onu götürmüyoruz çünkü, rahat edemiyoruz
öyle olunca da bi an evvel dönmek istiyorum
ben de artık dışarıda yiyecek bir şey bulamıyorum
içim kaldırmıyor
cağ kebabı da yemediğim için bir şey kalmıyor geriye
ama işte eşim çıkalım dediğinde çıkıyorum
hoş, artık aklım bebekte kalıyor, onu götürmüyoruz çünkü, rahat edemiyoruz
öyle olunca da bi an evvel dönmek istiyorum
Hanımlar günaydııııııııııııııınnnnn
Altın büyük düşüş yaşamış ya hu ne yapsak bu krizi fırsata mı dönüştürsekk
Altın düşecek ki keselerimizi dolduracağız değil mi
Dün iyi ki nasip olmamış diyorum daha yüksekten alacaktım
Muhtelif fiyatlar var en doğru ve kesin fiyatı bilen var mı kaç civarındaymış ata lira?
Öptüm hepinizi
Hanımlar günaydııııııııııııııınnnnn
Altın büyük düşüş yaşamış ya hu ne yapsak bu krizi fırsata mı dönüştürsekk
Altın düşecek ki keselerimizi dolduracağız değil mi
Dün iyi ki nasip olmamış diyorum daha yüksekten alacaktım
Muhtelif fiyatlar var en doğru ve kesin fiyatı bilen var mı kaç civarındaymış ata lira?
Öptüm hepinizi
Ben öğleden sonra kısmetse alacağım, yazarım ne kadara aldığımı.
merhaba hanımlar bende aranıza katılabilirmiyim .har vurup harman savrulan yıllardan sonra ..çok şükür aklımız başımıza geldide bu şubat ayında ev aldık.birikimimiz fazla yoktu büyük kısmını kredi çektik.şimdi kredi ödüyoruz.çocuklar okullar masraflar derken sıkıntılı bi süreçteyiz.bu sürci rahat geçirmek adına bende ekonomi yapıyorum elimden geldiğince.tabi sizleride takip ederektiyolar alıyorum
Ben bugün ata lira almaya gittim. İlk gittiğim 552 dedi, başka kuyumcuya da gittim 550 ye aldım.
Unutmadan yazayım dedim.
Canım biz de akşam saatlerinde tanesini 560'aldık..2 tane aldık 20 tl zararda mıyız şimdi :26::26:
4 ayrı kuyumcuya sorduk hepsi aynı fiyatı verdi..:44:
Hepimizin birikimleri hayırlı ve bereketli olsun.
Canım merhaba biz kurban bayramında Erzurum'daydık..
Cağ kebabı güzel ama ben de çok fazla yiyemiyorum..
Hanımlar bu arada hafta sonu eşimle bizim tatil günlerimiz..
Birazdan hamur yoğurup gözleme yapacağım..
Dışarıda yememek için evde çekici şeyler yapmaya çalışıyorum..
Yarın da ev hamburgeri günü..Akşam da patlamış mısırla evde sinema keyfi var..