BİRİKİMCİ HATUNLAR

o derece diyosun :) benim dediğim miktar çok fazlaydı hep üzülürüm yazık teyze yoksulluk çekiyo torunları için saklıyomuşmuş unutkanlıklar başlayınca gitmiş

arkadaşla alışveriş merkezine gittik.

tartı : 25
çatal bıçak tarzı şeyler aldım :25
yol :3

53 tl gitti. evimde yeni eşyalarım var artık :)
Sabahçı olmak yaramamış ama sanki. Vakti boş bulunca atmışsın kendini alışveriş merkezine...
Şaka tabi,güle güle kullan yeni eşyalarını

Tek öğretmen olmayan benim,hatta tek çalışmayanda benim. Ama az kaldı ne satacağımı bilsem açıcam bi dükkanda....
yeteneğin var mı şu sıralar ev yapımı pasta börek gtarzı şeyler çok moda. bir de nerede açmayı düşünüyorusn sermaye falan. dün bir bayan konu açmıştu çok güzel öneriler vardı

yeteneğin var mı şu sıralar ev yapımı pasta börek gtarzı şeyler çok moda. bir de nerede açmayı düşünüyorusn sermaye falan. dün bir bayan konu açmıştu çok güzel öneriler vardı
Bi bakayım görmedim ben. Kuaför açarım diye düşünüyordum ama o kadar çokki burada,biri açıyo biri kapatıyo. Caddeye çıktığımda gözümün gördüğü yerde bile 3 tane
Burada gölün kıyısında cafeler var. Gözümüz orda aslında,bakalım hayırlısı artık

Merhaba kızlar
Sabah oğlanın servisi gelmedi. Aldım okula götürdüm. Ilk gün olunca tam ayarlama yapmamışlar. Artık sabahtan okula gitmedim. Öğlen almaya gittim tekrar oğlanı. Servis ayarladım orada. Saat 13:30 gibi kendi okuluma gidip 15:00 de çıktım. Sonra bebek için doktora gittim. Bilenler bilir ben hellp sendromu geçirdim ve benim oğlan erken doğdu. 1500 gramdı. Hellp sendromu çok tehlikeli bir durum.
Daha önce bir doktora gitmiştim. 5 yıl kadar önce. Olmaz demişti gebe kalma dedi. Ama ben hep çok istedim. Neyse bu doktorun uzmanlık alanı hellp. Gittim. 2. Gebelikte olma ihtimali %80 dedi. Aspirin kullanarız ama bu ihtimal azalmaz sadece daha hafif atlatırsın dedi. Yani %80 ihtimalle yine erken doğum yapacağım ve düşük kilolu bir bebek olacak.
Benim bir çocuğum var bana birşey olmasından koymuyorum dedim. Senin hayatın öncelikli olur. Bebeği feda etmemiz gerekirse ederiz dedi. Zaten bu hastalık 20 haftadan sonra ortaya çıkıyor.
Siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız kızlar.
Siz okuyun diye netten birşeyler kopyalayacaktım buraya hellp ile ilgili. Telefondan yazdığım için yapamadım

konu hakkında fikrim yok ama sizin sağlığınız riske girer mi? böyle bi durum varsa riske girmeyin derim.

konu hakkında fikrim yok ama sizin sağlığınız riske girer mi? böyle bi durum varsa riske girmeyin derim.
Evet riskli. Teşhis edildiği anda tek çözüm var. Bebeğin alınması. Kaç haftalık olursa olsun.
Teşhis edilemezse annede ölüm körlük böbrek yetmezliği gibi sıkıntılar oluyor.
Tabi bunlara ilaveten yaşım da riskli. 35 yaşından sonra anomali bebek riski artıyor.

Canım valla zor bir durum. Bir tane de varmış aslında cocuğun ama ben de limon gibi sana bir şey olur mu acaba diye düşündüm direk?

Canım kaçıncı haftadasın? Yani sen kötü olursan bebeğinede oğlunada herşey daha kötü olur

anne değilim ama bu riski göz alamazdım. çocuğunuz varmış zaten ve de koruyu aile olabilirsiniz yardımda bulunabilirsiniz. size bişey olsa tüm aile dağılacak ve de diyelim ki normal ilerledi çocuğunuz enggeli vs olma olasılığı da yüksek bu kadar fazla risk varken ben göze almazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…