BİRİKİMCİ HATUNLAR

Projeden alacağın para garantiyse bozdur altınları yerine koyarsın.
Hiç faize bulaşma derim.
Bir aksilik olmazsa garanti. Ekim 15 e kadar alırım inşallah

O parayı alır almaz hemen aktarırsınız ki bu konuda eşinle hem fikir olduğun için bence sıkıntı çıkmaz. Umarım gelecek aylarda daha da rahatlarsınız:)
Eşim bana bırakıyor. Pek karışmaz böyle işlere

selam kızlar
bugun baya masraflı bir gün oldu benim için
bir yere gittim 30 TL yol parası
pişmaniye aldım 15 TL
bir üst aldım 80 TL
kardeşimede 100 TL borçlandım 4gözle ay başını bekliyorum
doğal gaz faturasını son ödeme tarihinden sonra ödesek bişi olmaz dımı

Merhaba kizlar bizde yarim saat once kaynanamlardan geldik hic yol parasi vermedik giderken donerken kaynim birakti sagolsun
14tl cepte kaldi :)
Cocuklari hasta olan arkadadlara gecmis olsun vende grip olcm snrm
Bizde birikim adina soyle bi karar verdik esimle dun ekimden itibaren soylr bi yol iizlicez bi ay altin bi ay euro yada dolar hangisi daha cok ederse onu alcaz
ikisi bi cok sarsar bizi zaten beste 110gidio
ekimde gram altin alcz kasimda 100tllik euro yada dolar hangisi daha cok eduyorsa o bolr karar verdik

Kizlar bizim kurban simdi netkik kazandi
650 tl inek kesiyormusuz 3.800e aldilar simdi yol parasi flab 650tutuyormus
esim kaynim kpeder dedesi ve amcasi almislar bize bu ay maastan hayir yok

Hayırlı olsun birikimlerin.
Ben her ay oğlana bir gram altın alıyordum. Hoş sanırım boDurmak zorunda kalacağız onları da
Kizlar bizim kurban simdi netkik kazandi
650 tl inek kesiyormusuz 3.800e aldilar simdi yol parasi flab 650tutuyormus
esim kaynim kpeder dedesi ve amcasi almislar bize bu ay maastan hayir yok
Biz kilosu 22 liradan aldık. Yani kesildikten sonra et olarak kilosu. Ne kadar tutacağını bilmiyoruz yani.
Az önce kumbaraya 2 lira attım. Her ne kadar 1700 tl içeride de olsak bu bozuk paralar cüzdanda yok sayılıyr. Ben yine bozuk paraları atmaya devam edeceğim.

Bizde bu ay cok sksgz bizde et kilosuna gire olmuyor kendileri jesip tartip boluyorlar allah kabl etsin herkesininkini

Valla güzel bir karar olmuş bence farklı yollarla yatırım yapmak en güzeli..

Ben de bugün

8tl yemek (evden getirmeyi unuttum)

18tl market alışverişi (domates, patates, dolma biber, fasulye, yogurt bi de indirimdeki tuvalet kağıdı)
220 tl karttan çektirdik (yüzmeye yazıldık eşimle) gelecek ay kart borcu gelince halletcez inşallah

ben o rakamı asla göremem

evde elektrik çok yakılıyor bizim

Ben de hayatım boyunca görmemiştim şoklardayım hala :)

Yesacim sevindim faturabin az gelmesine
insl artik hep az gelir :)

İnşallah canım benim valla sen mi uğurlu geldin acaba? o gün faturalarını yazınca Allahım bizimde böyle olur mu demiştim 2 güne 39tl gördüm :)

Bilmem belkide :) bi de dedigim yontemleri yap dahafs ii olur insl :)
benm agustos gelmedi hala iki ay birden oducez herhalde eylulde ofvif

Gunaydin,bol bereketli gunler diliyorum heekese.deren masallah allah arttirsin.bizde bugun oglumun kiyafetlerini ancak alabilcez.okul parasi,servisi,kitaplari derken formaya firsat olmadi.yarin oryantasyon var bugun mecbur alinacak.pahali ve kalitesiz diyolar bakalim.bide yedekte gerekiyomu sizce.ben esime simdilik gereklileri alalim yedegi sonra aliriz diyodum ama arkadasim dun hata yaparsin dedi.bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…