BİRİKİMCİ HATUNLAR

Yesa açıkcası kayılımla normalin arasınds bebce çok da bi fark yok . İnsanların birazcık kılf bulması givi. Banka zarar edersr sen de edersin diyorlar bankanın zarar etmesi batması demek bnın da olması için büyük kriz gerek şimdiye kadar faiz oranlarında z arara uprayan yok

Canım ben de burada çok benzer bir yorum yapmıştım. Sanki adını değiştiriyorlar demiştim ama bir arkadaş böyle olmadığını ve katılım emekliliği araştıracağını söylemişti. Eski mesajlara dönemedim şimdi. Bir aklımda bu işlere hiç bulaşmadan altın hesabından devam et diyor her ne kadar şu an zararda olsak da:)

Selam kizlar yorgunlukgan oluom tanidma telasi tum ev halknda gebelikten supheleniyordumya ablama test aldirttim simdi yaptim testi negatif cikti isyan etmiom tsbiki ilk negatifim degil
bu umidi yasamakta guzeldi
pazartesiye randevi almistim doktora zaten adet olmazsam giderim
nasibimiz ne zmamsa o zman insl

Canım ben de burada çok benzer bir yorum yapmıştım. Sanki adını değiştiriyorlar demiştim ama bir arkadaş böyle olmadığını ve katılım emekliliği araştıracağını söylemişti. Eski mesajlara dönemedim şimdi. Bir aklımda bu işlere hiç bulaşmadan altın hesabından devam et diyor her ne kadar şu an zararda olsak da:)
Canım farmasi açıklamıştı sanırım. Benimde bes im var o yüzden daha bir dikkat kesilmiştim okurken. Ona yine bir sor istersen. Bu konuda bilgisi var

Selam kizlar yorgunlukgan oluom tanidma telasi tum ev halknda gebelikten supheleniyordumya ablama test aldirttim simdi yaptim testi negatif cikti isyan etmiom tsbiki ilk negatifim degil

Hayırlısı canım yaa. Şimdi olmadıysada vardır onunda bir zamanı. Takma kafana,oluruna bırak. Mevlam neylerse güzel eyler

delimideli delimideli hayırlısı olsun inşallah canım. Rabbim bir bebek verir inşallah
Bugün bana 222 tl para yatmış. Sanırım Ağustos ayı ders ücretim yanlış hesaplanmış ve eksik yatmış. Valla ilaç gibi geldi. Çok iyi oldu.
Cüzdanımda şu anda 1 tl bozukluk var. Onu kumbaraya yollarım

lavin bilgilendirmişti canım o şekilde. ya arkadaşım bankaya faize koymuyorum dedi neye dedim katılıma dedi oranı sordum söyledi zarar ettin mi dedim hayır dedi. ne değişti ki. faiz haram tama ama ordaki haksız kazanç başka tefeci vs şeyler insanları zor duruma bırakacak durumlar. bence tabi bu benim mantığım. benim içim rahat

Canım benim olsun moralini bozma. Allah verir inşallah zamanı gelince. Hem bi doktora git bi bakalım ne olacak? İyi haberlerini bekliyoruzzz..

lavin bilgilendirmişti canım o şekilde. ya arkadaşım bankaya faize koymuyorum dedi neye dedim katılıma dedi oranı sordum söyledi zarar ettin mi dedim hayır dedi. ne değişti ki. faiz haram tama ama ordaki haksız kazanç başka tefeci vs şeyler insanları zor duruma bırakacak durumlar. bence tabi bu benim mantığım. benim içim rahat

Anladım canım... Çok teşekkürler açıklamalar için bakalım bi de eşime bir sorayım o ne diyor?

http://www.fetva.net/goruntulu-fetvalar/kar-payi-ile-faiz-arasindaki-fark-tam-olarak-nedir.html

kızlar ilgilenenler için faizli sistemlerle kar -zarar ortaklığı açıklanmış
aslında anlaşılmayacak bir şey yok aslında amellerimiz niyetimize hassasiyetlerimize göre şekil kazanıyor

Çok teşekkürler farmasi link için...

Günaydın kızlar... Dün kumbaraya eşimin bozukluklarını attım yine :)

Annem geldi 1 haftalığına. Daha 1 ay olmuştu görmeyeli ama nasılda özlemişim. Allah anacığı uzakta olan herkezi kavuştursun inşallah. Dönülmez uzakta olanlarada sabırlar versin,rüyasında görmeyi nasip etsin Rabbim

Gözün aydın zytn... Biz de inşallah bayramın 3. günü gideceğiz düğünden sonra ilk defa görmüş olacağım bizimkileri...

