- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erciş bilmiyorum, ben merkezdeyim.
Öncelikli olaarka bende salon takımı almayı düşünmüyorum. Yemek masası sandalye düşünüyorum :) 20 para olsun cebimizde o zaman :) bu arada benim mutfak eşyası da hiç bişeyimiz yok:)Güzl düşünmüşsünüz canım. Benim eşim evlenmeden önce uzuuun bir süre atanamadığından bizim böyle şanslarımız yoktu. Eşyamızı biz aldık, düğünü de düğünde takılan para karşıladı. Yardım istesek yardım ederlerdi de ben istemedim çok.
Kredi çektik biz, tabii benim bir de dev gibi bir kız çeyizim vardı. Tüm küçük eşyalar önceden alınmıştı. Beyaz eşyaya 7000, mobilyaya 10.000 verdik. Ama ben salona öyle vitrin takımı falan almadım, ayrı oturma odası yapmadım. Ondan az tuttu.
Tabii halıydı, perdeydi şu bu ekleniyor daha.
Teşekkür ederim tavsiyelerin için :)) peki senin önerdiğin bi firma var mı:))MATH
mobilyalarını alırken silinebilir olmasına,leke tutmamasına,çizilecek aksamı minumumda olup,defalarca monte edilmeye uygun olmasına dikkat et.
garantisi bulunan,güvenilir firmadan al.
en önemlisi de sevgiyle,aşkla kullan.
ınsallah bıan once bulabılırsınız ıyı bakan bırını, kul sıkışmayınca hızır yetısmezmısevet zytcm,dün ağlaya ağlaya yoruldum
bi kadın bulduk,yarın tanışcaz bakalım
herkese günaydın
cok gecmıs olsunGünaydın kızlar
Kumbaraya bozukları atmaya devam ediyoruz... Önceki hafta Almanyadan akrabam geldi. Düğünüme gelememişti 12.7 gramlık 3 burma bilezik almış. Fakat hem koluma olmadı hemde benim bileziklerimin yanında ince kaldı. Kuyumcumuza gittim bileziği verdim üzerine de geçenlerde eşimin yaptığı 2 küçük altını ve kenardaki 2 küçük altını verdim 18,7 gramlık bir 3 burma yaptırdım. Kumbarayı da boşalttım 160 lira çıktı ondan da bir küçük altın yaptım koydum kenara... Bereket versin rabbim..
Hafta sonu düşük yaptım 600 lira tuttu masraflar.. Apartman gününden aldığım 550 liranın 300 lirasını vermiş eşim 300 lira da karrtan çekmiş.. Bir de pilav tenceremin kapağı kırılmıştı Karacadan 80 liraya tencere + tava set aldık. Masraflar bitmiyor ki...
Ayın 10 unda gün yine bende 550 lira gelecek yine..
Kenardaki parayla eşim kredi kartlarını ödeyelim diyor bakalım oturup hesap yapıcaz. Ona göre ödemelerimizi ayarlıcaz..
1 kasa domates aldım 25 lira tuttu.. Bugün kayınvalidemle kışlık domates yapıcaz biraz da menemen yapıcam inşallah..
Sağolsun kayınvalidem 1'er kavanoz reçel , kışlık yufkalarımı , kesmeyi ve tarhanamı yaptı. Domatesleri de yapınca bir tek turşu kalacak geriye onu da yaparız dedi.. Düşük yaptığım için yorulma sen yapılır onlar diyor sağolsun...
Düğüne gelemeyipte sonradan gelenlerin hediyelerini de toparlamış gidip onları da alıcam.. Onları napıcam bilmiyorum
kızlar ... Siz düğünden sonra gelen bardak çanakları nasıl değerlendirdiniz ?
Allah kabul etsinkaramera amin canım Allah hepimize nasip etsin inşallah, düğün olayı da bence en iyisi, boşver...
Kurbanı almışız biz bugun 1150 düşmüş kişi başı, düşündüğümüz miktarı azıcık geçmiş ama ne yapalım artık...
