- 20 Ağustos 2013
- 2.388
- 2.412
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeni evli arkadaşlara tavsiyem çocuk yokken gezebildiğiniz kadar gezin,biriktirebildiğiniz kadar da biriktirin.
hayatın tadını çıkarın velhasıl.çocuk gibi büyük bir sorumluluk altına girdikten sonra dünyaya bakış açısı değişiyor insanın.
onlar teşekkür de ediypr :) ama işleri dutgun olduğu saatlerde gidiyordum ben eskiden. :)Kızlar soranlar olmuş bozuk paraları nasıl butunluyorsunz diye,ben alışveriş yaptığım bim yada a101e götürüyorum. Hiç naz falan da yapmiyorlar sağolsunlar hemen butnluyorlar:)
papatya şu var insanlar başka amaçlarla da kullanabiliyor. doktor yazmadan kullanırsa sıkıntı. bazı insanlar mesela kolonyayı da içiyo. reçetesiz satılmaması nedeni o. kendimi ilaca gteşvik gibi gördüm ama okuldaki gözlemlerim bu çocuklar kullanmadığı zaman odaklanamıyorlar hiç bir şekildeMerhaba kızlar
Bugün çok hastayım. Üşütöüşüm biraz. Neyse bana bi baksın ilaç yazsın diye okulun doktoruna gittim. Muayene etti falan. Masasının üzerinde bir kağıtta ritalin yazıyordu. Bu bizim oğlumuza kullandığımız ilaç. Birşey sorabilir miyim diyerek konuyu anlattım. Sakın kullanma ddi. Bu ilaçla yurtdışında birisi yakalansa gözaltına alınıyor dedi. La havle dedim. Ne oluyor. Uyuşturucu sınıfına giriyormuş. Sakın kullanma dedi.
Yok dedim kullanmıyorum. Ama kadın belki 10 kere söyledi. Kullanma diye. Bazı doktorla para Yada tatil karşısında ilaç firmalarına söz verirler dedi. Herhangi bir ilacı yılda bilmem kaç kişiye yazacağına dair dedi. Ger ekten bu ilacı kullanan o kadar çok kişi var ki
Hastayım dedim ya yarım saat yatayım dedim eşime. Bu yarım saatte oğlumla eşim on kere geldi yanıma. Şu şöyle mi bu böyle mi. Kadınların hasta olmaya hakkı yok
Aynen cnm ya bende 300 veriom yilbasinda 325 olcak allah razi olsun ev sahibimizden cok iyi iinsan zam bile istemdi 2senedir lafini etmemis ev onlarin demis ayni benm babam babamlarda ev sahibi kirada evi var oda oyledir bizede oylesi denk geldiiyi akşamlar hanımlar. kiramı yatırdım 500 tl gitti. kiraya para vermek çok zormuş ya. babaevi ne güzelmiş :)
Zaten kafa bi milyon. Bunları Duyunca 2 milyon oluyor. Bayramdan sonra psikiyatra gidip tekrar görüşeceğim.papatya şu var insanlar başka amaçlarla da kullanabiliyor. doktor yazmadan kullanırsa sıkıntı. bazı insanlar mesela kolonyayı da içiyo. reçetesiz satılmaması nedeni o. kendimi ilaca gteşvik gibi gördüm ama okuldaki gözlemlerim bu çocuklar kullanmadığı zaman odaklanamıyorlar hiç bir şekilde
çok haklısın canım başka bi yolu olsa keşke . bu konularda çok gerideyiz tedavi vs nerdeyse yok.Zaten kafa bi milyon. Bunları Duyunca 2 milyon oluyor. Bayramdan sonra psikiyatra gidip tekrar görüşeceğim.
Teşekkür ederim ilgine
boşa para veriyormuşum gibi geliyor.Aynen cnm ya bende 300 veriom yilbasinda 325 olcak allah razi olsun ev sahibimizden cok iyi iinsan zam bile istemdi 2senedir lafini etmemis ev onlarin demis ayni benm babam babamlarda ev sahibi kirada evi var oda oyledir bizede oylesi denk geldi
ama iste maastan vermek cok zoruma gidiyor birikim yapardik o parayla
Aynen banada oyle geliyor yaboşa para veriyormuşum gibi geliyor.
ya düşün tek yaşacağaım evi otel yerine kullanacağım nerdeyse kşra ve faturalar derken 1000 tl gider aidatım da var 85 tl. 1 ayda öle çok koydu ki.inşallah ,lerde evimiz olur. benim hedefim 2 sene sonra :)Aynen banada oyle geliyor ya
Benim hedef koyabilcegim bisi bile yokya düşün tek yaşacağaım evi otel yerine kullanacağım nerdeyse kşra ve faturalar derken 1000 tl gider aidatım da var 85 tl. 1 ayda öle çok koydu ki.inşallah ,lerde evimiz olur. benim hedefim 2 sene sonra :)
Allah'tan öğretmenimiz anlayışlı. Bi ne dersek uygunsa eğer uyguluyor. Isteğimiz üzerine oğlumuzu istediğimiz sıraya oturtuyor. Zaman zaman ayakta yapılması gerekn işleri oğluma veriyor. Ayağa kalkıp dolaşsın diye.çok haklısın canım başka bi yolu olsa keşke . bu konularda çok gerideyiz tedavi vs nerdeyse yok.
öğretmenler içinde çok biyik sıkıntı oluyor. bi öğrtmenim DEHBli öğrenciye çok anlayışlıydı ayağa fln kalkmasına müsade ediyordu daha rahat bırakmıştı. bu sefer diğer öğrenciler de aynısını istedi vs onu emsal gösterip keşke böyle sıkıntılar olmasa bi şekilde üstesinden geleceksiniz ben inanıyorum daha zorlu bi süreç olacak sadece.
canım benim hayal sadece daha evlilik var önümde sonra borçlar fln derken daha çok fırın ekmek yemem lazım. inşallah hayırlısıyla nasip olur bebişin:)Benim hedef koyabilcegim bisi bile yok
insl hedefinde alirsin evini cnm
bizim ev alack drum yok malesef
yilbasindan sonra bilezikleri bozdurup bi tanesini bozdurd 4taneyi bozudrup cocuk tedavisine baslamak ev umrumda degil
cocugum olsin ilk once
Ozur dilerm yaa ben seni evli biliyordum :)canım benim hayal sadece daha evlilik var önümde sonra borçlar fln derken daha çok fırın ekmek yemem lazım. inşallah hayırlısıyla nasip olur bebişin:)
Kaç gündür giremiyodum malum nişan hazırlıkları benim bu ay sadece 1000lira gün param var birikim olarak. Onun dışında da ek dersim yatacak o kurban parası :) 500 de nişan hazırlıkları için ayırdım annemlere destek olsun diye:)