BİRİKİMCİ HATUNLAR

MATH
mobilyalarını alırken silinebilir olmasına,leke tutmamasına,çizilecek aksamı minumumda olup,defalarca monte edilmeye uygun olmasına dikkat et.
garantisi bulunan,güvenilir firmadan al.
en önemlisi de sevgiyle,aşkla kullan.

Erciş bilmiyorum, ben merkezdeyim.
Öncelikli olaarka bende salon takımı almayı düşünmüyorum. Yemek masası sandalye düşünüyorum :) 20 para olsun cebimizde o zaman :) bu arada benim mutfak eşyası da hiç bişeyimiz yok:)

Teşekkür ederim tavsiyelerin için :)) peki senin önerdiğin bi firma var mı:))

cok
cok gecmıs olsun

Günaydınlar Herkese iyi haftalar diliyorum
hafta sonu kumbarama 15 tl gitti. Eşimin kotunu makinaya atarken cebinden 5 tl çıktı nasıl sevindim ona da çaktırmadım tabi. Normalde kontrol etmezdim o ediyor diye bundan sonra bakayım bari yorgunluktan unutuyor sanırım.

Math ben enza mobilyadan almıştım. Spor ve şık kaliteli de 1,5 sene oldu bir sorun yaşamadım hiç. Öneririm.

Rüya geçmiş olsun.Rabbim hayırlı zamanda tekrar nasip eder inş.

Son düzenleme:
Birikimlerin hayırlı olsun. Düşük için de çokk geçmiş olsun canım.

merhaba kızlar sporumu yaptım. duşumu aldım. giyindim süslendim işe geldim. banucum ben leslie ve slim in 6 yapıyorum. geçen yıldan beri yapıyordum ama yazın biliyorsun pek yerimde durmadığımdan yazın yapamadım. dolayısıyla vücudum gerçekten kötü oldu. şimdi tekrar başladım bakalım. çocuk okula gidince yapmak daha rahat oluyor.
hadi bakalım sana da kolay gelsin. kaliteli ve rahat spor ayakkabıları çok pahalı ama insnaın ayağında yokmuş gibi duruyor. verdiğin parayı çıkarıyor aslında. güle güle kullan.
ne tatlı telaşlar bunlar. rabbim gönlüne gör eversin. 15 yıl önce ecklendiğim için eşye ne kadar tutar hiç fikrim yok ama şimdi, herşey uyumlu olacak diye ve çok çeşit olduğundan özellikle aksesuar pahalıya patlayabilir.

s
Fiyatta sınır yok canım. H.sonu teyzemler b.esirde mobilya carsisindan aldılar tanidik marka filan değil. Y.odasi (komodinsiz) ve salon takimi (tv unitesiz) 10 taksit 8500. Taksit olunca vade farki koyuyorlar. Gucnuz varsa pesin alin
bir de.kendi ceyizin tam degilse yemek takimi gibi temel seyleri bence yavas yavas al.hepsini toplu alinca cok tutuyor cunku.

Evet ya düne kadar nişan telaşındaydım şindi çeyiz derdine düştüm :)

Onları annem alacakmş canım

Kizlar ben geldim :) ablamn tanisma faslu dun bitti :) damat beyle sahile falan gittik yedibucukta gonderdik ankaraya damadimizi :) bu cumarteside nisani var
ama nasil yorukduk anlatamam :)
Baya yaxmissinz bakiom smdi gecmise :)

Günaydın arkadaşlar umarım bol birikimli bir hafta yasarız.
Geçen haftaya kadar 50 tl biriktirmiş oldum. 1 ay için nasıl bilemiyorum.Eşim dün 1 haftalığına yurtdışına gitti 50 tl ve kartı bana bıraktı öncesindede market alışverişimi yaptı. İhtiyacım olursa karttan alacağımalmamaya özen göstereceğim.bu hafta idareli paramı harcıycam . Birikim yapamayacğım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…