:) oyy ya fena oluyorlar fena . okulundan memnun muusn alıştı mı ?Cok tesekkur ederim :)
Nehir cok sasirtiyor beni. Cocuk tecrubem Nehirle sinirli oldugu icin belki bilmiyorum tam ama bazen 30 yas 4.5 yas bedenine girmis gibi hissediyorum
:) oyy ya fena oluyorlar fena . okulundan memnun muusn alıştı mı ?
en güzeli :) ara sıra takip ediyordum seni gerçekten tebrik ederim . bu yaşta aldığın sorumluluk ve hassasiyet çok güzel. nehir sen gibi ablası olduğu için çok şanslı.Ilk gunden alisti. :) Seviyor okulu zaten , haftasonlari bile ne zaman okula gidecegim diye sorar.
Ben risk almadim benim mezun oldugum kurumun anasinifina yazdirdim. En azindan bildigim kurum diye. :)
dimibunun için 41 defa hatim indirmemiz lazım
Rabbim acil şifalar versin çok üzüldüm gerçektenGünaydın...
benim çocuğumda astım var. Dr çocuklukta oluyo büyüyünce atar demişti. Uzun süredirde atak geçirmemişti. Daha birkaç gün önce konuşmuştuk eşimle bitti artık şükür diye. Aman allahım gece öyle bir nöbet geldiki öncekiler hiçbirşeymiş..çok üzgünüm çok. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Nefes alamıyo ve siz bişey yapamıyorsunuz .makinesi var ama yeterli gelmedi. Hastaneye götürdük Dr kızdı. Aynı ilacı veriyorsun soğukkanlı davranacaksın diyo ama nasıl...şimdi iyi şükür. Yorgun sadece...okulada başlıyo pazartesi ..sanırım bu rahatsızlık kalacak bizde kronik olarak
Herkese merhaba,
Kumbaramizi aldik bugun. Nehir olayi anlamaya calisiyor halaBozuk paralari attik bugun ona verdim kendi atti. 'Paralar evinde uyusun, ben ellerimi yikayayim' dedi Paraya dokunduktan el yikiyoruz da biz.
Merhaba kızlar
Bugün işten güçten hiç katılamadım aranıza.
Kumbaraya 5 lira gitti bugün
öğretmenine idareciye ve rehber öğretmenine durumunu anlatın ve neler yapılması gerektiğini. inşallah en kısa sürede iyileşir geçmiş olsunGünaydın...
benim çocuğumda astım var. Dr çocuklukta oluyo büyüyünce atar demişti. Uzun süredirde atak geçirmemişti. Daha birkaç gün önce konuşmuştuk eşimle bitti artık şükür diye. Aman allahım gece öyle bir nöbet geldiki öncekiler hiçbirşeymiş..çok üzgünüm çok. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Nefes alamıyo ve siz bişey yapamıyorsunuz .makinesi var ama yeterli gelmedi. Hastaneye götürdük Dr kızdı. Aynı ilacı veriyorsun soğukkanlı davranacaksın diyo ama nasıl...şimdi iyi şükür. Yorgun sadece...okulada başlıyo pazartesi ..sanırım bu rahatsızlık kalacak bizde kronik olarak
Günaydın...
Çok sağolRabbim acil şifalar versin çok üzüldüm gerçekten
CANIM ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ALLAHIM ŞİFASINI VERSİN...Günaydın...
Çok sağol. Zaten yeni başlıyoruz. Rehberlik öğretmeninede,sınıf öğretmeninede söyledik. Sırf bu yüzden özele verdim zaten. Bunuda özellikle belirttimöğretmenine idareciye ve rehber öğretmenine durumunu anlatın ve neler yapılması gerektiğini. inşallah en kısa sürede iyileşir geçmiş olsun
Sağolasın yesaÇok geçmiş olsun Allah yardımcı olsun size... umarım daha iyi olur zamanla...
:) sıkıntısız bi yıl olur inşallah o zaman :)Çok sağol. Zaten yeni başlıyoruz. Rehberlik öğretmeninede,sınıf öğretmeninede söyledik. Sırf bu yüzden özele verdim zaten. Bunuda özellikle belirttim
Çok sağol canım. Sizede geçmiş olsun. Bende geçen yıllarda içirmiştim. Şimdi artık zorlanıyorum,içmek istemiyo pek. Bıktı. Bu aralarda birkaç kişiden bıldırcın yumurtası duydum. Aksatmadan 40-45 gün boyunca içirmek gerekiyomuş. Biraz daha serinlesin onuda yapıcamCANIM ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ALLAHIM ŞİFASINI VERSİN...
benim oğlumda da allerjik astım var. mart sonunda başlayıp mayıs sonuna kadar devam ediyor. bu yıl 40 gün boyunca öksürük krizlerine girdi oğlum. e napim 2,5 ay hiç dışarı çıkmayacak hiç pencereler açılmayacak mı polenler yüzünden.
ventolin+kortizonlu ilaç aldı 3 ay boyunca....
keçiboynuzu pekmezi ve kürünü araştır derim, astıma nefes darlığına çok iyi geliyormuş. biz başladık pekmeze. haftasonlarıda keçiboynuzunu kaynatıp içiricem ...