BİRİKİMCİ HATUNLAR

Günaydın kızlar
Bugün işe gitmedim. Evdeyim şimdilik. Öğleden sonra otele gideceğiz.
Zeytin bence kesinlikle yedek olmslı

Gunaydin,bol bereketli gunler diliyorum heekese.deren masallah allah arttirsin.bizde bugun oglumun kiyafetlerini ancak alabilcez.okul parasi,servisi,kitaplari derken formaya firsat olmadi.yarin oryantasyon var bugun mecbur alinacak.pahali ve kalitesiz diyolar bakalim.bide yedekte gerekiyomu sizce.ben esime simdilik gereklileri alalim yedegi sonra aliriz diyodum ama arkadasim dun hata yaparsin dedi.bilemedim

Günaydın canlar ,
Hayırlı cumalar olsun hepimize , Amin canım cümlemize bol kazançlar nasip etsin Rabbim .

Slm Herkese :)

bayağı yoğunum yazamadım, okuyamadım.. Yarın tüm yorumları okurum inşallah.. Bayağı dolmuş sayfalar :KK66:

Bende bu ay altın alıcam yine ne kadar artırabilirsem artık.. ALtın düşük bu aralar hatta aldığım altınlardan zararım bie var 240 TL kadar ama uzun vadeli düşündüğüm için kar ederim diye umuyorum en az 1 yıl bozdurmuycam

KıZlar ben de ondan korkuyorum. O para gelince yerine koymazsak diye. Ama o oğlumun parası. Ek hesap kullanmak da istemiyorum. Aslında kız kardeşimden alabilirim ama onu da pek istemiyorum aslında. Bana şu anda en yakın görünen altınları bozfurmak. 8000 tl yatınca da hemen bozdurdupum kadarını almak. O paranın bir kısmını önceden alma şansım yok maalesef. Valla nasıl bu kadar sıkıştık anlamadım ben.

Altın bozdurmamaya çalışsan , altın şuan düşük zarar edebilirsin.. Tabi çok sıkışıksan yapıcak bişey yok, inşallah bozdurmana gerek kalmaz

Altın bozdurmamaya çalışsan , altın şuan düşük zarar edebilirsin.. Tabi çok sıkışıksan yapıcak bişey yok, inşallah bozdurmana gerek kalmaz
Çok haklısın. Sonuçta o altınların bazılarının gramını 90 küsürden hatta 101 liradan aldım. Şimdi 85 tl. Her türlü ben faiz ödeyeceğim ya da zarar edeceğim. Ek hesap kullanmak daha mantıklı geliyor bazen. Bakalım Pazartesi düşüneceğiz artık birşeyler

maddi sıkıntın yoksa al derim zeytin. okulda veya evde zarar görebiliyor
Ben ilk kez cocuk gonderiyorum.benim bi kara onlugum vardi.sonra ortaokulda mavi olduydu:))
Velhasil her sey degismis.pazartesi ve cuma mecburi kiyafetleri var diger gunler icin alternatif urunler ama bisekilde almak zorunda birakiliyosunuz zaten.
Yanliz bu arada rezilde olduk.esime kartlari evde biraktirdim.sadece birini al abartirsin sen dedim.oda dinledi nasil olduysa.veee aldigi kart cekmedi kizlar yaa.limiti yetersiz cikti.eve geldi garibim soylene soylene.oglumda yapmadigi halde daha once surekli sorun cikardi
kissadan hisse;buyukler bosuna demiyomus cuma sela vaktine kadar alisveris yapmayin aksi gider isiniz diye

Ben ilk kez cocuk gonderiyorum.benim bi kara onlugum vardi.sonra ortaokulda mavi olduydu:))
Velhasil her sey degismis.pazartesi ve cuma mecburi kiyafetleri var diger gunler icin alternatif urunler ama bisekilde almak zorunda birakiliyosunuz zaten.
Yanliz bu arada rezilde olduk.esime kartlari evde biraktirdim.sadece birini al abartirsin sen dedim.oda dinledi nasil olduysa.veee aldigi kart cekmedi kizlar yaa.limiti yetersiz cikti.eve geldi garibim soylene soylene.oglumda yapmadigi halde daha once surekli sorun cikardi
kissadan hisse;buyukler bosuna demiyomus cuma sela vaktine kadar alisveris yapmayin aksi gider isiniz diye
diğer günler serbestse sıkıntı olmaz çok fazla .benim de çocuğum yok ama öğretmen olunca:) çocuk yırtabiliyor kirletiyor bir sürü olay olay :) istediğin zaman beden ve forma bulabileceksen şimdilik acele etme

