Evet canım bütün geliri gideri yazıyoruz daha önce paylaşmıştım akşam eve geçince yine paylaşırım olmazsa:)
canım ben hepsini yazıyorum valla gaza geliyorum gördükçe:)
aslında olabılır.
bende senın bu yorumunu gormeden evvel ıste gayet guzel bır defterım vardı not defterı gıbı boş.
bir sayfaya borc
bir sayfaya kumrabaya atacaklarım
bir kısmınada ödediklerimizi yazmıştım
Allah korusun bir kaza bela olsa minik defterimle olay olurum :S gariban vah vah dıye
amin inş rabbim isteyen herkese nasip etsin.ortalama 35 bin falan peşinat verdik.15'e yakın bizim vardı 20'de aileden destek olarak borç aldık.Bence ev de bir birikim hem de pek güzel bir birikim:) darısı hepimizin başına...
Eğer söylemende sıkıntı yoksa ne kadar peşinatınız vardı ne kadar kredi çektiniz?
excel guzel ama soyle bızım evde net yokGüldürdün canım yaa:) neden öyle olsun, ama kesinlikle yazmak çok mantıklı.. Hatta diyet yapanlara da yediklerini yazmalarını söyler ya hep diyetisyenler bu da aynı hesap bence:)
çizelgeyi bende merak ettim.excel guzel ama soyle bızım evde net yok
ayrıca kucuk cocuk oldugu ıcın bız pc yaka paca saklıyoruz o sebebten benım pratıkte kullanacagım bısı olamaz ama sen geende gonder olmadı flahsta tutucam
ısyerındede kayıtlı tutamam garıban cızelgemı
amin inş rabbim isteyen herkese nasip etsin.ortalama 35 bin falan peşinat verdik.15'e yakın bizim vardı 20'de aileden destek olarak borç aldık.
excel guzel ama soyle bızım evde net yok
ayrıca kucuk cocuk oldugu ıcın bız pc yaka paca saklıyoruz o sebebten benım pratıkte kullanacagım bısı olamaz ama sen geende gonder olmadı flahsta tutucam
ısyerındede kayıtlı tutamam garıban cızelgemı
Kızlar soranlar olmuş bozuk paraları nasıl butunluyorsunz diye,ben alışveriş yaptığım bim yada a101e götürüyorum. Hiç naz falan da yapmiyorlar sağolsunlar hemen butnluyorlar:)
Elektrik ve doğalgaza zam gelmiş ama umarım yansıması çok olmaz...
Elektrik ve doğalgaza zam gelmiş ama umarım yansıması çok olmaz...
Elektrik faturası bana cok geliyo yaa 110-120 hep böyle bide zammı gelirse bakalım nolcak?
3,95 ile yeni ayın kumbarasını başlatmış bulunuyorum:)