Kumbaraya da 1,50 gitti:)
Hayırlı olsun inşallah memnun kalırsınız hem herşeyde hayır vardır. Kv.den daha güzel bakar inşallah.evet zytcm,dün ağlaya ağlaya yoruldum
bi kadın bulduk,yarın tanışcaz bakalım
herkese günaydın
Birikimlerin hayırlı olsun. Düşük için de çokk geçmiş olsun canım.Günaydın kızlar
Kumbaraya bozukları atmaya devam ediyoruz... Önceki hafta Almanyadan akrabam geldi. Düğünüme gelememişti 12.7 gramlık 3 burma bilezik almış. Fakat hem koluma olmadı hemde benim bileziklerimin yanında ince kaldı. Kuyumcumuza gittim bileziği verdim üzerine de geçenlerde eşimin yaptığı 2 küçük altını ve kenardaki 2 küçük altını verdim 18,7 gramlık bir 3 burma yaptırdım. Kumbarayı da boşalttım 160 lira çıktı ondan da bir küçük altın yaptım koydum kenara... Bereket versin rabbim..
Hafta sonu düşük yaptım 600 lira tuttu masraflar.. Apartman gününden aldığım 550 liranın 300 lirasını vermiş eşim 300 lira da karrtan çekmiş.. Bir de pilav tenceremin kapağı kırılmıştı Karacadan 80 liraya tencere + tava set aldık. Masraflar bitmiyor ki...
Ayın 10 unda gün yine bende 550 lira gelecek yine..
Kenardaki parayla eşim kredi kartlarını ödeyelim diyor bakalım oturup hesap yapıcaz. Ona göre ödemelerimizi ayarlıcaz..
1 kasa domates aldım 25 lira tuttu.. Bugün kayınvalidemle kışlık domates yapıcaz biraz da menemen yapıcam inşallah..
Sağolsun kayınvalidem 1'er kavanoz reçel , kışlık yufkalarımı , kesmeyi ve tarhanamı yaptı. Domatesleri de yapınca bir tek turşu kalacak geriye onu da yaparız dedi.. Düşük yaptığım için yorulma sen yapılır onlar diyor sağolsun...
Düğüne gelemeyipte sonradan gelenlerin hediyelerini de toparlamış gidip onları da alıcam.. Onları napıcam bilmiyorum
kızlar ... Siz düğünden sonra gelen bardak çanakları nasıl değerlendirdiniz ?
merhaba kızlar sporumu yaptım. duşumu aldım. giyindim süslendim işe geldim. banucum ben leslie ve slim in 6 yapıyorum. geçen yıldan beri yapıyordum ama yazın biliyorsun pek yerimde durmadığımdan yazın yapamadım. dolayısıyla vücudum gerçekten kötü oldu. şimdi tekrar başladım bakalım. çocuk okula gidince yapmak daha rahat oluyor.arabanız var mıydı yesa.
havalar da soğuk gidiyor,bir şey olmaz 4-5 saatten.
son hafta sebze falan almayıp dolabını boş tutarsın.etleri de soğutunca sıkıntısız götürürsün.
kolay gelsin canım.
ben de bu hafta spora başlıyorum.3 gün yürüyüş bandı,2 gün pilates diye planladım.
arada leslie de yaparım sıkıldıkça.
spor ayakkabısı lazımdı,indirimde bulamadım ilk defa.sürekli aldığım marka ve modellerin fiyatı da %40 artmış.aldım mecburen.
sen ne yapıyorsun bu ara,jillian mı.
öncelikle geçmiş olsun.allah hayırlısını versin bebek hakkında.
yatırımların da bereketli olsun.
