• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

Bereketin bol olsun tatlııım :)
teşekkür ederim canım
teeşkkür ederim canım
Bereketli oldun canım :)
Teşekkür ederim canım
126 TL'ye alıp, 130'a satınca karınız 40 TL olmaz ki... Bir 0 fazla olmuş...
10 gr sattım cnaım
10 gram altını birden satmış canım. :) yani 40 tl ye yakın bir kar elde etmiş :)
:rapci:

GünaydIn hanımlar
Tv yi açınca şu anda bir programa denk geldim. Gelin evi diye birşey. Allahım biz nasıl bu hale geldik. Masayı eleştiriyorlar. Yok bardak masaya uygun değil, yok masa örtüsü çok şade, yok peçetelik az taşlı, yok kaşık çatalın modeli güzel değil..
Tövbe tövbe...
günaydın
evet malesef bu tip programlar olsun evlendirme programları olsun. değerlerimizi yok ediyor ahlakımızı çökertiyor ve halen bunlara el atmıyor RTÜK

GünaydIn hanımlar
Tv yi açınca şu anda bir programa denk geldim. Gelin evi diye birşey. Allahım biz nasıl bu hale geldik. Masayı eleştiriyorlar. Yok bardak masaya uygun değil, yok masa örtüsü çok şade, yok peçetelik az taşlı, yok kaşık çatalın modeli güzel değil..
Tövbe tövbe...
Aptal saptal şımarık doyumsuz tüketici toplum yetiştirme tuzakları

günaydın hanımlar.. dün yemeğe davetliydik arkadaşlara.. bu akşam da kayınvaldeme yemeğe gidiyoruz.. bu aralar para harcayacak zamanımız olmuyor. gerçi dün arkadaşlara giderken 40 tl ye tatlı almıştık unuttum. oo bugün daha ayın 4 ü. önümüzdeki aya kadar 500 tl ye idare edebilir miyiz acaba.. bakalım inşallah olur.

Günaydın
Dün alışveriş yaptım
Rendelenmiş peynir aldım 3 paket . 2'si dondurucuya konuldu.
Indirimde t.kagıdı vardı fazlaca aldım.
Muzun kilosu 1 € 'ydu aldım....
Yeşil zeytin ucuzlamıştı bol bol aldım (cam kavanozlarda satıyorlar) . Daha bi çok şey aldım . En az 1 hafta gider.

Evdeki eksikleri ve indirime giren ürünlerden en çok kullandıklarımızı aldım.listeyle gittim yine.
Ödedigim paralar dahada azaldı :rapci:

günaydın arkadaşlar...

ya ben de şaşırıyorum... maşallah, buradaki arkadaşların çoğu, çok az parayla pazar yapıyorlar...hem de meyve, sebze hatta kahvaltılık vs. bile oluyor...
ben pazara, eve geçerken yolumun üstünde, uğrarım, sebze neredeyse hiç almam, ya da bir, bilemedin iki çeşit,yemiyor çocuklar her sebzeyi maalesef, bir kaç çeşit meyve, biraz salata malzemesi, ekstra kestane, mısır vs. varsa alırım... yine de 50 den aşağı tutmaz...
kahvaltılık, bakliyat, balık vs. pazardan almam....

@meyraa
Bu haftaya özel pazar ucuz değilse
Ben bu işin sırrını çözdüm
Dün sabah burayı okuduğumdan beri bu sefer meyve neredeyse hiç alma diye telkinde bulundum kendime
Azıcık meyve aldım ( 3 tane küçük ayvalardan , evde çok var diye azıcık elma , bir kilo yerli muz , 3,5 kilo mandalina , 4 küçük armut )
Biraz salatalık malzemesi ( havuç , turp , domates , salatalık , biber )
Sebze olarak ıspanak
Ve 35 tl tuttu :skandal:

Siz de bir pazar , meyveyi neredeyse hiç almayın
Her zaman aldığınızın yarısından az alın , fiyat da yarıya düşer ..

Denerseniz yazın lütfen ..

