Günaydın kızlar
2-3 gündür doğru dürüst yazamıyorum ve farkettim ki yazmayınca daha çok harcama yapıyorum...
Birikim yapanlara bereketli olsun , yeni gelenler hoş geldiniz..
her sabah ilk buraya bakıyorum ahh
Varyemez
ne iyi etmişssin bu konuyu açmakla..
Arçelik telve tekli kahve makinam vardı. Onunla uğraşıyorum 2 gündür.
Servise götür - eve getir - dene - çalışmıyor - tekrar servise götür.. Döngüye girdi resmen...
Makinaya bağlıyoruz sağlam diyor.. En sonunda serviste
" gözümün önünde kahve yapın bakalım siz içebilecekmisiiniz o köpüksüz kahveyi bir de yapar mı bilemicem yarısında kırmızı ışık yanıyor "dedim.. Adam denedi kahveyi yapmıyor kırmızı ışık yanıyor.. Bakmıyorlar mı , denemiyorlar mı serviste ben anlamadım ki.. Nasıl görmez kırmızı ışığıı ???
Cezvesindenmiş mecbur değiştirdi.. 25 tl dedi galiba cezve fiyatına ama garantisi olduğu için 5 kuruş vermedim. Demekki ısrarcı olmak lazımmış..
Markette 50+15 tl harcadım dün akşam.. 50 tlsini kredi kartından almak zorunda kaldım. Nakit almamışım yanıma.. Eşim kızdı

kredi kartını kullandım diye.. Aslında hiç alışveriş yapmamıştım bu ay karttan hep nakit alıyordum.. Ama evde unutmuşum parayı işte bana da zor geldi eve dönüp para alıp tekrar markete gitmek karttan çekiverdim...
"Nakit cebinde 1000 lira varsa harca hiç bişey demem ama karttan almaa " dedi Aldı kartımıı
Ayy çok kızdım neyse gidip kahve yapayım kendime aklıma geldikçe kızıyorum çünküü