öyle gelen hediyeleri ben de hediye götürdüm.
ne tatlı telaşlar bunlar. rabbim gönlüne gör eversin. 15 yıl önce ecklendiğim için eşye ne kadar tutar hiç fikrim yok ama şimdi, herşey uyumlu olacak diye ve çok çeşit olduğundan özellikle aksesuar pahalıya patlayabilir.Günaydın kızlar:) yine dersim yok ve ben ayaktayım. Bu sefer heyecandan ama. Şubatta düğünüm kesinleşti. Bayramda nişanla beraber düğün içinde konuşulacak :)) ama biz doğudayız ve evi buraya kurmayacaz. Çünkü haziranda tayinciyiz:) sevdicekle konuştum. Eşyalara o zmn ailen yardm eder mi diye. Oda dedi ki yardım etmez. Ama düğünde normal yapacağndan fazla altın yapar dedi. Biz tekrar karar aldık aramzda düğünün tüm masraflarını aileler karşılayacak. Bizde eşya için para biriktirip haziranda eşya alacaz :) düğünde biriken parayla da peşinat verip kredi çekip hemen ev alacazeşyalarımı kendi evime göre alacam :)) siz daha iyi bilirsiniz eşyalar bize kaça mal olur ? Ona göre tekrar hesap yapacaz:)
sGünaydın kızlar:) yine dersim yok ve ben ayaktayım. Bu sefer heyecandan ama. Şubatta düğünüm kesinleşti. Bayramda nişanla beraber düğün içinde konuşulacak :)) ama biz doğudayız ve evi buraya kurmayacaz. Çünkü haziranda tayinciyiz:) sevdicekle konuştum. Eşyalara o zmn ailen yardm eder mi diye. Oda dedi ki yardım etmez. Ama düğünde normal yapacağndan fazla altın yapar dedi. Biz tekrar karar aldık aramzda düğünün tüm masraflarını aileler karşılayacak. Bizde eşya için para biriktirip haziranda eşya alacaz :) düğünde biriken parayla da peşinat verip kredi çekip hemen ev alacazeşyalarımı kendi evime göre alacam :)) siz daha iyi bilirsiniz eşyalar bize kaça mal olur ? Ona göre tekrar hesap yapacaz:)
Evet ya düne kadar nişan telaşındaydım şindi çeyiz derdine düştüm :)merhaba kızlar sporumu yaptım. duşumu aldım. giyindim süslendim işe geldim. banucum ben leslie ve slim in 6 yapıyorum. geçen yıldan beri yapıyordum ama yazın biliyorsun pek yerimde durmadığımdan yazın yapamadım. dolayısıyla vücudum gerçekten kötü oldu. şimdi tekrar başladım bakalım. çocuk okula gidince yapmak daha rahat oluyor.
hadi bakalım sana da kolay gelsin. kaliteli ve rahat spor ayakkabıları çok pahalı ama insnaın ayağında yokmuş gibi duruyor. verdiğin parayı çıkarıyor aslında. güle güle kullan.
ne tatlı telaşlar bunlar. rabbim gönlüne gör eversin. 15 yıl önce ecklendiğim için eşye ne kadar tutar hiç fikrim yok ama şimdi, herşey uyumlu olacak diye ve çok çeşit olduğundan özellikle aksesuar pahalıya patlayabilir.
Onları annem alacakmş canıms
Fiyatta sınır yok canım. H.sonu teyzemler b.esirde mobilya carsisindan aldılar tanidik marka filan değil. Y.odasi (komodinsiz) ve salon takimi (tv unitesiz) 10 taksit 8500. Taksit olunca vade farki koyuyorlar. Gucnuz varsa pesin alin
bir de.kendi ceyizin tam degilse yemek takimi gibi temel seyleri bence yavas yavas al.hepsini toplu alinca cok tutuyor cunku.
Birikimlerin hayırlı olsun. Düşük için de çokk geçmiş olsun canım.
Hosgeldin:)Kizlar ben geldim :) ablamn tanisma faslu dun bitti :) damat beyle sahile falan gittik yedibucukta gonderdik ankaraya damadimizi :) bu cumarteside nisani var
ama nasil yorukduk anlatamam :)
Baya yaxmissinz bakiom smdi gecmise :)