Se
diğer günler serbestse sıkıntı olmaz çok fazla .benim de çocuğum yok ama öğretmen olunca:) çocuk yırtabiliyor kirletiyor bir sürü olay olay :) istediğin zaman beden ve forma bulabileceksen şimdilik acele etme
Serbest ama yine okuldan alinan kiyafetler icin gecerli.2 pantolon.5 kisa kol,2 uzun kollu tsort,1 esofman takim,1 de hirka aldik ama cok pahaliydi bana gore.disardan 20 liraya almam dedigim tsorte 40 lira fiyat bicmisler.bide kasiyer bunlar size yetmiycek biz yine gorusucez demis esime.aksam yikar kurutur sabah giydiririm yetmedigi yerde be ne o oyle

Merhaba kızlar bende bugün 5 tl artı bozukları kumbaraya koydum okula giderken eşim bırakdı dönüşde sadece 1 tl harcadım.
zeytin arkadasım bende yedek alıcam ama çok pahalı kırtasıyese lw bakalım dedım eşime oda okul bikaçgün geçdin alırız o zaman uygun olur dedi.
Daha yedek almadım.

Bide hanimlar bisey daha danisayim size.simdi bize kirtasiye mal.ve kitaplarimiz geldi.icinden sadece 3 defter cikti ve bazi kitaplarinda yazi alanlari fazla.ogretmen henuz bisey soylemedi ama ben pazar gunu canta kalemlerini falan alicam.defterde alsam kac tane almaliyim.arkadasim kg al dedi ama simdi bunlarin guzel yazi defterleri seneye is gormiycek.

Merhaba kızlar bende bugün 5 tl artı bozukları kumbaraya koydum okula giderken eşim bırakdı dönüşde sadece 1 tl harcadım.
zeytin arkadasım bende yedek alıcam ama çok pahalı kırtasıyese lw bakalım dedım eşime oda okul bikaçgün geçdin alırız o zaman uygun olur dedi.
Daha yedek almadım.
Canim bende oyle dusunuyodum ama onumuzdeki gunlerde maddi acidan bizi zor gunler bekliyo.bazi ihtiyaclarimiz var ve maddi acidan zorlanicaz sanirim.aradan ciksin diye dusunduk.

Se
Serbest ama yine okuldan alinan kiyafetler icin gecerli.2 pantolon.5 kisa kol,2 uzun kollu tsort,1 esofman takim,1 de hirka aldik ama cok pahaliydi bana gore.disardan 20 liraya almam dedigim tsorte 40 lira fiyat bicmisler.bide kasiyer bunlar size yetmiycek biz yine gorusucez demis esime.aksam yikar kurutur sabah giydiririm yetmedigi yerde be ne o oyle
anladım. özel okuldu dimi.o zaman acele etme bakalım. ekstra şeyler çok çıkıyor ya

Kızlar ben bi çılgınlık yapıp 1000 tl altın hesabına aktardım :)

Ay sonuna kadar 570 tl miz kaldı.

Bir kredi kartı ödemesi 62 tl
Diğer kredi kartı ödemesi var kaç gelecek bilmiyorum:KK43:
Bir de su ödememiz var 35
Onun dışında araba gaz gider 250 desek

Acaba altın hesabına hiç dokunmadan ay sonunu getirebilecek miyiz?

Kızlar ben bi çılgınlık yapıp 1000 tl altın hesabına aktardım :)

Ay sonuna kadar 570 tl miz kaldı.

Bir kredi kartı ödemesi 62 tl
Diğer kredi kartı ödemesi var kaç gelecek bilmiyorum:KK43:
Bir de su ödememiz var 35
Onun dışında araba gaz gider 250 desek

Acaba altın hesabına hiç dokunmadan ay sonunu getirebilecek miyiz?

bereketli olsun. siz ne iş yapısounuz

X