hiç biri diilim ama merak ettim :)Birde 1 .sınıf öğretmeni veya velisi olan arkadaşlar,bişey danışayımmı size
arabanız var mıydı yesa.
havalar da soğuk gidiyor,bir şey olmaz 4-5 saatten.
son hafta sebze falan almayıp dolabını boş tutarsın.etleri de soğutunca sıkıntısız götürürsün..
Merhaba bu başlığı yeni buldum tüm geçmiş sayfaları yavaş yavaş okuyorum. Sizin aile ekonominize bayıldım ben şuan bekarım evlilik durumunda bütçeler nasıl birleşiyor kadına düşen vazife nedir kafam karışık çoğu kişi ortak hesaba aktarıp tüm harcamalar düştükten sonra harçlık şeklinde kalan parayı bölüşüyor sanırım sizin sistem çok gÜzelmiş eşiniz paranıza karışmıyordün masraflarınızı yazmışsınız ben de yazayım
birikimlerimi eşimden ayrı yapıyorum
kira yok (kayınpederin binasındayız)
aidat yok
elektrik yok( eşim öder)
su yok ( eşim öder)
ev tel 15-20 tl
internet 67 tl
cep telefonum 22-23 tl
tabletimdeki internet 25 tl
eşimden 400 tl mutfak parası alıyorum onun da 200 tl sini filan harcıyorum
kayınvalidelerle yakın oturmanın avantajı manav , kasap , market eşyalarını takviye ederler
eşim çoğunlukla tatlı çerez meyve suyu çikolata vs gibi alınacakları ekstradan alır alır gelir.
kendi gelirim geçen yıl ortalama maaş+ ekders ortalama 3000 tl idi ...
bu yıl okulum değişti ekdersim belki olmayabilir ... öyle olursa maaşım 2400 tl o da yeter bana Allah bereket versin ...
Kizlar ben geldim :) ablamn tanisma faslu dun bitti :) damat beyle sahile falan gittik yedibucukta gonderdik ankaraya damadimizi :) bu cumarteside nisani var
ama nasil yorukduk anlatamam :)
Baya yaxmissinz bakiom smdi gecmise :)
Sagol cnm insl..Hoşgeldin canım...Hadi gözünüz aydın darısı nişana artık, kazasız belasız onu da atlatırsınız inşallah...
Bizimde kumbarada hala 85tl var ya
bu ay sonuna kadar buyuk bi burikim yapamicaz persembe uyducu gelcek 35tl o tutucak canak ayarimiz bozuk tv nrdeysr hic sinyal vermio guzl havada bilraradim canak anten ayarindanmis 35tutckmis mecbur ordaki paradan gitcek baska para yok elimizde onlarla gecinioruz
ekimde artik ekim maasiyla hem kumbra hem g altin alrm insl
araliktada ablama nikahinda kelepce takicaz onu alicaz tanidik kuyumcudan ucuzlardan alcz 500ekadar ancak cikablcm onda da ancak ekim kasim ocak subattan sonra rahatlicaz yani
Cnm uydu frekansini yaptim kanallar cekiyor ama canaktan sorun vardi gecen seneden beri sinyal gelip gidiyorCanım benim eşim kendi yaptı, şu an herkesin bozuktu ama ayarladı bence eşin biraz uğraşsın boş yere vermeyin. Bizde gelecek ay çok sıkışık ama ondan sonra rahatlayacağız diye umuyoruz inşallah...
Cnm uydu frekansini yaptim kanallar cekiyor ama canaktan sorun vardi gecen seneden beri sinyal gelip gidiyor
aradim anlattm canak ayari gibi bisimis bizim yapcagmz bisi degl yani
lnb ayaro falan herhalde tv durduk yerde sinyal kesiyor hemde uzun sure snra tam dalmissin hop 15-20dk sntal yok oluyor tum kanallarda
internnetten bkasanız babam yapmış şoklardayım :) yazdım ama başkaymış sorun sonra gördümBizimde kumbarada hala 85tl var ya
bu ay sonuna kadar buyuk bi burikim yapamicaz persembe uyducu gelcek 35tl o tutucak canak ayarimiz bozuk tv nrdeysr hic sinyal vermio guzl havada bilraradim canak anten ayarindanmis 35tutckmis mecbur ordaki paradan gitcek baska para yok elimizde onlarla gecinioruz
ekimde artik ekim maasiyla hem kumbra hem g altin alrm insl
araliktada ablama nikahinda kelepce takicaz onu alicaz tanidik kuyumcudan ucuzlardan alcz 500ekadar ancak cikablcm onda da ancak ekim kasim ocak subattan sonra rahatlicaz yani
Bende interneten bakarak buldum cnm :) evet sorun baska :)babam uyducuta verdi kendinkini ve ananeminkini 20tlye ayarladilar frekanslari :)bn belese getirdiminternnetten bkasanız babam yapmış şoklardayım :) yazdım ama başkaymış sorun sonra gördüm
Amin cnm insl cikmazAnladım canım farklı bir durum kötü denk gelmiş ama yapacak bir şey yok artık ne yapalım başka bir şey çıkmasın inşallah...
hiç biri diilim ama merak ettim :)
Canım oğlun kaç yaşında. Benim oğlum prenatüre olmasına rağmen 6 yaşını dolduğunda verdim. Bizim için de çok sıkıntılı geçmişti. Ama ben pişman olmazım.Allah varya direk sana soracaktım limon.
Canım şimdi benim oğlumu biliyorsun,daha yeni başladı. 6. Günü daha bugün okulda ama 13-21 sayfa arası ödev verilmiş. Ve sayfalar 13 satır. Bu çocuk 16:30 da eve geliyo ve 20:00 da yatıyo. Yeni başlayan bir çocuk için çok değilmi. Normali budurda benim çocuğumamı fazla geliyo acaba. Hafta sonu 4 sayfayı saat üçe kadar ancak bitirdik
Şimdi bide hasta,şurup verdim uyuyo. Yapmadık tabiki ödev ama böyle devam edersek çok pişman olucam galiba anasınıfına vermediğim için. Geçen yıl kreş bölümüne gitmişti bu yılda anasınıfına verseydim keşke