eve yakın olması çok güzel ailemde şimdilik benle kahvaltıya yetişiyorum geç yapıyorlar şahane oluyor :)Bende geçen sene öyleydim :) ama şimdi evime yine yakın :)
o derece diyosun :) benim dediğim miktar çok fazlaydı hep üzülürüm yazık teyze yoksulluk çekiyo torunları için saklıyomuşmuş unutkanlıklar başlayınca gitmişAdımı unuturum paramın yerini unutmam. Ama benim komşumda para halıya yapışmış,çocuğunun yakasına yapışmış doğru söyle senmi aldın diye. Yavrum altına kaçırmış(4e gidiyormuş o zaman çocuk),nasıl belertmişse artık gözlerini. O gün bugündür koymuyorum bende diyo
ben seni demiştim nickinden dolayı. ilköğretim mi lise mi :)Matematikçi bende varım :)
Benin sevdicek geçen sene tam gündü şimdi sabahçı bende geçen sene sabahçıydım bu sene tam :) bakalım ne zaman birleşiriz :)eve yakın olması çok güzel ailemde şimdilik benle kahvaltıya yetişiyorum geç yapıyorlar şahane oluyor :)
Sabahçı olmak yaramamış ama sanki. Vakti boş bulunca atmışsın kendini alışveriş merkezine...arkadaşla alışveriş merkezine gittik.
tartı : 25
çatal bıçak tarzı şeyler aldım :25
yol :3
53 tl gitti. evimde yeni eşyalarım var artık :)
:) ortaokul:))ben seni demiştim nickinden dolayı. ilköğretim mi lise mi :)
yaza dğün vardı dimi o zaman hiç ayrılmazsınız artık :)Benin sevdicek geçen sene tam gündü şimdi sabahçı bende geçen sene sabahçıydım bu sene tam :) bakalım ne zaman birleşiriz :)
öle oldu zeytin ama evimde hiç bişeyim yoktu . mecburi şeyler :) teşekkür ederimSabahçı olmak yaramamış ama sanki. Vakti boş bulunca atmışsın kendini alışveriş merkezine...
Şaka tabi,güle güle kullan yeni eşyalarını
Zaten aynı yerde çalışıyoruz :) şubata alındo düğünümüz:) yaza da tayin isticez :)yaza dğün vardı dimi o zaman hiç ayrılmazsınız artık :)
aa hadi bakalım hayırlı olsun :) mutluluklar şimdidenZaten aynı yerde çalışıyoruz :) şubata alındo düğünümüz:) yaza da tayin isticez :)
yeteneğin var mı şu sıralar ev yapımı pasta börek gtarzı şeyler çok moda. bir de nerede açmayı düşünüyorusn sermaye falan. dün bir bayan konu açmıştu çok güzel öneriler vardıTek öğretmen olmayan benim,hatta tek çalışmayanda benim. Ama az kaldı ne satacağımı bilsem açıcam bi dükkanda....
Bi bakayım görmedim ben. Kuaför açarım diye düşünüyordum ama o kadar çokki burada,biri açıyo biri kapatıyo. Caddeye çıktığımda gözümün gördüğü yerde bile 3 taneyeteneğin var mı şu sıralar ev yapımı pasta börek gtarzı şeyler çok moda. bir de nerede açmayı düşünüyorusn sermaye falan. dün bir bayan konu açmıştu çok güzel öneriler vardı
Evet riskli. Teşhis edildiği anda tek çözüm var. Bebeğin alınması. Kaç haftalık olursa olsun.konu hakkında fikrim yok ama sizin sağlığınız riske girer mi? böyle bi durum varsa riske girmeyin derim.
Canım kaçıncı haftadasın? Yani sen kötü olursan bebeğinede oğlunada herşey daha kötü olurEvet riskli. Teşhis edildiği anda tek çözüm var. Bebeğin alınması. Kaç haftalık olursa olsun.
Teşhis edilemezse annede ölüm körlük böbrek yetmezliği gibi sıkıntılar oluyor.
Tabi bunlara ilaveten yaşım da riskli. 35 yaşından sonra anomali bebek riski artıyor.
Canım kaçıncı haftadasın? Yani sen kötü olursan bebeğinede oğlunada herşey daha kötü olur
anne değilim ama bu riski göz alamazdım. çocuğunuz varmış zaten ve de koruyu aile olabilirsiniz yardımda bulunabilirsiniz. size bişey olsa tüm aile dağılacak ve de diyelim ki normal ilerledi çocuğunuz enggeli vs olma olasılığı da yüksek bu kadar fazla risk varken ben göze almazdımEvet riskli. Teşhis edildiği anda tek çözüm var. Bebeğin alınması. Kaç haftalık olursa olsun.
Teşhis edilemezse annede ölüm körlük böbrek yetmezliği gibi sıkıntılar oluyor.
Tabi bunlara ilaveten yaşım da riskli. 35 yaşından sonra anomali bebek riski artıyor.