Günaydın herkese bugün en sevdiğim gün:)
papatya kul sıkısmayinca hızır yetismezms inşallah tez zamanda diğer borçlarınızdan da kurtulursunuz.
Delimi deli ablan için tebrik ederim. Mutlu ve huzurlu bir yuvası olur inşallah:). Bebek için de üzülme canım, inşallah hayırlı ve sağlıklı bir evladın olur.doktora muayene olmakta fayda var canım bebek öncesinde vücudunu da hazırlamış olursun
zeytin benim de ailem 1,5 saat mesafede 3-4 haftada bir görüyorum.

karamera karamera inşallah âmin
Eşime çok kırgının kızlar. Bebek meselesinde doktordan gelinde doktorun söylediklerini anlattım. Olmaz bu iş dedi ve sonra konu hiç açılmadı. Yani ben ne hissediyorum. Ne düşünüyorum. Hiç sormadı. Sonuçta bu durum benim vücudumdan kaynaklanan bir sıkıntı. O yüzden canım şıkkın. Erkekler neden böyle oluyır

Bir de şey sorucam size. Benim peynirimi annem yapıyor. 5 kilo kadar. Şimdi peynirim bitti bayramda alçağım yenisini ama evde peynirsiz de olmuyor. Marketten açıkta satılanlardan alıyorum ama hemen bozuluyor Yada ben saklamasını bilmiyorum. Si marketten hangi peyniri alıyorsunuz

Tünaydın sonunda yarın tatil :KK68:

Eşime çok kırgının kızlar. Bebek meselesinde doktordan gelinde doktorun söylediklerini anlattım. Olmaz bu iş dedi ve sonra konu hiç açılmadı. Yani ben ne hissediyorum. Ne düşünüyorum. Hiç sormadı. Sonuçta bu durum benim vücudumdan kaynaklanan bir sıkıntı. O yüzden canım şıkkın. Erkekler neden böyle oluyır

Bir de şey sorucam size. Benim peynirimi annem yapıyor. 5 kilo kadar. Şimdi peynirim bitti bayramda alçağım yenisini ama evde peynirsiz de olmuyor. Marketten açıkta satılanlardan alıyorum ama hemen bozuluyor Yada ben saklamasını bilmiyorum. Si marketten hangi peyniri alıyorsunuz

Papatya bir de diğer boyuttan bak ,evet senin vücudundan kaynaklı ama eşinin seni kaybetme ihtimali de var.Kimse de kolay kolay bu riski almak istemez. Yani kestirip atması bu yüzden.Erkekler biraz net çizgilerle ifade ediyorlar kendilerini sanırım.Sen duygusal boyuta girersen o da çözülür dökülür ..İçinde ne fırtınalar yaşıyor dile getirdiği sadece : olmaz bu iş kelimesi olmuş..

Peynire gelince ben o kadar marketten peynir aldım.Pazardan almam diyen ben en güzelini pazarda buldum...Hatta zeytini de pazardan alıyorum.Sürekli aldığım kişiler.Ben peynirlerimi tupper peynir kabında muhafaza ediyorum sorun yaşamadım.
Market peynirleri tebeşir gibi tuhaf oluyor.

canım erkekler hastalık konusunda tuhaftır babam mesela annem hasta olunca küser büyünce sordum üzünldüğü için küsüyormuş niye hasta oluyor diye :)

eşin belki konu açılınca senin üzüleceğinden korkuyordur kapatarak önemsemediğini senn daha değerli olduğunu hissettirmek isiyor. her gün bu konuyu açsa ahlasa vahlasa sen yıpranıp belki de kendini suçlayacksın

Tünaydın sonunda yarın tatil :KK68:

Papatya bir de diğer boyuttan bak ,evet senin vücudundan kaynaklı ama eşinin seni kaybetme ihtimali de var.Kimse de kolay kolay bu riski almak istemez. Yani kestirip atması bu yüzden.Erkekler biraz net çizgilerle ifade ediyorlar kendilerini sanırım.Sen duygusal boyuta girersen o da çözülür dökülür ..İçinde ne fırtınalar yaşıyor dile getirdiği sadece : olmaz bu iş kelimesi olmuş..

Peynire gelince ben o kadar marketten peynir aldım.Pazardan almam diyen ben en güzelini pazarda buldum...Hatta zeytini de pazardan alıyorum.Sürekli aldığım kişiler.Ben peynirlerimi tupper peynir kabında muhafaza ediyorum sorun yaşamadım.
Market peynirleri tebeşir gibi tuhaf oluyor.
bende pazar peyniri ve zeytinine bayılıyorum. annem güvendiği yıllardır aldığı yerler vardır.

X