Günaydın kızlar. Uzun süre yazamadım. Evimizi kurduk çok şükür. Eksiğimiz çok kalmadı. Tüm eşyalarımzı aldık.şimdi artık birikim zamanı. Aylık 800 ortak hesabımıza bende gidiyor zaten. Eşimde 1000 koyuyor. Bunun dışında ben kendimde kenara bişeyler atmak istiyorum. En azından bir iki ay birimince mesela o parayla kıyafetimi makyaj malzemesi alırım diye düşünüyorum. Yani bu ıvır zıvırlar için biriktirmek bile beni büyük bir masraftan kurtarmış olacak. Çok savurganım. Bugünden itibaren düzenli takip edeceğim. Sabah henüz para harcamadım  öptüm sizi kızlar

@meyraa
Bu haftaya özel pazar ucuz değilse
Ben bu işin sırrını çözdüm
Dün sabah burayı okuduğumdan beri bu sefer meyve neredeyse hiç alma diye telkinde bulundum kendime
Azıcık meyve aldım ( 3 tane küçük ayvalardan , evde çok var diye azıcık elma , bir kilo yerli muz , 3,5 kilo mandalina , 4 küçük armut )
Biraz salatalık malzemesi ( havuç , turp , domates , salatalık , biber )
Sebze olarak ıspanak
Ve 35 tl tuttu :skandal:

Siz de bir pazar , meyveyi neredeyse hiç almayın
Her zaman aldığınızın yarısından az alın , fiyat da yarıya düşer ..

Denerseniz yazın lütfen ..
Canım ne çok tutmuş ya :( bizim burda meyve sebze çok ucuz. Ben 35 liraya herşeyi alırım. Valla bu bölgeler arası farklılığa çok kızgınım ya

Canım ne çok tutmuş ya :KK43: bizim burda meyve sebze çok ucuz. Ben 35 liraya herşeyi alırım. Valla bu bölgeler arası farklılığa çok kızgınım ya
gerçekten öyle bende pazardan bir marul maydanoz armut mandalina nar ıspanak pırasa patates soğan lahana domates salatalık sivri biber aldım 35 tl tuttu bir buçuk kiloda hamsi aldım 10tlye ve ben 2 haftada bir çıkıyorum pazara

Günaydın
Dün alışveriş yaptım
Rendelenmiş peynir aldım 3 paket . 2'si dondurucuya konuldu.
Indirimde t.kagıdı vardı fazlaca aldım.
Muzun kilosu 1 € 'ydu aldım....
Yeşil zeytin ucuzlamıştı bol bol aldım (cam kavanozlarda satıyorlar) . Daha bi çok şey aldım . En az 1 hafta gider.

Evdeki eksikleri ve indirime giren ürünlerden en çok kullandıklarımızı aldım.listeyle gittim yine.
Ödedigim paralar dahada azaldı :rapci:
bende peynir rendelemeyi sevmiyorum moulunexin rendeleme makinesini almıştım onunla rendeleniyor kendi halinde:KK48: tembelliğin gözü kör olsun

evden çıkıp doğru pazara gittim. 35 tl harcadım geldim.
pek sebze almadım. genelde meyve ağırlıklı.
sabah izlediğim o programa hala şaşırıyorum. kızın biri diyor ki" aaaa bu çatalların modeli hoşuma gitmedi ". ev sahibi de sanki suçluymuş gibi onları bekarken almıştım. bayağı oldu ama en kısa zamanda değiştireceğim.
pesss dedim...

gerçekten öyle bende pazardan bir marul maydanoz armut mandalina nar ıspanak pırasa patates soğan lahana domates salatalık sivri biber aldım 35 tl tuttu bir buçuk kiloda hamsi aldım 10tlye ve ben 2 haftada bir çıkıyorum pazara
Hımmmm anladım :( bakalım bugün neler harcayacağım size yazarım kızlar

Selam birikimci hatunlar
Sabah diş dr uma gittim çekim vardı
Bana iki boş yere implant önerdi bir tanesi 750 dolarmış, iki tane 1.500dolar taksit yaparım dedi.
Ne yapsam implant kullanan varmı tavsiye eden, etmeyen?

Yada yanındaki iki dişi kesip, kaplama yapacak

Selam birikimci hatunlar
Sabah diş dr uma gittim çekim vardı
Bana iki boş yere implant önerdi bir tanesi 750 dolarmış, iki tane 1.500dolar taksit yaparım dedi.
Ne yapsam implant kullanan varmı tavsiye eden, etmeyen?

Yada yanındaki iki dişi kesip, kaplama yapacak
İmplant yaptır bence canım. İyiyse alanında yaptırmalıısn

Canım ne çok tutmuş ya :KK43: bizim burda meyve sebze çok ucuz. Ben 35 liraya herşeyi alırım. Valla bu bölgeler arası farklılığa çok kızgınım ya

Çok mu :rolleyes:

Bu en az hali , her hafta 70 den aşağı çıkmıyordum :confused:

Her seferinde böyle 35'e halletsem ohooo daha ne isterim :KK71:

Haftada 35'ten ayda 140 artar , üstüne 20 daha ekleyip ayda iki kez yarım gün yardımcı alırım :halay:

Son düzenleme:
Back
X