- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.248
ben hala göremiyorumen altta yine görebiliyoruz. konuyu okuyan kullanıcılar diye.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben hala göremiyorumen altta yine görebiliyoruz. konuyu okuyan kullanıcılar diye.
ben hala göremiyorum
ben neden göremiyorum ki acabakesinlikle öyle.. ay bunu alayım,şunu alayım nasılsa taksit yaptırıyorum diyorsun alırken ama ay sonu öyle olmuyor ..
frenledim artık.
en altta yine görebiliyoruz. konuyu okuyan kullanıcılar diye.
en altta yine görebiliyoruz. konuyu okuyan kullanıcılar diye.
pro üyelik için ücret mi ödeniyor kızlar ?
Aslı bende göremiyorum konuyu okuyan kullanıcılar diye bi yer
bu 30 tl tek seferliğine mi aylık mı veriliyor ?evet 30 tl bir ücreti var. ücreti kk bağışlıyor bu konuda bilgi var ana sayfada.
demek ki pro üyeler görüyormuş biraz saçma olmuş aslında bu.
bu 30 tl tek seferliğine mi aylık mı veriliyor ?
saol cnm,evet biz de kalacak cnm,şu an doğudayız,bizle gelecek,ama bebişe bakacaksam aylık 400-500 arası bi para istiyorum dedi,biz de vereceğiz cnmPro üyelik de neymiş be.... Ilk defa duydum
Poeticcry bebeğin hayırlı olsun canım.
Kv nin isteğine gerçekten şaşırdım. Yani sizin evde kalacak yiyecek içecek ve para mı vereceksiniz yoksa o başka bir evde mi kalacak
Hakkında hayırlısı....
allah insaf versin,akıl fikir,vicdan versin bazılarına.saol cnm,evet biz de kalacak cnm,şu an doğudayız,bizle gelecek,ama bebişe bakacaksam aylık 400-500 arası bi para istiyorum dedi,biz de vereceğiz cnm
iyi hatırlattın ben de közleme yapacağım daha.Merhaba kızlar
Poe cim Allah yardımcın olsun canım
Banucum ben sadece bezelye vişne közlenmiş patlıcan koyabildim. Bir de barbunya alacağım haftaya. Turşuyu Eylül'de yaparım inşallah.
çekmeyen anlamaz canım.ben de büyük kızımı kolayca büyüttüm ama ufaklık beni 10 sene yaşlandırdı inanki.Poe bebegin hayırlı evlat olsun inşallah
Benim de kv bakıyor çocuğa
O benim evladım, tabiki bakıcam diyor
Sağolsun, hem de çok iyi bakıyor
Senin kayinvaliden gibileri de var tabi
Benim arkadaşımın kayinvalidesi ben bakmam diyordu
Kayinpederi baktı çocuğa
Allah iyilerle karşılaştırsin.
Banucum evet çok zorlanıyorum
Çocuğu zor olmayan kişilerce de tuhaf karşılanıyorum
Sanki ben sabırsız, güçsüz biri gibi görülüyorum.
Ama öyle günler gecirdim ki...
Ben ev sahibi olmayı cok istiyordum mesela.
Artık hiçbir şey yok gözümde
Kirada olayım ama huzurum olsun yeter ki diyorum