BİRİKİMCİ HATUNLAR

:) oyy ya fena oluyorlar fena . okulundan memnun muusn alıştı mı ?

Ilk gunden alisti. :) Seviyor okulu zaten , haftasonlari bile ne zaman okula gidecegim diye sorar.

Ben risk almadim benim mezun oldugum kurumun anasinifina yazdirdim. En azindan bildigim kurum diye. :)

Ilk gunden alisti. :) Seviyor okulu zaten , haftasonlari bile ne zaman okula gidecegim diye sorar.

Ben risk almadim benim mezun oldugum kurumun anasinifina yazdirdim. En azindan bildigim kurum diye. :)
en güzeli :) ara sıra takip ediyordum seni gerçekten tebrik ederim . bu yaşta aldığın sorumluluk ve hassasiyet çok güzel. nehir sen gibi ablası olduğu için çok şanslı.

günaydınlar herkese.
dün bütün gün koşturunca akşam kitabımla koltuğuma yapıştım yorgunluktan.
siz de o arada kaynatmışsınız.
bugün de şehir dışında olacağım,yine yorgunluk.
neyse.siz yazadurun,akşam gelince,zevkle okunacak bolca materyal oluyor.
benim faturalarım iki çocuklu bir aileye göre iyidir sanıyorum.
su 30 ,elektrik yazın 60-70 arası,kışın da kombinin etkisiyle 100 civarı geliyor.
çalışmadığım için tüm gün kullanılıyor tabii.
evim 150 küsür metre kare.yalıtımlı ama biraz zor ısınıyor son kat olduğu için.
geçen sene fena değildi ama kış kış gibi değildi.bu yıl sert geçerse faturalar misliyle katlanır gibime geliyor.
yolculuk için hazırlık yapacağım daha,kaçıyorum ben,görüşürüz kızlar.

Günaydın...
benim çocuğumda astım var. Dr çocuklukta oluyo büyüyünce atar demişti. Uzun süredirde atak geçirmemişti. Daha birkaç gün önce konuşmuştuk eşimle bitti artık şükür diye. Aman allahım gece öyle bir nöbet geldiki öncekiler hiçbirşeymiş..çok üzgünüm çok. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Nefes alamıyo ve siz bişey yapamıyorsunuz .makinesi var ama yeterli gelmedi. Hastaneye götürdük Dr kızdı. Aynı ilacı veriyorsun soğukkanlı davranacaksın diyo ama nasıl...şimdi iyi şükür. Yorgun sadece...okulada başlıyo pazartesi ..sanırım bu rahatsızlık kalacak bizde kronik olarak

Günaydın hanımlar
bunun için 41 defa hatim indirmemiz lazım
dimi

Violetto gerçekten tebrik edilesi insansın.
Zeytin çok geçmiş olsun.Rabbim şifa versin. Umarım iyi olur evladın.
**
Dün kumbarama giden para 1,25 tl.. Eşimin geçen maaşı daha yatmadı. Biraz zordayız bu aralar.

Rabbim acil şifalar versin çok üzüldüm gerçekten

Herkese merhaba,

Kumbaramizi aldik bugun. Nehir olayi anlamaya calisiyor hala Bozuk paralari attik bugun ona verdim kendi atti. 'Paralar evinde uyusun, ben ellerimi yikayayim' dedi Paraya dokunduktan el yikiyoruz da biz.

Hayırlı uğurlu olsun kumbaranız. Allah doldurmayı nasip etsin

Merhaba kızlar
Bugün işten güçten hiç katılamadım aranıza.
Kumbaraya 5 lira gitti bugün

Hadi hayırlı olsun ben bu aralar hiç atamıyorum kumbaraya çünkü üzerimde hiç para taşımıyorum eşimin bozukluklarını kırpıyorum artık

öğretmenine idareciye ve rehber öğretmenine durumunu anlatın ve neler yapılması gerektiğini. inşallah en kısa sürede iyileşir geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun Allah yardımcı olsun size... umarım daha iyi olur zamanla...

Merhaba kızlar yeni geldim aranıza

Birikim yapmak istiyorum.. Kumbaramız var eşimi de alıştırdım.. Eve geldiğinde cebindeki bütün bozuk paraları kumbaraya atıyor.. 1 ayda 160 tl topladık.. Şimdi onunla küçük altın alıcam...

Belki az bir tutar ama daha yeni evliyiz umarım zamanla daha da fazla biriktirebiliriz :)

CANIM ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ALLAHIM ŞİFASINI VERSİN...
benim oğlumda da allerjik astım var. mart sonunda başlayıp mayıs sonuna kadar devam ediyor. bu yıl 40 gün boyunca öksürük krizlerine girdi oğlum. e napim 2,5 ay hiç dışarı çıkmayacak hiç pencereler açılmayacak mı polenler yüzünden.
ventolin+kortizonlu ilaç aldı 3 ay boyunca....
keçiboynuzu pekmezi ve kürünü araştır derim, astıma nefes darlığına çok iyi geliyormuş. biz başladık pekmeze. haftasonlarıda keçiboynuzunu kaynatıp içiricem ...

öğretmenine idareciye ve rehber öğretmenine durumunu anlatın ve neler yapılması gerektiğini. inşallah en kısa sürede iyileşir geçmiş olsun
Çok sağol. Zaten yeni başlıyoruz. Rehberlik öğretmeninede,sınıf öğretmeninede söyledik. Sırf bu yüzden özele verdim zaten. Bunuda özellikle belirttim

Çok sağol canım. Sizede geçmiş olsun. Bende geçen yıllarda içirmiştim. Şimdi artık zorlanıyorum,içmek istemiyo pek. Bıktı. Bu aralarda birkaç kişiden bıldırcın yumurtası duydum. Aksatmadan 40-45 gün boyunca içirmek gerekiyomuş. Biraz daha serinlesin onuda yapıcam

hanımlar ben çiçek bakmak konusunda çok kötüyüm de. orkidem var ve nası bakmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…